Update večeras
Unigine Heaven Benchmark 4.0 @ BUG.hr
- poruka: 634
- |
- čitano: 134.833
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ovo neb i smjelo biti tako pošto on ima veće taktove a procesor ne utjece ništa u ovom testu. Možda je u driverima riječ. Inaće mislim da nema šanse da stigneš njegove klokove i srušit će te sa lakoćom kada sredi taj problem.
ovo neb i smjelo biti tako pošto on ima veće taktove a procesor ne utjece ništa u ovom testu. Možda je u driverima riječ. Inaće mislim da nema šanse da stigneš njegove klokove i srušit će te sa lakoćom kada sredi taj problem.
klok mu nemrem stici nema sanse ovo je maxx kaj moja boost ide! stvar je u driverima a nek skida i njegova je pri kraju
ehhe!
ps. moja na ovim taktovima dolazi do 80°C preko toga mi se pojavljuju artefakti! zanima me na koliko njegova radi tj stupnjeva?LP (voltazu rama nisam dirao uopce...:)
meni moja radi do nekih 69 oc-ana.koja radi u sobi di je klima i 24 stupnja ..mozda bi Jos mogao nekaj vise izvuci...tu Sam negdje u rangu s 7950 po performansama Ili?

djubre
svaka cast!odustajem za sad!hehe LP
fino fino fear...jel joj to maxx ili ide još?
djubre
svaka cast!odustajem za sad!hehe LP
hvala:)
fino fino fear...jel joj to maxx ili ide još?
jos nisam dosao do granice ali nisam ni daleko od nje, budem eksperimentirao kada uhvatim vremena.
vidim da su stariji driveri bolji pa ču i sa njima isprobati
@Stjepanj - Sapphire 7950OC, max temp mi je 73
also
fear619 - 1121 - AMD HD7950 3GB 1233/1600 Mhz -- Phenom II X4 955 3515 MHz
I ode ispred 7970
Sutra ću produžiti listu na top 30 i ubaciti još rezultata jer vidim da ih je u zadnje vrime bilo poprilično...
Koju ja jadnu karticu imam,ne mogu proć test sa pišljivih core +69,memory +350!!
Prije sam išao bez problema +80 i + 500!!!
meni je jucer odvrtilo na +75 na core i +700 na mem...iznad se rusi ali dobio sam 1150...1 bod vise nego na +60 na core i +600 na mem,zanemarivo...jedino mi nije jasno kak samo 1 bod razlike????
@volegradele...da nije do drivera??
Vjerovatno,sad sam stavio nove beta drivera,probam pa javim!!
Evo ja odvrtija test na preporučenim postavkama. CPU i7 2600k je na 4,80Ghz, a grafa XFX HD 7970 GHZ edition je na gpu 1230Nhz a njena memorija na 1600Mhz.
Rezultat je 1117 i nemogu il neznan izvuć više.
A to ti je otprilike ono šta možeš izvući, možeš pogledati po listi pa ćeš vidit da ste svi više-manje otprilike isti, par bodova razlike ali ništa osjetno. Inače visoki taktovi proca ti u ovom benchu ne igraju nikakvu ulogu
Inače ljudi napokon sam uvatija vrimena pa je lista proširena na top 30
mogao bi odvojiti crtom cfx / sli systeme od single scorova! ovak malo izgleda da samo jako jadni u odnosu na prve...
mogao bi odvojiti crtom cfx / sli systeme od single scorova! ovak malo izgleda da samo jako jadni u odnosu na prve...
Da bilo bi puno bolje kada bi se to odvojilo.
Da bilo bi puno bolje kada bi se to odvojilo.
Stvar je u tome šta ima sli/cf rezultata koji su lošiji od single kartica pa ih zato ne mogu odvojiti crtom, da su svi na vrhu bilo bi pregledno za napraviti takvo nešto. Zato sam i napravio posebnu listu za single gpu, eventualno je mogu još malo proširiti ako želite. Samo opet neznam koliko i to ima smisla da sad sve rezultate pišem u jednoj i drugoj tablici. Zato sam stavio samo top 10 radi vas nekoliko koji češće updejtate score
ok, to je to od mene
ova grafa je izgleda žilava i još je nisam uspio natjerati da se sruši, nemam više živaca vrtiti heaven :D
also da skinem barem jednu gtx-icu :)
fear619 - 1129 - AMD HD7950 3GB 1245/1613 Mhz -- Phenom II X4 955 3515 MHz
LP!
ok, to je to od mene
ova grafa je izgleda žilava i još je nisam uspio natjerati da se sruši, nemam više živaca vrtiti heaven :D
LP!
Svaka čast, odličan score i odličan primjerak kartice. Stvarno si je ''iscjedio'' do zadnjeg mhz-a, inače tek sam se kroz tvoje i Stjepanove rezultate ustvari uvjerio koja je 7950 beštija od kartice. Vrijedi svake kune...
ok, to je to od mene
LP!
Svaka čast, odličan score i odličan primjerak kartice. Stvarno si je ''iscjedio'' do zadnjeg mhz-a, inače tek sam se kroz tvoje i Stjepanove rezultate ustvari uvjerio koja je 7950 beštija od kartice. Vrijedi svake kune...
sta bi tek rekao na leopardovu koja je radila na 1300+/1700+mhz
sta bi tek rekao na leopardovu koja je radila na 1300+/1700+mhz
Hehe to nisam ni vidio. U kojem benchu je to uspio izvesti?
Sutra ću produžiti listu na top 30 i ubaciti još rezultata jer vidim da ih je u zadnje vrime bilo poprilično...
I onda mene zaboraviš
Hehe to nisam ni vidio. U kojem benchu je to uspio izvesti?
Kolega @Sentry je svoju Gigu WF 3X natjerao na 1300 / 1800mhz u Heaven-u 3.0 - zlatan primjerak !