SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 61.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
SP u rukometu

Stoji, sudci jedno veliko SUCKS!!!!! Užas, od suđenja, loše, jako loše!!! Ali jedna reprezentacija si NESMIJE DOZVOLIT DA U FINALU 10 MINUTA NEDA GOLA!!! Kapa dole Červaru, napravio je odličan posao, ali nije mi jasno zašto je malog Horvata stavio na desnog vanjskog umjesto Perota!!?? Zašto nije pozvao Time Out kada je vidio da nemamo riješenja u napadu??!! A ATMOSFERA JE BILA  S R A N J E ! ! ! ! ! Bože dragi samo yebene trube, tu i tamo se zapjeva kada se pusti neka pjesma (moja domovina, moja domovina.......)!!!! Ugledajte se na Split (iako sam iz Rijeke), ali brate mislim, atmosfera u SPLITU je bila 101 puta BOLJA!!!!!

Uglavnom, čestitke na OSVOJENOJ SREBRNOJ MEDALJI!!! BRAVO

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
17 godina
RE: SP u rukometu
dery kaže...

Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije

Dragon wizard kaže...
dery kaže...

Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije

Potpisujem.

Makić kaže...
dery kaže...

u st je svaki tuđi napad bilo zviždanje, da ne pomislin kako bi francuzima bilo pucta sedmerce
a u zg samo trube sa onim s...., nema te pjesme ničega, hladna publika

Gamer-gts kaže...

navijači su bili BULLSHIT

odmah dok nismo u vodvstvu ništa od navijanja

to nije u redu

kako oni uopče sebe nazivaju navijačima i koji K***C su išli na tekmu gdje će samo navijat dok smo u vodstvo?!?!?!?!?!?!

Ma vi svi koji tako komentirate ste u debelom kur.. Navijanje je bilo super u cijeloj Hrvatskoj jedino mi nije bilo jasno za koga navijaju u Splitu kad su pjevali Dalmatinac sam... U Zg se nije pjevalo O Boze hvala Ti kaj purgeri smo mi, vec MOJA DOMOVINA!!!!
To je sve sport, you win some you lose some...
Bravo decki, bravo HRVATSKA!!!!!!
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
SP u rukometu

Vori je legenda, trebao je p*zdeknut suca onog šugavog! Kak ih nije stid tako suditi...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Publika je definitvno mogla bolje.

O sucima da i ne govorim....

Ja neznam tko je njima dao licencu, al to je bilo stvarno sramotno...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina

Dermentore,ajde lipi moj pregledaj vid i sluh

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:17 (dery).
17 godina
protjeran
dery kaže...

Dermentore,ajde lipi moj pregledaj vid i sluh

pusti covjeka na miru...donekle ima pravo
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

navijaci su stvarno "ownali" danas. tko je ovim sucima dao dozvolu za sudenju uopce na SP. onda onaj karabatic...taj covjek igra ko zvjer...svaki napad nekog rukom u glavu...po meni mi smo u ovoj tekmi dobili tolko batina da nismo ni mogli igrat, a jos uz to i suci...mi se moramo pomirit da nikad necemo bit uspjesni u sportu a to je zbog SUDACA ! sjetite se samo EP u nogometu prosle godine i utakmice sa turskom...problem je u tome da mi kolko se god trudili i kolko god to izgledalo savrseno uvijek ce doc suci i unistit sve.

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
17 godina
SP u rukometu

Francuzi su bolja momčad i zasluženo su dobili. Naši nisu imali dovoljno dobrog igrača koji bi potegao u ključnim trenucima.Vlado Šola je bio dobar komentator ali je sramota da daje sebi za pravo da prije utakmice priča o zlatu i sigurnoj našoj pobjedi.Suci kao suci uvik kad izgubimo udri po njima(jesmo li mi kada šta izgubili a da nije bilo priče o sucima).

Zaključak bar za mene: 

Možemo biti sretni šta smo osvojili srebro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:33 (Bestija).
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

kad bi sad krenu u psovanje na one Danske sljepce od sudci bio bi suspendiran neki 20 godina tako da sam bez komentara a VORI je treba nabit onu loptu sudcu u njegovu podplačenu glavu!!!

Naši rukometaši su za mene ZLATNI !!! imamo do godine za osvetu ali nadam se bez danskih sudci

16 godina
neaktivan

Ma pustite usrane francuze IMAMO SREBRO zlatnog sjaja!!!Smijeh

Sutra ce mo se svi ohladit i bumo sretni kaj smo i srebro osvojili!

17 godina
neaktivan
Bestija kaže...

Francuzi su bolja momčad i zasluženo su dobili. Naši nisu imali dovoljno dobrog igrača koji bi potegao u ključnim trenucima.Vlado Šola je bio dobar komentator ali je sramota da daje sebi za pravo da prije utakmice priča o zlatu i sigurnoj našoj pobjedi.Suci kao suci uvik kad izgubimo udri po njima(jesmo li mi kada šta izgubili a da nije bilo priče o sucima).

Zaključak bar za mene: 

Pokopaj se Viče

Bilo neizvjesno, i onda nas suci s*ebu....Nemos vjerovat, i onaj karabatic isto, srbin sugavi, ubija sve oko sebe, nek bude sretan da ga balic nije ubio
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan

Sretni?!?!?!
pa imali smo 9 pobjeda zaredom
Trebalo je biti ZLATO
ali zbog sudaca nije došlo do toga
16 godina
neaktivan

Bude zlato sljedeci put.

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

A onaj primitivac Balić na kraju je odbio primiti srebrnu medalju, samo se durio sa strane, kao dijete.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina

Naši su počeli biti nervozni  od 43 minute kad su Francuzi zaključali svoj gol svojom neprobojnom obranom,a ne zbog sudaca,  a  i naši su bili totalno bez ideje u napadu, nismo uopće uputili jedan pošteni udarac zadnjih 16 minuta, zabili smo jedan gol posljednih 16 minuta i nismo zaslužili pobjedu po ničemo! Možemo biti i presretni sa srebrom!Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:45 (kostolomac).
17 godina
Ige kaže...
Bestija kaže...

Zaključak bar za mene: 

Pokopaj se Viče

Bilo neizvjesno, i onda nas suci s*ebu....Nemos vjerovat, i onaj karabatic isto, srbin sugavi, ubija sve oko sebe, nek bude sretan da ga balic nije ubio

Srbin šugavi (to je zato šta je srbin pa je šugav ili je šugav zato što je srbin) ajde sjedni jedan.
Naši su njih samo mazili tokom utakmice, pa jeb... to je rukomet nije balet.

Ja sam samo jedan realan gledatelj.
16 godina
neaktivan
Bestija kaže...
Ige kaže...
Bestija kaže...

Zaključak bar za mene: 

Pokopaj se Viče

Srbin šugavi (to je zato šta je srbin pa je šugav ili je šugav zato što je srbin) ajde sjedni jedan.

Onaj karbatic pišem malim slovom iz nepoštovanja je u***** Če*nik ali su ipak sudci bili tu glavna uloga u ovom nepravednom dvoboju
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Karabatić je zaista igrao vrlo prljavo i trebalo mu je vratiti na isti način: ispruženim prstima u oči i laktovima u grkljan.

Narciss s druge strane je igrač utakmice; pravi virtuoz s tom loptom.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:51 (naxeem).
17 godina
SP u rukometu

Palac dolje Baliću šta je odbio primiti medalju, a i Metličić ju je odmah skinuo sa vrata i stavio u ruke!!! To nije napravio nti jedan drugi reprezentativac!!! Zašto? Ajmo opet o sudcima...... tako ćemo uvijek......jer sudci nikada neće sudit za jednu malu hrvatsku koja igra protiv jedne francuske, španjolske (sjetiom se suđenja protiv španjoaca u skupini - mi 22 minute isključenja, oni 4!!!, a da ne spominjem njemačke - prvenstvo u njemačkoj!!!). Svaka čast našim igračima, ali moramo se pomirit da bez obzira na sve, pomoć sudaca nećemo imat nikada jer smo mi za svijet tek jedna mala zemljica koja ima VRHUNSKE SPORTAŠE!!!

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Francuzi su zasluženo pobijedili bili su bolji zadnjih 15 minuta uspjeli su zaustavit Hrvatski napad i Hrvati su zabili samo 1 gol to dosad niko nije uspio...

A što se tiče sudaca jesu malo prevagnuli na Francusku stranu, Francuzima su dopustali vise vremena u napadu dok su nama brzo dizali ruke u zrak tj. nisu ni dizali već su odma oduzeli loptu a koliko znam prvo se dignu ruke i pusti se nekih pet dodavanja no oni to nisu dopustali Hrvatima i dali su Metličiću dvi minute zbog ničega pa ga je Lino morao čuvat tek za kraj utakmice, čak su nam suci svirali neke polukontre i morali smo vratit loptu nazad i tu su nas zakinili.. 

A isto tako Šprem je mogo zaključit utakmicu da je zabio ono sve što je trebo, ali čovjeku nije išlo i mislim da ga je Lino trebao vadit kad mu već ne ide realizacija...

I da svaka čast Hrvatskoj ipak smo najbolji to smo dokazali imamo tri igrača u najboljoj ekipi SP, najboljeg igrača svjetskog prvenstva i najboljeg izbornika pa nek nas neko nadmaši...

Be NooB To Be Cool...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:59 (skandalouz).
16 godina
skandalouz kaže...

Francuzi su zasluženo pobijedili bili su bolji zadnjih 15 minuta uspjeli su zaustavit Hrvatski napad i Hrvati su zabili samo 1 gol to dosad niko nije uspio...

A što se tiče sudaca jesu malo prevagnuli na Francusku stranu, Francuzima su dopustali vise vremena u napadu dok su nama brzo dizali ruke u zrak tj. nisu ni dizali već su odma oduzeli loptu a koliko znam prvo se dignu ruke i pusti se nekih pet dodavanja no oni to nisu dopustali Hrvatima i dali su Metličiću dvi minute zbog ničega pa ga je Lino morao čuvat tek za kraj utakmice, čak su nam suci svirali neke polukontre i morali smo vratit loptu nazad i tu su nas zakinili.. 

A isto tako Šprem je mogo zaključit utakmicu da je zabio ono sve što je trebo, ali čovjeku nije išlo i mislim da ga je Lino trebao vadit kad mu već ne ide realizacija...

I da svaka čast Hrvatskoj ipak smo najbolji to smo dokazali imamo tri igrača u najboljoj ekipi SP, najboljeg igrača svjetskog prvenstva i najboljeg izbornika pa nek nas neko nadmaši...

potpisujem
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ovu utakmicu nismo mogli dobiti zbog vlastite nemoći u napadu (10 min nismo dali gol) i zbog suđenja pa mislim da je ovo realan rezultat.

Za Dermentora:

Publika je u ST bila bolja jer su stalno navijali, dok je u ZG publika bila mlaka. Svaka pjesma im je trajala max. 10s. A onaj kojem nije jasno za koga se navijalo dok je publika pjevala Dalmatinac sam je u kur...

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

...svaka čast dečkima i cijeloj ekipi,bili su odlični cijelo vrijeme,što se mene tiče koda da su i osvojili zlato!

Žene su raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za novcanik
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ma nisu suci krivi kako si ne možete to stavit u glavu.. suci su retardirani, ali isto tako su i francuzima bez cilja nešto sudili i uzeli im nekoliko čistih golova kao i nama.. NAJLAKŠE JE REĆI: mi smo bili bolji, trebali smo pobjediti ali su suci bili krivi..

Francuzi su imali bolju igru, i jednostavno su bolji priznali si mi to ili ne. Iznenađen

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Francuzi su ipak bili bolji, sudce... a znate što bi im napravio ali ne smijem o tome pisati na obiteljskom forumu.

Uglavnom bravo naši.

Za one kojima su sudci bili ok i nisu nas oštetili, jesmo li mi gledali istu utakmicu?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

mislim da je ono normalna reakcija balica i metlicica...balic je jos bio malo ozlijeden, karabatic mu je zabio ruku u facu i sta se imate cuditi sto nije primio medalju?!??!?! covjek je srce ostavio na terenu, dao sve od sebe i to prakticki danas sve uzalud...sta ocekujete da skace od srece sto je francuska zlatna...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ma sve je normalno prošlo osim zviždanja navijaca....to si nismo smjeli dopustiti....ali nema veze i nama bi francuzi...samo ne toliko dugo ......hhhhhhhhhh

S obzirom da Francuska ima milijone i milijone ljudi a mi samo 4.5 a drugi smo Francuska je statistićki slabija u rukometu od nas...

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Bestija kaže...
Ige kaže...
Bestija kaže...

Zaključak bar za mene: 

Pokopaj se Viče

Ove dvije tvrdnje znače jedno te isto. U rukometu nije dopušteno ić s obje ruke u glavu protivniku. I sad ti jedan čovječe koji ni nemaš nacionalnost ( bar ne pokazuješ ), šuti. Ti si sretan, šta su tvoji, odnosno ( tvoj ), pobijedio.
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

jer sudci nikada neće sudit za jednu malu hrvatsku koja igra protiv jedne francuske, španjolske (sjetiom se suđenja protiv španjoaca u skupini - mi 22 minute isključenja, oni 4!!!, a da ne spominjem njemačke - prvenstvo u njemačkoj!!!). Svaka čast našim igračima, ali moramo se pomirit da bez obzira na sve, pomoć sudaca nećemo imat nikada jer smo mi za svijet tek jedna mala zemljica koja ima VRHUNSKE SPORTAŠE!!!

baš tako...potpuno se slažem.
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
doktor1 kaže...

jer sudci nikada neće sudit za jednu malu hrvatsku koja igra protiv jedne francuske, španjolske (sjetiom se suđenja protiv španjoaca u skupini - mi 22 minute isključenja, oni 4!!!, a da ne spominjem njemačke - prvenstvo u njemačkoj!!!). Svaka čast našim igračima, ali moramo se pomirit da bez obzira na sve, pomoć sudaca nećemo imat nikada jer smo mi za svijet tek jedna mala zemljica koja ima VRHUNSKE SPORTAŠE!!!

baš tako...potpuno se slažem.
 ja također
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice