Hvala, zadovoljio si moje visoko trazene uvjete
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, zadovoljio si moje visoko trazene uvjete
Nije lako biti pro enthusiast ali snađemo se
Stavi ti svoga na 5Ghz pa da vidimo tog tvog kekeca slovenskog u akciji
Waaaat?! Proc na 60°C? Ja bi drzao protupozarni aparat u blizini, pa to gori!
Stavit ce ga na 4.3GHz bude mu bolje
Moj na 4.3ghz potegne do skoro 200W, to tvoj ne moze ni na 6ghz, tako da decki...
Moj na 4.3ghz potegne do skoro 200W, to tvoj ne moze ni na 6ghz, tako da decki...
Em imas dosta veci cip na kojemu se lakse siri toplina (nije visoko koncentrirana na malom djelu) imas LEM (vidio bi ga bez njega), ne vozis proc ni blizu njegovog maximuma itd...
Nemozes uspoređivati kruske i jabuke, kava je i napravljena striktno zbog taktova i brzine, međutim ima manji proces, lošu pastu i mozes ga hebat, ljudi sa razlogom gube po 15-20c kada delidaju, a onda se ti mozes pokrit po glavi sa temperaturama cak i sa tih 4.3GHz
ko što gold duja dimi a ne ide, tako njegov troši watte za ništa...ajde deda bubni evo ne moraš 5, stavi 4.8Ghz pa da vidimo kekeca u akciji
antiša je utišan
antiša je utišan
Prvaka svijeta ce te vi amateri utisat? E deco deco...
antiša je utišan
Steta sto je Lucijeva prava phoenixica odapela papke, otisao bih do njega da prislonimo vuka za ovaj bench da ti razbijemo i ovu zadnju iluziju
antiša je utišan
Steta sto je Lucijeva prava phoenixica odapela papke, otisao bih do njega da prislonimo vuka za ovaj bench da ti razbijemo i ovu zadnju iluziju
Koju zadnju iluziju? I u firestrikeu i u timespy-u sam prvak svijeta, najjaci sam.
antiša je utišan
Koju zadnju iluziju? I u firestrikeu i u timespy-u sam prvak svijeta, najjaci sam.
Kako si krenuo danas, za koji sat ce ispasti da si i Maxa Schmelinga nokautirao, deda Ansha the Champ
Joj da to su oni rekordi koje za koje moram prelistat 30 strana da ih nadem
pola metra je pola metra i točka
evo jedan gameplayić, laganini kavica u kanotjeri
evo slikica temp da deda nema zašto bulazniti
edit
na zahtjev kolege entuzijasta za hlađenje evo slikice kako to izgleda
sad sa ovim egzibicijama sam shvatio čemu služe big toweri... dalo bi se srezati ove kabele, i ova dva od ventilatora pa bi to izgledalo i oku ugodno, ali me ne dira kad je zabijeno u rupu gdje nema pogleda u unutrašnjostsredit ću kad me malo uhvati dosada, čačkanje po kompu je uvijek dobra razonoda
bolesna temp
daj slikicu da vidim kako si to složio, možeš i u poruke ako ti se ne spama ovdje
Jezus Hristus, to izgleda tako da ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio da mu komp tako izgleda, pokrij to kartonskom kutijom na kojoj probij rupe da ventilira.
Jezus Hristus, to izgleda tako da ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio da mu komp tako izgleda, pokrij to kartonskom kutijom na kojoj probij rupe da ventilira.
deda, nema potrebe za tako radikalnim rješenjima to sasvim solidno izgleda
šteta što mi je promaklo ono tvoje lijepo kučište što si prodavao, to bi mi fino uklopilo za ove moje egzibicije
nego kad ćeš ti nama malo odvrnuti svog kekeca? samo tu kukaš ko neka si babetina
Sta da odvrnem? Odvrnut cu sta mi ti kazes jer si mi tako neodoljivo mio ;)
stavi cpu na neku poštenu frekvenciju ne te tvoje 4.3 i sl. fore, stavi non avx prime i stavi gpu da majna na 90% tdp da vidimo temps
Šta ja znam..
16029
Zotac GTX 1080 AMP stock
sad brzo jedan OC, ovdje samo extreme igrači prolaze
stavi cpu na neku poštenu frekvenciju ne te tvoje 4.3 i sl. fore, stavi non avx prime i stavi gpu da majna na 90% tdp da vidimo temps
Šta ja znam..
16029
Zotac GTX 1080 AMP stock
sad brzo jedan OC, ovdje samo extreme igrači prolaze
Oces AVX prime da ne ulazim BIOS? Vuce ko non-AVX na 4.7ghz..
Kod mene je BIOS sa povisenim p. limitom, 90% je ko foundersica na 117%.
ajde da vidimo
Ma to je u redu, zabrijali smo žešće na neke sub 40 temperature a za što?! Nema smisla. Doduše tebi već okrene 2 bina dolje jelda?
PS lave, te lijane će procvjetat tu. I voda se zbuni nekon svih tih zavoja lol. Uzmi clear tubing i fitinge, složi to sve lijepo. Meni se čini da bi i ja isto mogao roknit jednog 360 top sa eisbaerom i sve to u loop sa ovim 240, a ovog h110 vadit vanka.
Ma to je u redu, zabrijali smo žešće na neke sub 40 temperature a za što?! Nema smisla. Doduše tebi već okrene 2 bina dolje jelda?
PS lave, te lijane će procvjetat tu. I voda se zbuni nekon svih tih zavoja lol. Uzmi clear tubing i fitinge, složi to sve lijepo. Meni se čini da bi i ja isto mogao roknit jednog 360 top sa eisbaerom i sve to u loop sa ovim 240, a ovog h110 vadit vanka.
To sa bin-ovima je cudno, u ovom slucaju nije spustao takt, pocelo je sa 2075mhz i tako ostalo do kraja, ima to veze s jos faktora osim same temperature, mislim da sa clockanijom memorijom ranije spusta jezgru, nisam siguran..
ajde da vidimo
Evo, 15 min je trajalo, 500W iz zida, ventovi u pull-u na 1900rpm. Ovdje bi dobio 4-5C (ili tisinu) sa jos jednim rad-om, al nema potrebe...
U sobi je 25°C, galerija pa je uvijek vruce...
Hvala deda, tvoje cpu temps su odlicne, moj sa avxom bi odletio blizu 80. Za cpu kekec odlican, za gpu ipak vuk glavni.
Deda ima control tower na galeriji
Budem stavio lijepi prozirni, na mjeru tubing, samo sad sam i sam sebi dopizdio sa prtljanjem po kucistu, ne zelim mjesec dva pomisliti na otvaranje kucista...
Skicnem gore kroz otvor za ventove u medu da vidim ako se slucajno voda nije zbunila
Uzmi medu i stavi loop eto ja sam ti istestirao i radi ko bomboncic
E sad si vec pravi vodoinstalater, hats off
E sad si vec pravi vodoinstalater, hats off
o što je ovo već su te vratili, rekli u uredništvu vraćaj maga hitno, sve neki babci na forumu o štrikanju pišu
Ništa Luci donesi makinu da ti vodoinstalacije sprovedemo, ostalo viška materijala