Seat (Altea XL), Toyota - Lexus
Omiljena marka automobila
- poruka: 332
- |
- čitano: 119.636
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Opel Kadett
Opel Ascona
i dosta ostalih opela
Mercedes 190E
isto su i BMW-i dobri...
Omiljena marka?
Definitivno Alfa Romeo!!
Vozio sam puno auta - nekoliko Fiata, VWolksvagena, Renaulta, Seata, Škodu al Alfa mi se nekako najvise uvukla pod kozu iako ju najkrace imam!!
Po meni ni jedan auto nema takav spoj elegancije, komfora, sporstskog duha i svega ostalo kao Alfa!!
Tj. ima ih mnogo, samo kaj bi za cijenu jednog takvog auta mogel kupiti 10 Alfi!!
Trenutno vozim crnu 156-icu iz 2001 godine i prezadovoljan sam!!
156 je jedno od najboljih sporski auta s prednjim pogonom.
Od ovih kaj nikad nebum imal: Aston Martin, posebno DBS, a od ovih "normalnih" mi se najviše sviđaju japanci a i Ford mi je tu negdje, Talijane prezirem, hebes strast i dizajn kad ti sve po spisku počne rikavat čim garancija istekne, ko da su digići tajmer ugradili....
stravaaa!
Samo ga još treba natjerati da ide maksimalnom brzinom i održavati 12min.
1600 i 120 i nekaj sitno konja, ovisi kolko nas se vozi unutra
racunaj da auto ima 1300 kg.
To kaj je motor visokotoražni, tj. kaj bolje vuce na visokim okretajima ne znaci da se zato kvari, dapace, kad se motor puno vrti na nizim okretajima u ispuhu i na klipovima i na karikama ostaje čađe koja šteti motoru.
I da bi ta alfa vukla nemora se tjerat u visoke okretaje - dovoljno je preko 3000 i vec vuce ko luda!
A potrosnja od 9 litara u gradskoj voznji za auto od 1300 kg i 120 konja uopce nije pretjerana. Vozio sam Octaviu 1.4 MPI sa 75-80 konja koja je u takvoj vožnji tošila 8 litara a vuce se ko krepana kokos prema mojoj Alfi!!
Audi, Volvo, Ferrari, BMW
Audi, oni imaju najbolji dizajn i fora su. Malo su skupi ali pouzdani i dobri !!!!!!!
Japanci su isto dobri !!!!!!!!!
Najbolji auto Audi r8 lemans
BMW M6
Za best buy: Škoda i Kia
Najbolji i najkvalitetniji: Toyota (i Lexus jos iznad kao luksuzni dio Toyote)
Osobno: Audi A5 ( i sve iz audia)
VW Golf 5 GTI ili r32 guba....... lol
nama auta do tumiranog fice!!!
Vozim Renaulta i kad ću sljedeći put mijenjati auto 99,9 % da će biti Renault. Vozim ga 6 godina i nisam imao ama baš nikakvih problema, redovni servis, toči i vozi.
Omiljena marka? Teško mi se odlučiti između Toyote ili Mazde. Ali, jeste li vidjeli novi Nissan GT-R? To je ljudi moji strašan auto, dosada je posramio i neke, moglo bi se reći ugledne sportske automobile i njihove proizvođače kao što su Porsche, Audi R8, Corvetta Z06, može se natjecati čak sa Ferrari Enzom... Ima bolji krug od 911 Turbo na Nurburgringu! Ljudi moji, auto je strašan. Ali, naravno ima jednu veliku manu koja je mana uostalom svim autima proizvedenim u Japanu - nema dušu, samo je stroj. Provozajte se u Porscheu pa čete viditi na što mislim..."
ako skyline (gt-r) nema dušu onda nijedan auto na svijetu nema dušu. prije nego izvališ glupost, informiraj se.
Normalno da ni jedan auto nema dušu:), nju ima samo maminjo koji je duša od čovjeka.
Po meni su najboji Japanci i nema im premca.
Prvi auto mi je bio Fiat Punto i mogu reći da se dosta dobro držao s
obzirom da sam mu čupao dušu.Drugi auto mi je bio Honda Civic a upravo
on je razlog zašto sam se zaljubio u Japanske aute.
Trenutno sam ponosni vlasnik Honde Prelude i prezadovoljan sam.
Vozim ga 2 godine i jedino što sam promjenio su ulje i remenje.
Stvarno dobro leži na cesti,guta krivine a i udoban je.
O potrošnji nećemo jer mi odmah padne osmijeh sa lica kad se sijetim koliko troši
(2.5 i,180 ks)Ali bit će red izdvojit neke pare za plin inače neću imat za novi radeon kad izađe :)
Najbolji su japanci. Meni osobno mazda i honda. Od europskih automobila naj mi je BMW..
lexus
gledao, probao, oduševio se
Mercedes (SLR 722 GT) i BMW (M6)
To će biti Audi, međutim naravno da mi se sviđaju i ostale marke po pojedinim modelima, standardno zapravo,mislim da je glupo hvaliti samo jedan auto u beskraj.
http://youtube.com/watch?v=d8eXlJKR5gk
Pogledajte ovo, i shvatit ćete zašto obožavam Mercedese
Aston Martin DBS i BMW M5
dajem bubreg, srce, jetru još malo što ima hehe i sestru za neki od tih ponude na PM hehe!
Aston Martin DBS i BMW M5
dajem bubreg, srce, jetru još malo što ima hehe i sestru za neki od tih ponude na PM hehe!
Veliki sam ljubitelj azijskih auta, bez obzira bili oni japanski ili korejski.
Prije se pljuvalo po njima zbog dizajna, ali ja vam mogu reći da mi je uopće rijetko koji auto proizveden do cca. '95. lijep, s iznimkom sportskih modela.
Eh, da nije bilo toliko rada u Njemačkoj, sumnjam da bi švapski auti bili toliko popularni. Ali vremena se mijenjaju, korejski auti dobivaju nagrade za dizajn, kvalitetu itd., raste im prodaja... Da, vozim Hyundai.
Sad će netko reći da se ne može mjeriti s njegovim BMW-om/Mercedesom/Ferrarijem, ali odmah bacam pitanje: koliko ste ga platili?