Top HDD/SSD Benchmark @ BUG.hr
- poruka: 166
- |
- čitano: 115.484
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo moje, samo me zanima dali je to dobro?? WD Caviar Black 1 TB, vidim gore tip ima isti ko ja, ono njemu rezultat >5000, a meni 118 lol, pa me zanima dal je to okej, mozda je on druge postavke namjestio ili nes, a mozda je meni i disk u qurcu:)
Uredu je, u njega je maximum read speed 110MB/s, ono 5000+ je poludio program, gledaj sliku sa HD Tune-om
Samo skontaj sta znaci 5000MB/s u odnosu na prosjecnih 100-150MB/s i u SSD-ova 200-500MB/s, pa nije 10 SDD-ova prikopcao u RAID :D
Sa 5000MB/s bi podigao sistem za 1 sekundu :D
Evo ga;
198.6 MB/s - Kingston SSDNow V300 120GB @ SATA II - 191x7
Evo i harda, samsung SpinPoint F3 1000GB...
Drug kako ti je tako los transfer rate, pogledaj moj isti taj disk koliko cupa sa 0fill...*? I da molio bi autora da me prebaci t amo na listu na pocetnoj:D
Drug kako ti je tako los transfer rate, pogledaj moj isti taj disk koliko cupa sa 0fill...*? I da molio bi autora da me prebaci t amo na listu na pocetnoj:D
Zbog SATA2
Kada će novo ažuriranje statistike?
Kada će novo ažuriranje statistike?
SSD Intel 330
Kako je moguće da imam toliko lošije performanse, ako gledamo pisanje ?
Imamo identičan disk!
U opcijama izaberi fill00 test...procitaj gore kod mene...prvi i drugi test nebo i zemlja...
SSD Intel 330
Kako je moguće da imam toliko lošije performanse, ako gledamo pisanje ?
Imamo identičan disk!
U opcijama izaberi fill00 test...procitaj gore kod mene...prvi i drugi test nebo i zemlja...
Da, tu sam možda pogriješio kod biranja postavki...kada se postavi na "0 fill" benchmark se radi sa podacima koje je moguće komprimirati...zbog toga SSD-ovi sa SandForce-ovim kontrolerima pokazuju tako dobre rezultate prilikom pisanja...
Ali opet, s druge strane, dosta podataka s kojima se radi u stvarnim scenarijima uistinu i jest moguće komprimirati, pa možda ipak takva postavka vjernije prikazuje real-life performanse...
WD Scorpio Black 313 GB [HDD]
Stavi testove na 00fill i bit ce bolje...
Hmmmm
Izvadi iz racunara disk, zamotaj u 50€ i baci preko puta :D
Hehe sala mala...sry nisam vidio da je u pitanju obicni HDD, tako da to dobro i sljaka u koliko nije clean install windowsa...
Radi se laptopu,star 3god,kolko je HDD formatiranja prezivio,dobar je.
A na HDD nije bas cist,pa...
Sad bi mogli napravit temu "Top RAM disc benchmark".