Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.528.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Jel itko radio atest za vece kocnice? Planiram nabaviti V-Maxx set koji ima TUV ali ne znam jel treba jos sto drugo?

Bio sam pitao na tehnickom. Vozilo mora na vaganje, treba se imati papirologija sve od vijka do diska. Ide se na izvanredni tehnicki da bi se to atestiralo. Uglavnom previse zajebavanja za mene. Uzeti neke bolje plocice, kocionu tekucinu i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:21 (ivanzu).
16 godina
ivanzu kaže...
ivanzu kaže...

Jel itko radio atest za vece kocnice? Planiram nabaviti V-Maxx set koji ima TUV ali ne znam jel treba jos sto drugo?

Bio sam pitao na tehnickom. Vozilo mora na vaganje, treba se imati papirologija sve od vijka do diska. Ide se na izvanredni tehnicki da bi se to atestiralo. Uglavnom previse zajebavanja za mene. Uzeti neke bolje plocice, kocionu tekucinu i to je to.

Zanimljivo.. A realno i da stavis, ako ne upadaju u oci bojom, nece nitko nikad ni primjetit. Iako to nije bilo pitanje

4 godine
dennocro kaže...

start stop mi je vec iskljucen, nego bi sam neke postavke preko modanog napravio, jer imam enet kabel, samo da ne bi modani nesto zeznuo u "sustavu" auta.

ma nema šta zeznut, ako se spoji šljaka

sstrmi kaže...
dennocro kaže...

start stop mi je vec iskljucen, nego bi sam neke postavke preko modanog napravio, jer imam enet kabel, samo da ne bi modani nesto zeznuo u "sustavu" auta.

Gdje si nabavio? može link u pp ako nije problem

ja sam imao kabel ali bimmercode/bimmerlink nekad nisu htjrli spojit, onda sam uzeo vlinker bm i sve 5, uvijek spaja, imaš na amazonu i aliju

https://www.youtube.com/@mega0nyt
12 godina

nisam stigao, budem za vikend probao, problem prlikom spajanja kablom je da moras USB thetering ukljuciti da bi radilo i nemas problema, Imam BMW i Mini tako da mogu na oba raditi, i funkcionira preko kabla

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice