- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cure idle temperature vam i nisu neka fora... stavite temperature u loadu... U idleu svatko ima više manje iste.
Cure idle temperature vam i nisu neka fora... stavite temperature u loadu... U idleu svatko ima više manje iste.
A jesu li ove previsoke temp za load nakon benchmarka?
Pitam za MBO (pod system 46°C-prva stavka i za diskove- stavka HDD 39°C)?
Nakon ili za vrijeme jer nije isto? On ga za sekundu spusti za 10ak stupnjeva. Po meni su temperature ok, sve do 60 stupnjeva je ok. Preko je tak tak, ali već preko 70 je znak za uzbunu.
Evo da i ja pokažem temperature svojeg "korita".... reko bi jurilice al jbg kad vidim vaš setup dođe mi da plaćem :(
CPU: AMD Athlon64 x2 4000+ (2.1Ghz)
GPU: ATI Sapphire HD 5770
Prva slika prikazue GPU idle temp, druga u stability testu nakon 5 min prženja na rezoluciji od 1280*960, AA 8x (max 18FPS)
Treća slika je CPU clockan na 2.5. 1.425V idle temp 38, stability test od 10 min temperatura nejde preko 53, zaokružimo na 55°C
I ćetvrta slika potpuno nejasna:
CPU clock 2.8Ghz odma ćim se komp podigo temperatura 43 °C, nakon stability testa isto 10min, temperatura stoji na 65 °C
Sad mene zanima jel moguće da su na tom clocku i stock cooleru temperature tako male???
Su to u idleu temperature? Tako je svakome više manje. Ajde ti fino lupi neki stress test pa nam pošalji temperature za vrijeme testiranja, ovakve temperature ja imam i na 5Ghz...
Probaj sa Speedfan-om;)
ma temp. su iste u bilo kojem programu, jedino vcore, svaki program drukcije pokaze, jer ga imam na "auto", a fatality program
kaze trenutno stanje, znaci u momentu kad sam lupio SS, bio je taj napon, 10s poslje drugi ...
ma temp. su iste u bilo kojem programu, jedino vcore, svaki program drukcije pokaze, jer ga imam na "auto", a fatality program
kaze trenutno stanje, znaci u momentu kad sam lupio SS, bio je taj napon, 10s poslje drugi ...
Dobar kuler imaš:P
pozz svima evo ovo je hp laptop i imam ove temperature u idle sta mi je ciniti zanimamju me vasi savjeti
Ocisti ga od prasine,ispusi nekako,nabavi mu podlogu sa ventilatorima i malo ga pocisti sa Ccleanerom tako da procesor sta manje radi.
Večer svima, nešto me muči već oko tjedan dana, ovako uzel sam laptop HP 4525s XX808EA i temperature su mi nekako visoke, barem mislim, znam da kod nekih laptopa temperaure mogu ić dosta visoko, ali baš da provjerim tu s vama, ne znam u opće kako se kreću temperature kod ovog laptopa, ovo dolje (slika 1 i 2) su temperature bez opterećenja samo ovaj bug forum, na laptop je snimljen xp pro sp3.
EDIT: Niko ništa ne odgovara?
Pekao graficku hihihi
5 i pol sati u FurMarku, ne pre kvalitetno kuciste, 1 vent naprijed, 1 nazad, jedan na boku za procesor.
Graficka OC-ana
Jel to 100C?Sta mučiš tu grafičku?
Pekao graficku hihihi
5 i pol sati u FurMarku, ne pre kvalitetno kuciste, 1 vent naprijed, 1 nazad, jedan na boku za procesor.
Graficka OC-ana
Jel to 100C?Sta mučiš tu grafičku?
Ma to je jednom i nikad vise, da vidim dal bi izdrzala
I izdrzala je ^^
Haha, pa ni meni nije pala takva glupost da pržim 5 sati grafu u Furmarku .
Ja sam svoga klokao na 4.00GHz. Dalje ne ide baš zbog temperatura. Evo ss u prilogu. Temp jezgara se penju i do 78°što je gornja granica za Intele (Tcase za Intela iznosi 73°što jezgra podnosi još nekih 5-6 stupnjeva preko).
Šteta jer je CPU tek na 60°C:( a mogao bi do 65 ič.. Pod punim opterečenjem u OCCT!
Vidim počelo je doba balkoniranja i (za one koji nemaju balkon) prozoriranja.
Odakle si to zaključio, pa svi više manje davaju idel temperature, uopće ne vidim smisao postanja idle temperatura...
Odakle si to zaključio, pa svi više manje davaju idel temperature, uopće ne vidim smisao postanja idle temperatura...
Ni ja.
Baš zato što je vani hladno pretpostavio sam s obzirom na vanjsku temperaturu i idle temp. CPU-a da je počela sezona "balkoniranja" i "prozoriranja".
Niti ja ne vidim smisao postanja idle temperatura! Pogotovo ne u hladnim mjesecima.... npr. vani 0° - 5°C, otvoriš prozor i eto ti temp. debelo ispod 25°C.