Mene zanima da li policija tolerira par konja viška ako nemam 24 godine? Sad je ograničenje 80kw, da li smijem voziti 81 ili 90 il će oni bit tolko nadrkani pa mi i za to udrit kaznu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi o policajcu, neki će te pustiti, ali ne moraju, ti si u krivu i možeš dobiti kaznu.
Mene zanima da li policija tolerira par konja viška ako nemam 24 godine? Sad je ograničenje 80kw, da li smijem voziti 81 ili 90 il će oni bit tolko nadrkani pa mi i za to udrit kaznu?
Ovisi kakav si prema njima, ako ne divljas npr. ogranicenje 80 ti sisas 110-120 ili ako si sav nadrkan kad te zaustave logicno da ce ti zaljepit kaznu samo zbog 1kw, a isto ovisi kako je kolega rekao o policajcu. Citao sam na jednom forumu da je covjek iz Zadra isao u Zagreb isto je bio ispod 24 godine,vozio je Mini Coopera 81kw i kad su ga zaustavili bam kazna i netko stariji od 24godine je trebao doc po auto jer ga on nije smio vozit. Tako da ti je bolje bit u limitu 80kw jer tik 1kw ili 10kw ti ne predstavljaju neku veliku razliku nad autima 75-80kw