Sta moj nije po formi? Btw u gtx 970 drugi ima veci score od prvog
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma i moj je po formi al Stjepko malo zajebava...
Ma i moj je po formi al Stjepko malo zajebava...
nije po formi na žalost no malo ti fali :)
dakle moras ubacit link na score da može lakše c/p
Kaze da treba biti link na rezultat ILI ss, tako da je po tome forma zadovoljena..
Ma da, stavio sam score dva puta i nema ga nigdje, ali je svoj stavio u 970. Nemam nista protiv covjeka, ali ako si se uhvatio posla, onda napravi kako treba.
Osobno izgubim motivaciju kad se radi selektivno.
Kaze da treba biti link na rezultat ILI ss, tako da je po tome forma zadovoljena..
7g na forumu je forma jedna te ista za benchanje...99% forumasa je onda idiota jer rade isto!
Mael sry nisam uopce skuzio tvoj post...(ispravljeno)
lp
7g na forumu je forma jedna te ista za benchanje...99% forumasa je onda idiota jer rade isto!
Mael sry nisam uopce skuzio tvoj post...(ispravljeno)
lp
Alo Stjepko, to si sam napisao u prvom postu, da treba biti "link na rezultat ili ss".
Ne moras me stavit na listu jer mi je to u zivotu bitno ko i ti, al bar budi dosljedan pa se drzi pravila koja si sam napisao.
Evo sad sam uredio
Alo Stjepko, to si sam napisao u prvom postu, da treba biti "link na rezultat ili ss".
Ne moras me stavit na listu jer mi je to u zivotu bitno ko i ti, al bar budi dosljedan pa se drzi pravila koja si sam napisao.
Evo sad sam uredio
jel se ti pravs mutav ili sta?
citiram:
nije potreban cpu-z i gpu-z ako vam se neda no zelim da se napravi ova forma da mogu lakse i brze unositi rezultate:
dakle vas nadimak, rezultat( s nekakvim linkom na rezultat ili ss), pa ime graficke, njezini taktovi na kojem je vrtila test, vrsta hladenja(mozete a i nemorate:) i cpu i njegov takt na kojem je vrtio test!
like dis:;)
Stjepanj - 8077, AMD R9 280X 1160/1600, zrak; i7 3820 4750mhz
Jel sad u redu?
Covjece kad pogledam stare skorove od prije par godina i danas, sad svaki drugi ima vodu
Mali upgrade scora u odnosu na :
http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/top-3d-mark-2013drugi-dio--bughr/217805.aspx?page=2&jumpto=4753724&sort=desc&view=flat
fromcelltohell - i5 4690K @4500 MHz zrak - Asus Direct Cu II Top R9 280 1200 MHz/ 1575 MHz zrak
6384 ( Evo stjepko,sad imaš rezultat na uvid pa editiraj HS)
Edit 2: evo tu sve lijepo piše
Ja mislim da bolje od ovoga ne mogu ili mogu ali to bi bilo uz teške napore i jako teško.
Eventualno da uspijem proc na 5.0ghz dići grafa nema prostora, tj da imam vodu tada bi je prisiljio jako visoko, skuzio sam da kada je previse ocam da tek na 70 stupnjeva pocne bacat artefakte i nekak mi je logicno da bi voda to hladila i artefakta nebi bilo ali to je totalno neisplativo dok ne nabavim par njih u cfu ili neke druge.
toxic - 12120 -@ XFX R9 390X 1150/1750 MHz -zrak- @ i7 4790K 4.8GHz,voda
update
elina08 - 12254 - Asus R9 290X @ 1299/1563MHz , Voda | i7 4790K @ 4704MHz , Voda
http://postimg.org/image/c741kvlf5/
Uskoro , kad malo zahladni tu kod mene , vračam XFX 290 u moj komp(sad je kod sina u kompu) pa ću probati CF 290/290X
uf sto je gusto na 12000+
stavio sam ih bezvz na njuskalo, ako prođe, prođe.. nije mi cilj prodavati, a slucajno ako i prodam, uzmem si drugu u njemackoj :D
stavio sam ih bezvz na njuskalo, ako prođe, prođe.. nije mi cilj prodavati, a slucajno ako i prodam, uzmem si drugu u njemackoj :D
a jbte...
nisi fora ovak
evo dam ti 4.5 keka odmah :)
za kolko ih nabaviš u švabiji?
ove sam platio po 5200kn.. sad se cijena malo digla
a jbte...
nisi fora ovak
evo dam ti 4.5 keka odmah :)
za kolko ih nabaviš u švabiji?
Kako bi ti legla jedna 980ti!!
Mamicu ima šta su (pre)skupe!!
piknuo si jos jednu ili??
Da ali običnu isto xfx r9 390
čak to super radi.
štp se tiće buke uopce nije glasnije jedino sto mi gornja kartica ima 2-3 stupnja više
primarna mi je r9 390x
a doljna mi je r9 390 a ona je hladnija dosta od ove gore..
Da ali običnu isto xfx r9 390
čak to super radi.
štp se tiće buke uopce nije glasnije jedino sto mi gornja kartica ima 2-3 stupnja više
primarna mi je r9 390x
a doljna mi je r9 390 a ona je hladnija dosta od ove gore..
to se podrazumijeva. gornja je uvijek toplija
ajde sad to nafrlji malo vise da ce stjepko imat posla s izmjenama
U pravilu ja ih čak mislim downclockat na 1000mhz i igrati ugodno na 4k tv-u
to je moj cilj bio i ostat će
Zagy sada znam zašto imaš vodeno haha
lol dok nisam otvorio kejs ošla ova grafa top na 90..
morati cu limitrait fps xD
ili neku drugu foru napraviti..