Omiljena marka automobila

poruka: 332
|
čitano: 119.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Seat (Altea XL), Toyota - Lexus

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 16:50 (Miha LA).
17 godina
neaktivan

Opel Kadett

Opel Ascona

i dosta ostalih opela

Mercedes 190E

isto su i BMW-i dobri...

17 godina

Omiljena marka?

Definitivno Alfa Romeo!!

Vozio sam puno auta - nekoliko Fiata, VWolksvagena, Renaulta, Seata, Škodu al Alfa mi se nekako najvise uvukla pod kozu iako ju najkrace imam!!

Po meni ni jedan auto nema takav spoj elegancije, komfora, sporstskog duha i svega ostalo kao Alfa!!

Tj. ima ih mnogo, samo kaj bi za cijenu jednog takvog auta mogel kupiti 10 Alfi!!

Trenutno vozim crnu 156-icu iz 2001 godine i prezadovoljan sam!!

PC RULES!!!!
17 godina
RE: Omiljena marka automobila

156 je jedno od najboljih sporski auta s prednjim pogonom.

17 godina

Od ovih kaj nikad nebum imal:  Aston Martin,  posebno DBS,  a od ovih "normalnih"  mi se najviše sviđaju japanci a i Ford mi je tu negdje,   Talijane prezirem,  hebes strast i dizajn kad ti sve po spisku počne rikavat čim garancija istekne,   ko da su digići tajmer ugradili....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina

Veyron - pri maksimalnoj brzini gume traju 15 min, ali to nije problem jer gorivo nestane za 12 minCool

Evo jos malo

jesti i spavati
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2008 1:27 (branimir).
17 godina

stravaaa!

17 godina

Samo ga još treba natjerati da ide maksimalnom brzinom i održavati 12min.

17 godina
zv'jer2 kaže...
 Talijane prezirem,  hebes strast i dizajn kad ti sve po spisku počne rikavat čim garancija istekne,   ko da su digići tajmer ugradili....
Gle, u zivotu sam zbilja vozil sve i svasta, od talijana francuza, nijemaca, korejaca, japanaca i kaj ja znam kaj sve ne!
Kaj se nijemaca tice - to su vrlo pouzdani auti, ali imaju nekoliko mana - kad ih kupujes dobrih 20 % placas marku, dizajnerski su 10 godina iza cijelog svijeta ( osim nekih nabrijanih verzija koje zakon izgledaju ), redovni servis za jedan takav auto nemozes naprviti za manje od 2000-3000 kn, dijelovi su skupi ko suho zlato, pogotovo mercedes i bmw.
francuzi - jako udobni auti, dizajnerski dosta nepredni ali mana je svim francuzima mijenjac koji se nakon 30000 km raskleca i dobije veliki hod!
Korejci i japanci - vrlo pouzdani auti, pogotovo elektronika, limarija malo slabija, dizajn dosta konzervativan.
E sad talijani - Od talijanskih auta sam vozil sve osim Ferrarija i tih ekstremnih marki.
Fiat - vozil sam prvo tipa. pa mareu, sad vozim doblo-a - do sad nisam imal bas nikakvih problema s njima - istina - kvaliteta materijala u unutrasnjosti je losa, al su zato svi motori izvrsni, dizajnom su 5 god ispred svih, odrzavanje je smijesno jeftino i limarije je jako kvalitetna.
Lancia - vecinom isto ko i fiat samo su materijali i kvaliteta izrade 10 puta bolji, vozil sam dedru i lybru i nikad nikakvih problema
Alfa romeo - kaj o tome reci? Na sve strane ta marka se pljuje, vele da je skupo odrzavanje, da se kvare, da puno trose, da je ovjes los itd.
No moje iskustvo sa njima je sasvim suprotno - potrosnje je oko 9 litara ( auto ima 1300 kg i 120 konja), ovjes je odlican, cak ni po velikim neravninama ne nabija a zavoj drzi ko da se vozis po tracnici, odrzavanje je malo skuplje nego kod fiata, osim svjecica koje dodju oko 1000 kn, no nitko nezna da na svjecice dobijes garanciju 100000 km!! dizajn je preheben, kvaliteta materijala je vrhunska!
A o uzitku voznje jedne alfe nemogu govorit nekome ko takav auto nije vozio!!

PC RULES!!!!
17 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
Alfa romeo - kaj o tome reci? Na sve strane ta marka se pljuje, vele da je skupo odrzavanje, da se kvare, da puno trose, da je ovjes los itd.
No moje iskustvo sa njima je sasvim suprotno - potrosnje je oko 9 litara ( auto ima 1300 kg i 120 konja), ovjes je odlican, cak ni po velikim neravninama ne nabija a zavoj drzi ko da se vozis po tracnici, odrzavanje je malo skuplje nego kod fiata, osim svjecica koje dodju oko 1000 kn, no nitko nezna da na svjecice dobijes garanciju 100000 km!! dizajn je preheben, kvaliteta materijala je vrhunska!
A o uzitku voznje jedne alfe nemogu govorit nekome ko takav auto nije vozio!!

Sve Alfe su prej*bene, ali puno troše jer su naštelane da idu na brže okretaje, a i samim time se motori troše i kvare se. To je velika stvar, pitanje je o pojedincu dal će zažmiriti na to i svejedno kupiti Alfu jer svaka čast dizajnerima.

P.S. 9 litara je velika potrošnja, de napiši kolko kubika ima ta Alfa.

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 10:54 (i_rambo_plache).
17 godina

1600 i 120 i nekaj sitno konja, ovisi kolko nas se vozi unutra Belji se

racunaj da auto ima 1300 kg.

To kaj je motor visokotoražni, tj. kaj bolje vuce na visokim okretajima ne znaci da se zato kvari, dapace, kad se motor puno vrti na nizim okretajima u ispuhu i na klipovima i na karikama ostaje čađe koja šteti motoru.

I da bi ta alfa vukla nemora se tjerat u visoke okretaje - dovoljno je preko 3000 i vec vuce ko luda!

A potrosnja od 9 litara u gradskoj voznji za auto od 1300 kg i 120 konja uopce nije pretjerana. Vozio sam Octaviu 1.4 MPI sa 75-80 konja koja je u takvoj vožnji tošila 8 litara a vuce se ko krepana kokos prema mojoj Alfi!!

PC RULES!!!!
17 godina
neaktivan
Audi, Peugeot, Hyundai, Alfa Romeo
17 godina
neaktivan

Audi, Volvo, Ferrari, BMW

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan

Audi, oni imaju najbolji dizajn i fora su. Malo su skupi ali pouzdani i dobri !!!!!!!

Japanci su isto dobri !!!!!!!!!
Najbolji auto Audi r8 lemans

17 godina
neaktivan

CoolBMW M6

17 godina
neaktivan

Za best buy: Škoda i Kia

Najbolji i najkvalitetniji: Toyota (i Lexus jos iznad kao luksuzni dio Toyote)

Osobno: Audi A5 ( i sve iz audia)

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina

VW Golf 5 GTI ili r32  guba.......  lol

17 godina
neaktivan

nama auta do tumiranog fice!!!

Silvonis
17 godina
neaktivan

Vozim Renaulta i kad ću sljedeći put mijenjati auto 99,9 % da će biti Renault. Vozim ga 6 godina i nisam imao ama baš nikakvih problema, redovni servis, toči i vozi.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
2029.MN4 kaže...

Omiljena marka? Teško mi se odlučiti između Toyote ili Mazde. Ali, jeste li vidjeli novi Nissan GT-R? To je ljudi moji strašan auto, dosada je posramio i neke, moglo bi se reći ugledne sportske automobile i njihove proizvođače kao što su Porsche, Audi R8, Corvetta Z06, može se natjecati čak sa Ferrari Enzom... Ima bolji krug od 911 Turbo na Nurburgringu! Ljudi moji, auto je strašan. Ali, naravno ima jednu veliku manu koja je mana uostalom svim autima proizvedenim u Japanu - nema dušu, samo je stroj. Provozajte se u Porscheu pa čete viditi na što mislim..."

ako skyline (gt-r) nema dušu onda nijedan auto na svijetu nema dušu. prije nego izvališ glupost, informiraj se.

17 godina

Normalno da ni jedan auto nema dušu:), nju ima samo maminjo koji je duša od čovjeka.

17 godina
neaktivan

Po meni su najboji Japanci i nema im premca.

Prvi auto mi je bio Fiat Punto i mogu reći da se dosta dobro držao s

obzirom da sam mu čupao dušu.Drugi auto mi je bio Honda Civic a upravo

on je razlog zašto sam se zaljubio u Japanske aute.

Trenutno sam ponosni vlasnik Honde Prelude i prezadovoljan sam.

Vozim ga 2 godine i jedino što sam promjenio su ulje i remenje.

Stvarno dobro leži na cesti,guta krivine a i udoban je.

O potrošnji nećemo jer mi odmah padne osmijeh sa lica kad se sijetim koliko troši

(2.5 i,180 ks)Ali bit će red izdvojit neke pare za plin inače neću imat za novi radeon kad izađe :)

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan

Najbolji su japanci. Meni osobno mazda i honda. Od europskih automobila naj mi je BMW..

17 godina
neaktivan

lexus

gledao, probao, oduševio se

kernel panic
17 godina
neaktivan

Mercedes (SLR 722 GT) i BMW (M6)

http://moj-pc.freehostia.com/index.php
17 godina

To će biti Audi, međutim naravno da mi se sviđaju i ostale marke po pojedinim modelima, standardno zapravo,mislim da je glupo hvaliti samo jedan auto u beskraj.

17 godina

http://youtube.com/watch?v=d8eXlJKR5gk

Pogledajte ovo, i shvatit ćete zašto obožavam Mercedese Cool

Doć će Zoka da vas roka
17 godina

Aston Martin DBS i BMW M5

dajem bubreg, srce, jetru još malo što ima hehe i sestru za neki od tih Smijeh ponude na PM hehe!

17 godina
Pero Dinamit kaže...

Aston Martin DBS i BMW M5

dajem bubreg, srce, jetru još malo što ima hehe i sestru za neki od tih Smijeh ponude na PM hehe!

BMW M5  1:25 nov u kutiji...
17 godina
neaktivan

Veliki sam ljubitelj azijskih auta, bez obzira bili oni japanski ili korejski.

Prije se pljuvalo po njima zbog dizajna, ali ja vam mogu reći da mi je uopće rijetko koji auto proizveden do cca. '95. lijep, s iznimkom sportskih modela.

Eh, da nije bilo toliko rada u Njemačkoj, sumnjam da bi švapski auti bili toliko popularni. Ali vremena se mijenjaju, korejski auti dobivaju nagrade za dizajn, kvalitetu itd., raste im prodaja... Da, vozim Hyundai. Cool

Sad će netko reći da se ne može mjeriti s njegovim BMW-om/Mercedesom/Ferrarijem, ali odmah bacam pitanje: koliko ste ga platili? Bogataš

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice