Kvalitetan bicikl

poruka: 122
|
čitano: 56.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Pa odi na Shimano.com ili SRAM.com, za kočnice možeš pokledati Hayes.com (shimano i SRAM imaju svoje) i malo na Youtube da vidiš princip servisiranja bicikal.

Ja u ovom dučanu gledam opremu.

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

ko mi moze preporucit neki dobar chain guide .ugl

pogon truvativ hussefelt howitzer 32z

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
16 godina
neaktivan
BALANCE Cross Rider u Hervisu

Pozdrav!

Molio bih ako mi neko može dati savjet kakav je ovo bicikl BALANCE Cross Rider u Hervisu...Zvao sam ih i vele da imaju veličinu rame 22 obzirom da sam visok 195 cm. Cijena je OK 1.199,00 kn a meni bicikl treba isključivo za cestovnu vožnju jednom tjedno rekreativno. Ako netko ima iskustva sa Hervisovim Balance biciklima puno bi mi pomogao u odabiru. Hvala unaprijed

http://www.hervis.hr/index.cfm?CFID=612232&CFTOKEN=24441432&fuseaction=Template.view&filename=/imperia_hervis_hr/cfm/vreste_sporta/00029/index.cfm&nav_id=4040662

16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Visko si kao ja i trebao bi ići na XL veličinu okvira. Raspitaj se malo oko ovog jer ovaj ima 28" kotače za razliku od standardnih 26".

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
16 godina
neaktivan
RE: Kvalitetan bicikl

da znam...rama je 22" a kotači su 28" jerbo je bicikl za treking kolko sam ja skužio...

nego dal ima neko možda savjet za ovaj bicikl: XPLORER RANGE 370 za cca 1.000,00 kn

http://www.xplorerlife.com/hrvatski/bicikli/ ...klikni na Mountain bikes/ Range 370

16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl
autorov komentar

e ljudi šta kažete na ovog???????????????? ima deore mjenjač.

link

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

a o kojoj je ovdje igrici riječ

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan
autorov komentar
c0x0x kaže...

kaj ti briješ??
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

igrica je Procitaj naslov i prvi post eto kako se zoveNeodlučan
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

dali si ti pri sebi jesi li uopće proćitao naslov tema pa bi znao o kojoj je igrici riječ
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

ko mi moze preporucit neki dobar chain guide .ugl

pogon truvativ hussefelt howitzer 32z

Shaman racing,e13(jako skupo)i truvativ boxguide 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

truvativ boxguide sam ja mislio kupit i zapravo sam ga vec kupio,,,ii kad sam to mjenjo skuzio sam da nepase zbog 4 izbocine od 22r,l,kojeg sam skino,,,neki su reklida to izbrusim ali meni je ipak bilo malo zao,pogona...jer je jos bio nov

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

truvativ boxguide sam ja mislio kupit i zapravo sam ga vec kupio,,,ii kad sam to mjenjo skuzio sam da nepase zbog 4 izbocine od 22r,l,kojeg sam skino,,,neki su reklida to izbrusim ali meni je ipak bilo malo zao,pogona...jer je jos bio nov

Prodaj ga,pa kupi shamana ili pitaj na www.dropbike.com 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
protjeran
Kvalitetan bicikl
prihvaćeno rješenje
Na ovoj stranici imate puno bicikala, ja kupio head s rasprodaje i baš je... zadovoljan sam zadovoljan sam.

LINK

16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Evo ovako malo puno opreme ti tražiš za biciklu od 1500kn,u eurobikea mos nac legenda za 1600kn i ima prednje mortizere,21brzinu i kvaliteta na nivou ali ako mene pitas ne ispod 2000kn

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl
autorov komentar

Ljudi hvala na trudu ali ja sam nabavio Dema Adro, i ponesto dodatne opreme, i osobno sam prezadovoljan.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Evo, ja sebi uskoro planiram uzeti ovaj bicikl (slika). Za brdski biciklizam, iako cu ga vjerovatno koji put provozati i po cesti (a i do prve brdske staze imam 15km ceste).

Marka bicikla je Kelly's, model Madman, kategorija mtb xc. Cijena 7780kn.

16 godina
neaktivan

Mogu malo detaljnije specifikacije

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Okvir:HYDROFORMING Aluminum alloy triple butted

Veličina okvira:17.5" / 19.5" / 21.5"

Vilica:SR SUNTOUR Raidon RLD, 100mm, coil / Remote Lockout

Osovina vilice:RITCHEY Logic Zero integrated

Osovina pogona:TRUVATIV Power Spline (113mm)

Pogonski lančanik:TRUVATIV ISOflow Power Spline (44x32x22T)

Prednja mašinica:SHIMANO SLX (09) M661 (34.9mm)

Zadnja mašinica:SHIMANO SLX (09) M662

Mjenjač:SHIMANO SLX (09) SL-M660 Rapidfire Plus

Brzine:27

Kazeta:SHIMANO (09) CS-HG61-9 (11-34T)

Lanac:KMC Z 9000 (108 links)

P/Z Kočnica:HAEYS Stroker Ryde Hydraulic Disc

Ručica kočnice:HAEYS Stroker Ryde

P/Z osovina:SHIMANO Deore M525 Disc (32 holes)

Žbice za kotač:stainless steel

Obruč/cijeli kotač:KBIX WMX Disc 559x16.5 (32 holes/ eyelet)

Gume:MAXXIS Ignitor 26x1.95 folding

Lulica:RITCHEY O/S (diam 28.6mm/ bar bore 31.8mm/ angle 6°)

Volan:RITCHEY Comp O/S (31.8mm)

Navlaka ručki:KELLYS LockOn gel

Cijev sjedala:RITCHEY (diam 30.4mm/ length 350mm)

Sjedalo:fi'zi:k Nisene III Sport

Pedale:VP alloy / steel

Oprema:CAT EYE reflector set

Težina (kg):13,20 (19.5")

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:41 (!mpact35).
16 godina
neaktivan

Dosta dobar XC bicikl. Samo ova kazet se dosta potroši nakon malo više kilometara... (ja uvjek zasebno kupujem kazetu. Trenutno imam SRAM DG990)

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Ne razumijem se previse u sve ove dijelove. Iako vozim dugo, biciklizam mi nije primarni sport. Ovaj bicikl sam odabrao jer su mi ga preporucili kolege sa kojima vozim, a oni znaju sta pricaju. Kazu da je jako kvalitetan, a pogotovo sa obzirom na cijenu.

EDIT: Inace, također sam cuo da je pozeljno izbjegavati shimanove dijelove na biciklu..ima li tu istine?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:49 (!mpact35).
16 godina
neaktivan

Ovisno koje. Shimano ima jako dobre mjenjače (ima i SRAM odlične), ali nije jak u kočnicama (zato su tu Avid ili Hayes)

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Thx, znaci ipak primjedbe nisu neutemeljene. Ti se bavis biciklizmom?

16 godina
neaktivan

Da 10-ak godina (i ne favoriziram niti jednu marku. Moje bicikle su uglavnom sastavljene od svih proizvođača)

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Ljepo! Ja se bavim time primarno, vec borilackim vjestinama. Ali, volim sve sportove - i treniram sto vise mogu, a biciklizam sam ispocetka odabrao kao cardio vjezbu, jer od trcanja sam imao problema sa zglobovima. Jednoga dana sam otisao na downhill sa ekipom koja se time bavi, i  otad idem jednom tjedno otprilike! Priroda, sport, i adrenalin su mi prekrasna kombinacija. S time da na vecini mjesta gdje dodjemo sa bikeom radimo i climbing, te ostanemo na izletu u prirodi..

17 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

ja si planiram kupit ovaj http://www.bim-bike.hr/katalog.php?stavka=224 što kažete ?

Skidam sve kaj god da treba javi na mail alan.jagar@gmail.com
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Alan kaže...

ja si planiram kupit ovaj  http://www.bim-bike.hr/katalog.php?stavka=224  što kažete ?

vidim da je u hrvatskoj kriza kao uragan. ako si usred krize trosis vise nego kad si oko krize (uragan kad dodje unistava sve oko sebe ali tko je u nj. sredistu je 100% siguran i ima nekih 1h da sve skupi i da se izgubi odatle).

bicikl je ok, makar se nekuzim previse lijepo izgleda i koliko se sjecam ima jako kvalitetne kocnice i mjenjace, a ostalo mi se nije dalo gledat :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Kvalitetan bicikl

Kupio sam ga i meni je prebrutalan

Skidam sve kaj god da treba javi na mail alan.jagar@gmail.com
16 godina
Kvalitetan bicikl

aj meni pomognite u vezi ovog bike dal ad kupim

i sta mislite o njemu

http://www.dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=37679

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 22:31 (Pravi Mirotvorac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice