Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima
Smooth Operator kaže...

Mercedes je kao nijedna druga firma zaslužna za inovacije u području auto-industrije. O tome nema govora. Od ABS-a, ESP-a, motora i izdržljivosti, pa da ne nabrajam dalje. I dalje su najsigurniji automobili.

Samo me novi automobili razočaravaju. Imaju rok trajanja do 10-tak godina, dok su auta 70'-80'-tih godina namjeravana za duži vremenski period 20-25god.

da istina, ja kad polozin kupujem neku takvu starudiju, pogotovo mi je u oko upa opel rekord C, crveno/bordo boja :D:D:D:D ili ako bog da naletin na toyotu ae86, ufff, ali je dosta rijetka u lijepoj našoj silovanoj :(

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ispravak

Volvo je najsigurniji automobil

KAži to EuroNCAP. Oni su istraživali, ja nisam udarao ni s jednim ni s drugim.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
doxy kaže...

ispravak

A da se nesvađate sigurni su i jedan i drugi,naprema jednom Fiatu ili Kiji

duje kapitanović
17 godina
protjeran
cappy kaže...
Smooth Operator kaže...
doxy kaže...

ispravak

e nećemo po Kiji

Kia je nevjerovatno čvrsta i po tome konkurira ovim puno skupljim...

pogotovo kia magentis nova, i stara sephia koju ja imam (98.godište)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
cappy kaže...
Smooth Operator kaže...
doxy kaže...
e nećemo po Kiji

Kia je nevjerovatno čvrsta i po tome konkurira ovim puno skupljim...

pogotovo kia magentis nova, i stara sephia koju ja imam (98.godište)

HAHAHAH

Meni teta vozi Rio,kvaliteta materijala nemože bit gora,a udobnost rađe bi se vozija u starom gradskom busu,a da ne govori da svako dva miseca neko s*anje sa auton,a kupila ga je novog.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Jedina Kia koja valja al auto je stvarno nesto savrseno a to je Ceed.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

teta vozi

lol

Rio je ko i Picanto

šrot...

a uostalom...nisi prešao s njim 30 000 km ili više tak da neznaš kakav je...

koliko god da je tvrd MEKŠI je od bilo kojeg VW Golfa---1-6 ...

moja Sephia drži cestu ko mutava (vjerovali ili ne) ... onda su motore stavljali od Mazde...u mojoj je od Mazde 323 .. 1.5 benzinac

ja jako dobro znam kaj ej Kia ... naravno pojedini modeli

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

teta vozi

lol

Rio je ko i Picanto

šrot...

a uostalom...nisi prešao s njim 30 000 km ili više tak da neznaš kakav je...

koliko god da je tvrd MEKŠI je od bilo kojeg VW Golfa---1-6 ...

moja Sephia drži cestu ko mutava (vjerovali ili ne) ... onda su motore stavljali od Mazde...u mojoj je od Mazde 323 .. 1.5 benzinac

ja jako dobro znam kaj ej Kia ... naravno pojedini modeli

Evo i sam kažeš da je Rio smeče,a to ti sve govori pogledaj Mercedesa a-klase,Bmw 1,Hundaya i30,VW pola itd.

Znan dobro kakav je auto je katastrofa,a sta se tice motora tu si upravu jedina stvar na koju neman zamjerke je motor koji je fenomenalan.

A viruj mi tvrđi od Golfa meni nije baren od 4 i 3.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

o čemu ti pričaš?

lol?

kažeš Kia sranje

ja kažem da nije...

npr., moja Kia Sephia je čvrća od velike većine "finih" auta

kaj se tiče udobnosti .. tu je "prosječna"

a performanse zadivljujuće s obzirom na njenih 80 KS u 1.5 motoru i potrošnju 6-8 litara

uvijek kad se nađe bahati biser na cesti i nabija se otraga .. kad se bahati onda mu neda da me prestigne, ili ga pustim pa ga prođem...

nijedan golf 3,4,5 1.9 tdi me još nije mogao dobiti ... čak ni audi...toliko o njima

nije to bilo jednom

to je svaki tjedan po par puta

omjer - uloženo:dobiveno je 3 puta veći nego kod VW ili sličnih

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:30 (doxy).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

o čemu ti pričaš?

lol?

kažeš Kia sranje

ja kažem da nije...

npr., moja Kia Sephia je čvrća od velike većine "finih" auta

kaj se tiče udobnosti .. tu je "prosječna"

a performanse zadivljujuće s obzirom na njenih 80 KS u 1.5 motoru i potrošnju 6-8 litara

uvijek kad se nađe bahati biser na cesti i nabija se otraga .. kad se bahati onda mu neda da me prestigne, ili ga pustim pa ga prođem...

nijedan golf 3,4,5 1.9 tdi me još nije mogao dobiti ... čak ni audi...toliko o njima

nije to bilo jednom

to je svaki tjedan po par puta

omjer - uloženo:dobiveno je 3 puta veći nego kod VW ili sličnih

Nekazen ja da su sve kije sranje,vozija san se sami u Riu i to mi je smeče od auta na kvadrat,za Sephiu neznan.

A sta se tice tog prilaženja Golfova naracno da ces ih pric kad prosjecni Golf ima 68KS i dosta su trutavi na cesti.

A sta se tice ulozenog i dobivenog je malo veci kod Kie zatio sta nudi zatu cijenu je odlicno,a opet nemogu rec da je ni kod Golfa puno veči kad ga usporedin sa BMW 1 ili Mercedes B clasom koji nisu puno kvalitetniji od njega a jesu skuplji i to dosta.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

1.9 tdi golf III npr ima 90 KS

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

1.9 tdi golf III npr ima 90 KS

Uprau si,jle utebe benzinac.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

nije u mene

lol

da

moj je benzinac

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

nije u mene

lol

da

moj je benzinac

Pa i to je jedan od bitnijuh faktora u ubrzanju.

Al ton motoru svaka cast ako trosti 6-8l.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

kad stisnem onda 8 litara

lol

niko ne vjeruje dok sam ne vidi .. hehe .. pogodio sma fini primjerak očito

ima 135 000 km na sebi i jos nikaj nije otislo na njemu ... samo servisi redoviti ... a kupio sam ga od tipa za 2000 eura ... auto ima preko 11 godina, ulje nigdje ni da bi počelo suziti, nema naznaka kvara ili nečeg...milina

japansko crvena u izvrsnom stanju

kod auta je najbitniji omjer uloženo/dobiveno ... i naravno..cijene servisa i dijelova

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

kod auta je najbitniji omjer uloženo/dobiveno ... i naravno..cijene servisa i dijelova

Nije Kia japanac nego Korejac,a sta se tice ulozenog i dobivenog tu si potpuno upravu,al nije to najbitnije samo koda auta nego kod svega sta kupujes danas.

duje kapitanović
17 godina
protjeran
cappy kaže...
doxy kaže...

Nije Kia japanac nego Korejac,a sta se tice ulozenog i dobivenog tu si potpuno upravu,al nije to najbitnije samo koda auta nego kod svega sta kupujes danas.

ja pričam o boji

JAPANSKO CRVENA boja...tak se zove..to je IME BOJE auta

lol

znam da je koreanac

16 godina
neaktivan
cappy kaže...
doxy kaže...

hm...

pa čuj, ovaj zadnji crveni astrač...

ak bog da, 2010.godine oko 6.og mjeseca je moj

Auto je pre dobro,čak san mater nagovara da je uzme kad izađe al nevirujen da oče.

Največi + mu je licenca preizeta sa insignije sta mu i daje ovakav izgled.

Što se toga tiče:

PREDSTAVLJANJE NOVE ASTRE U ZG ARENI

Predstavljanje će biti održano 17.12.2009. od 19h u zagrebačkoj Areni. Ulaz će biti omogućen samo ljudima s pozivnicom, među koje se ubrajaju vjerni Opelovi kupci, a isto tako i članovi Opel kluba i foruma!

Na predstavljanju nove Astre uz odličnu atmosferu očekujte Coloniu, Miroslava Škoru i "Zvijezde pjevaju".
Među izloženim automobilima ćete imati priliku podsjetiti se kako je nastala današnja Astra, a najsretniji posjetitelj će osvojiti zvijezdu

večeri!

15 godina
Automobili-sve o njima
Ej ljudi ,javljan vam se da vam kažem da san kupija auto,ali ne u Splitu na sajmu,nego u Zadru preko oglasa. Kupova san auto za 2500-3000 eura (punto,fiesta,polo...). Na kraju san uzea fabiju 2000 god.motor 1.4 mpi 68konja. Bija san zadovoljan na početku, auto je izgleda dobro održavan ,proša je 85000 km, oprema skoro sve osim klime. Na početku se je pokazalo sve OK, međutim već dva puta mi se pali (trubi) alarm za vodu. Ja otvorim haubu i nadolijem vodu u ekspanzionu posudu ,ali mi nije jasno gdje ta voda nestaje.
16 godina
neaktivan
bodija kaže...
Ej ljudi ,javljan vam se da vam kažem da san kupija auto,ali ne u Splitu na sajmu,nego u Zadru preko oglasa. Kupova san auto za 2500-3000 eura (punto,fiesta,polo...). Na kraju san uzea fabiju 2000 god.motor 1.4 mpi 68konja. Bija san zadovoljan na početku, auto je izgleda dobro održavan ,proša je 85000 km, oprema skoro sve osim klime. Na početku se je pokazalo sve OK, međutim već dva puta mi se pali (trubi) alarm za vodu. Ja otvorim haubu i nadolijem vodu u ekspanzionu posudu ,ali mi nije jasno gdje ta voda nestaje.

Dobar izbor,najvjerovatnije ti voda ne nestaje nego ti se nesto poremetilo sa pokazivačen i onda krivo mijeri vodu i prikaziva da nema vode.

duje kapitanović
17 godina
cappy kaže...
bodija kaže...

Dobar izbor,najvjerovatnije ti voda ne nestaje nego ti se nesto poremetilo sa pokazivačen i onda krivo mijeri vodu i prikaziva da nema vode.

A pise da nadolijeva vodu, valjda nije tolko corav. @bodija - mozda ti je koje crijevo shebano. Mene zanima dal je VW sluzbeno najveci proizvodjac automobila jer vidim da je i jedan dio Suzuki-a kupio ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 20:50 (Batista).
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

A velikih stručnjaka na ovom forumu za auta. Ti što gubiš vodu, ti nije nešto s čim bi se zezao. On vodu prolijeva, a tako ti se može pregrijati motor. Ili ti je otišao hladnjak (kiler) ili ti gume koje odvode i dovode vodu do motora su pukle. Škoda fabia 2000god. za 2500€?! NICE!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
bodija kaže...

A velikih stručnjaka na ovom forumu za auta. Ti što gubiš vodu, ti nije nešto s čim bi se zezao. On vodu prolijeva, a tako ti se može pregrijati motor. Ili ti je otišao hladnjak (kiler) ili ti gume koje odvode i dovode vodu do motora su pukle. Škoda fabia 2000god. za 2500€?! NICE!

Da je sve bilo uredu na autu nebi je proda za te pare.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

imam pitanje...

trebalo bi mi sad za bozic da nabavim negdje privjeske za ključeve od bmw-a...

treba mi za frendice koej su lude za bmw-ima, pa da su original...

jel bi mogli imat u njihovom salonu, samo mi malo bzvz onak doc u salon, al ak tam ima, jbg, otic cu...

jel mozda neko kupovao?...Iznenađen

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima
One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

imam pitanje...

jel bi mogli imat u njihovom salonu, samo mi malo bzvz onak doc u salon, al ak tam ima, jbg, otic cu...

Naravno u Tmoića ti sigurno ima evo momak ti je da link.

A zasto bi ti bilo glupo,ti tamo dolazis ka musterija a ne ka neka budala.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
angel of fire kaže...

imam pitanje...

Naravno u Tmoića ti sigurno ima evo momak ti je da link.

A zasto bi ti bilo glupo,ti tamo dolazis ka musterija a ne ka neka budala.

a  ne znam, imam 16, pa jos ne bi kupovo auto, Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan

uff skupo...

al , dobro...vidjet cu jos...

mozda budem dobre volje...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Malo bolja vijest al isto loša.Evo baš san jucer cuja kako se od 2010 Mercedes C classe se nece proizvodit u NJemačkoj nego u nekom livom gradu u Americi zbog jeftinije radne snage.

kakve veze ima di se proizvodi, materijali ce i dalje dolazit otkud su i dosad dolazili, kvaliteta ce bit ista sigurno jer danas skoro sve sklapaju roboti

16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
cappy kaže...

Malo bolja vijest al isto loša.Evo baš san jucer cuja kako se od 2010 Mercedes C classe se nece proizvodit u NJemačkoj nego u nekom livom gradu u Americi zbog jeftinije radne snage.

kakve veze ima di se proizvodi, materijali ce i dalje dolazit otkud su i dosad dolazili, kvaliteta ce bit ista sigurno jer danas skoro sve sklapaju roboti

Preciznost proizvodnje.

duje kapitanović
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice