SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 61.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
Ige kaže...
Bestija kaže...
Ige kaže...
Bestija kaže...

Francuzi su bolja momčad i zasluženo su dobili. Naši nisu imali dovoljno dobrog igrača koji bi potegao u ključnim trenucima.Vlado Šola je bio dobar komentator ali je sramota da daje sebi za pravo da prije utakmice priča o zlatu i sigurnoj našoj pobjedi.Suci kao suci uvik kad izgubimo udri po njima(jesmo li mi kada šta izgubili a da nije bilo priče o sucima).

Zaključak bar za mene: 

Možemo biti sretni šta smo osvojili srebro.

Pokopaj se Viče

Bilo neizvjesno, i onda nas suci s*ebu....Nemos vjerovat, i onaj karabatic isto, srbin sugavi, ubija sve oko sebe, nek bude sretan da ga balic nije ubio

Srbin šugavi (to je zato šta je srbin pa je šugav ili je šugav zato što je srbin) ajde sjedni jedan.
Naši su njih samo mazili tokom utakmice, pa jeb... to je rukomet nije balet.

Ja sam samo jedan realan gledatelj.
 Ove dvije tvrdnje znače jedno te isto. U rukometu nije dopušteno ić s obje ruke u glavu protivniku. I sad ti jedan čovječe koji ni nemaš nacionalnost ( bar ne pokazuješ ), šuti. Ti si sretan, šta su tvoji, odnosno ( tvoj ), pobijedio.
 Ja npr. imam nacionalnost(ako te zanima usklikat cu putovnicu) i ponosim se što sam hrvat,ali nije u redu vrijeđati nikog čak niti srbe s kojima i dan danas iz znanih razloga nismo u prijateljskim odnosima.
Tupavi Karabatić - u redu
Karabatića su trebali izbacit zobg nesportskog ponašanja,kreten jedan - prolazi
Karabatić,šugavi srbin - nikako(vrijeđanje po nacionalnog osnovi)

Karabatić je utakmicu odigrao prljavo i nasilno,pa sad svi govore da ga sudci nisu dovoljno kaznili,ali npr. netko je već reko šta je sve Narcis napravio - bili smo mrvu lošiji,umoreniji,sa lošijom taktikom i izgubili - nije tu kriva niti karabatićeva nacionalnost,niti danski sudci nego igra.

A i šta se Balić i Metličić imaju durit - dobili su srebro.
Ja bi osobno balića kaznio jer je pokazao krajnje nesportsko ponašanje.
Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
bili smo mrvu lošiji,umoreniji,sa lošijom taktikom i izgubili - nije tu kriva niti karabatićeva nacionalnost,niti danski sudci nego igra.

A i šta se Balić i Metličić imaju durit - dobili su srebro.
Ja bi osobno balića kaznio jer je pokazao krajnje nesportsko ponašanje.
 Potpisujem!
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
SP u rukometu
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 22:20 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
 hahahahahahahahahahahahaha ludo heh to je potez SP
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Core2Duo2 kaže...
 Ti si primitivac kao i svi koji podržavate takvo nesportsko ponašanje,jest Vori je igračina,ali mu to nije trebalo!
Da i ja priznajem da su suci krivi,ali ne toliko da smo izgubili zbog njih(živce jesmo),izgubili smo zbog toga jer nismo bili u stanju 10min zabiti gol i jer je njihova obrana bila s drugog planeta i jer su bolji.
NE VRIJEDE i ne tetoše i ne nadahnjuju me onakve izjave da jedan put pobjeđuju oni,jedan put mi,pa onda opet netko drugi JER TO "ONI" TRAJE već dosta dugo i već nekoliko turnira nas dobro razbijaju!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 22:54 (tandara).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Sanmo ću ovo reć: BALKANSKI MENTALITET 

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
sk8 4 life kaže...
Core2Duo2 kaže...
 Ti si primitivac kao i svi koji podržavate takvo nesportsko ponašanje,jest Vori je igračina,ali mu to nije trebalo!
 tako je nije trebo osavit loptu u ruci.
q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Što se tiče ihf-a toliko je toga nelogično i toliko toga pojmu nepojmljivo da neću to ni komentirat.

Pogledajte izbor igrača, Lazarov,po meni najbolji igrač turnira nije ni uvršten u najboljih sedam,nego tobože najbolji strijelac,e sad da je on tamo nekakav korumpirani Danac ili šminkić-igrač švabo bio bi i najbolji!

A što se tiče našega dragog člana ivana EA bolje bi mu bilo da šuti jer se malo kao i novinari i voditelji rtl-a previše uzdigao iznad ostalih!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 23:00 (tandara).
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

haha, kako sam se prolio na onaj link..

bwt cestitam igracima bili su sjajni sve je ok , lino car si , ali pobijeda nam je trebala...:)

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Meni se čini da su odjedanput svi postali IGRAČINE I IZBORNICI,e pa ljudi moji niste i ušutite više.

A vi koji se životu nikada niste bavili sportom ne javljajte se nego uzmite čips i nastavite sjediti u naslonjaču jer nemate pravo ništa komentirati.E da mi je vas vidjeti kako jurišate na diva u obrani od 100 kila!

16 godina
SP u rukometu

žao mi je što lino daje ostavku Plač

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Odakle znaš?!
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

-Vori: "tko mu je dao da sudi,to je ko da ja sudim kriket."

-Balić

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 23:15 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

Najbolji igrač utakmice  Michael Guigou u izjavi za jednu francusku televiziju istaknuo je da su Francuzi pobijedili unatoč domaćinskom suđenju koje su imali.
- Malo su navlačili za njih, ali ništa strašno - rekao je Guigou.

to je izvadjeno iz novina.di im je obraz.

lino je legenda!

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina
neaktivan

KAKAV CAR,TRIBA GA JE POGODIT

16 godina
tandara kaže...
jurluk kaže...

Odakle znaš?!
 još prije prvenstva je rekao da nakon prvenstva daje ostavku. a nedavno mi je tata rekao kako je čuo na vijestima da červar daje ostavku. jer će se kao što to obično i bude, za neuspjeh teretiti izbornika. mislim da još nije potvrđeno, ali...Plač
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ajde ljudi šta se brinete. Njemačka ima VIŠE registriranih rukometnih igrača nego što Hrvatska ima ljudi. Znači mi sa 4.5 miliona ljudi možemo napraviti bolju reprezentaciju od neke Njemačke koja ima više registriranih rukometaša. Mogu se kladit da je slična situacija sa brojem registriranih u Francuskoj.

Još nešto, u Francuskoj reprezentaciji ima 30%(više - manje) čistih Francuza. Oni crnci, crnezi, Srbi(jel, Karabatić uopće Srbin?), i-ko-zna-šta-još... Ma živi bućkuriš. Mogu se kladiti da kad se ovi vrate lovu na Antilope, svako svome mjestu da bi ih mi poderali sa 10 razlike.

Sudci - to je koma. Strava, užas, totalna izmišljotine, sviraju gluposti, a čiste sedmerce i 2 min nesviraju. Te treba odmah dva metra pod zemlju.

One more. Stalno nešto viču Karabatić igra prljavo, nesportski... a je se vi sjećate kako je Balić igrao prije? Gore nego Karabatić - vuče, čupa, kida, lomi, psuje sve po spisku. Rukomet je takva igra - onaj tko igra lijepo taj gubi i to je činjenica.

*** Da me nebi krivo razumili. Volim crnce nemam ništa protiv njih!!! Isto tako i sa Srbima, dapače jedan od najboljih frendova mi je Srbin!!! ***

Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Ajde ljudi šta se brinete. Njemačka ima VIŠE registriranih rukometnih igrača nego što Hrvatska ima ljudi. Znači mi sa 4.5 miliona ljudi možemo napraviti bolju reprezentaciju od neke Njemačke koja ima više registriranih rukometaša. Mogu se kladit da je slična situacija sa brojem registriranih u Francuskoj.

Još nešto, u Francuskoj reprezentaciji ima 30%(više - manje) čistih Francuza. Oni crnci, crnezi, Srbi(jel, Karabatić uopće Srbin?), i-ko-zna-šta-još... Ma živi bućkuriš. Mogu se kladiti da kad se ovi vrate lovu na Antilope, svako svome mjestu da bi ih mi poderali sa 10 razlike.

Sudci - to je koma. Strava, užas, totalna izmišljotine, sviraju gluposti, a čiste sedmerce i 2 min nesviraju. Te treba odmah dva metra pod zemlju.

One more. Stalno nešto viču Karabatić igra prljavo, nesportski... a je se vi sjećate kako je Balić igrao prije? Gore nego Karabatić - vuče, čupa, kida, lomi, psuje sve po spisku. Rukomet je takva igra - onaj tko igra lijepo taj gubi i to je činjenica.

*** Da me nebi krivo razumili. Volim crnce nemam ništa protiv njih!!! Isto tako i sa Srbima, dapače jedan od najboljih frendova mi je Srbin!!! ***

P to sam prije rekao
16 godina
neaktivan

Karabatic je SRBIN IZ NISA..tak sam cuo,a i ovaj za vrijedjanje moze dobiti od moderatora kartone.sudjenje uzas

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 23:25 (miks).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ljudi, bio sam u Areni, svaka čast našima, suci necu komentirat.

Najbolji smo!!!

Gdje bih mogao skinut utakmicu, volio bih pogledat jos jednom, hvala!

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
. jer će se kao što to obično i bude, za neuspjeh teretiti izbornika. mislim da još nije potvrđeno, ali...Plač
 Ma kakav neuspjeh ljudi!

Pa osvojili smo srebro!!!
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Na ep-u u ausstriji želim Jombu ale.

A sada ljudi svi navijajte za zg u ligi prvaka!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 23:26 (tandara).
16 godina
Joka kaže...

Ma kakav neuspjeh ljudi!

pa za neke je to neuspjeh
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ovo je srebro zlatnog sjaja.Kad se pogleda koliko imamo stanovnika a koliko smo postigli u svim sportovima mozemo se smatrat prvacima u svakom sportu.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Joka kaže...

Ma kakav neuspjeh ljudi!

pa za neke je to neuspjeh
 Ko za npr. hmmm cijeli ovaj forum ,u hugu je prije bilo teško to win,a danas bi svako zljatno ljanče oko vrata nemože!
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ovo je srebro zlatnog sjaja.Kad se pogleda koliko imamo stanovnika a koliko smo postigli u svim sportovima mozemo se smatrat prvacima u svakom sportu.

Ajmo se lijepo tješiti,ovaj put su bili bolji hahha već su dosta puta bili boji!
16 godina

Veliki uspjeh naše repke i svaka im čast na trudu i borbi!

Al ipak, suci su navlačili za francuze jer ipak smo mi "mali" a oni "veliki".

Vori car, zaslužio je nagradu za najboljeg igrača. Jedino mi nije jasno kak je lacković najbolji lijevi vanjski cijelog turnira,

duvnjak je bolje odigrao a i narcisse.

http://www.nfl.com/
17 godina
neaktivan
tandara kaže...
  Ajmo se lijepo tješiti,ovaj put su bili bolji hahha već su dosta puta bili boji!
  Ne budi zao.
16 godina
neaktivan

I SRBIJA JE MALA A IMA NAJBOLJE TENISERE I TENISERKE...sta ces kad smo talentovati mi BALKANCI,,Bosna ima najbolje odbojkase (invalidi),hrvati rukomet i to je to

DA SE IMA MALO PARA mi balkan bi bili najaci sto se tice sporta

17 godina
neaktivan

VIDEO: Igor Vori, Play of the day

Pogledajte (poslusajte) sto Sola i Dominikovic kazu o sucima Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice