Biciklizam, bicikli, oprema, staze... izdvojena tema

poruka: 30.726
|
čitano: 14.690.307
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

28 ce mu bit sigurno i brze od 25mm pogotovo na losijoj cesti.

Imam i ja set GP5000 guma koje cekaju novu sezonu. :)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Eventualno kao navijač. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
12 godina
EricCartman kaže...

Ma mogu istrpit tu i tamo koje bušenje, nije smak svijeta, nosim rezervnu zračnicu i ručnu pumpu.

No brine me debljina gume, jel može ta na moju Basso Monza Black Orange specku?

Piše da ima:

■WHEEL
SHIMANO WH-RS100 / MAVIC KSYRIUM
■TIRE
700 × 25C

Gume za cestovnjaka ti dolaze u rasponima od 23mm-25mm-28mm-30mm-32mm ,ako nisi ziher da bi ti išle deblje uzmi si istu dimenziju koje su ti sada na biciklu,po ovome kaj si napisao 25mm.

Inače ja bi na tvome mjestu razmislio o običnim Grand Prix (znači ne 5000)  koji su ti teže,ali po mome iskustvu,dugotrajnije, sa dosta solidnom zaštitom protiv bušenja,dosta dobrim gripom i jeftinije, i onako po mome skromnom mišljenju generalno nekakav best buy guma za cestovnjake ako vam težuna nije presudni faktor.

Jedino kod njih je problem što ih rade samo do 28mm što je za današnje standarde dosta usko-ali u tvom slučaju nebitno.

Na trenutnom biciklu su mi Schwalbe One Performance i nakon jedne sezone su mi se dosta solidne pokazale,cijenovno i po performansama rekao bi nekakav ekvivalent tom običnom GP, pa ako se može ubost na nekakvom popustu nebi ih isključio.

11 godina

Žena je u nekoj grupi dobila bicikl za klinca pa sam ga na poslu raskopao da ga malo sredim i prelakiram. Zapeo sam na jebenom lancu. Jel moguće da lanac nema kariku da se otkopča? 5 nas je gledalo i trazilo, ocistio cijeli lanac i nema je. Kaj radit u tom slucaju? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da nema, pa tu se rezu troskovi maksimalno.

Nisu uvijek postojale karike na otkopcavanje.

Treba ti chain tool.

Gledam te!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice