- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je dio kamuflaze, vidim da mu se kljucanice u kvakama vide jer uopce nema poklopac preko njih, dobrodosli u 90e sto vise gledam to vise sranja nalazim.
Mene također grozi da su izbacili fizičku tipku za gašenje S/S sistema.
Nadam se da nisu izbacili i zaštitu/poklopac od akumulatora, jer vidim da ovaj primjerak sa YT-a nema nikakvu zaštitu.
Ručica od manualnog mjenjača, toliko odvratna, kao da nije od VW-a.
Nema više ni one ''rolice'', odnosno poklopaca od cup holder-a.
Je li tko primjetio.
Kao da su mu prednja lijeva vrata dolje malo odvaljena ili je foto iluzija....
ja bi rekao da je to samo iluzija. to je mjesto praga gdje taman sa hlacama pocistis prag :D
pa izgleda kao da je rupa a zapravo je cisto.
Poklopac akumulatora je vec izbacen na 7.5, kod mene ga nema kao ni na 8. Zanima me hoce li pretinac na 8 imati "tepih" posto na 7.5 nema, sve sto nema na 7.5 nema ni na 8 koliko vidim. Da, kugla mjenjaca je ogavna, stvarno ne znam kakve su oni droge uzeli kada su radili na osmici.
Mene također grozi da su izbacili fizičku tipku za gašenje S/S sistema.
Uf da... Ovo ce zivcirat one koji znaju da to samo smeta, a svaki put treba trazit i ugasit to govno rucno... Bit ce kodiranja
Bar je pozitivno kaj padaju cijene gnojfova sad pa se moze nesto dobro upiknut za male pare i nakon kupnje promijenit pol auta il novi motor mozda ubacit sa manje km.
Momci, treba pomoc. Svjetlo koja mi bacaju prednje lampe je slabo ( za mene osobno ). Koja žarulje ja smijem stavit u Kia Rio 2006g a da ne izgledam ko rejser i ne popravljam ljudima dioptriju kad mi idu u susret. Auto je na slici za pomoc, da se lakse orijentirate koji je to model.
Vidim da u mall.hr imaju popuste na zarulje, pa bi narucio neke.
Koliko sam nabrzinu istražio na taj auto idu H4 ako se ne varam ali si ti još to provjeri ali moja preporuka su ti ove Osram NB Laser, imam ih na autu oko godinu dana i odlične su.
Koliko sam nabrzinu istražio na taj auto idu H4 ako se ne varam ali si ti još to provjeri ali moja preporuka su ti ove Osram NB Laser, imam ih na autu oko godinu dana i odlične su.
Tako je. H4 ide unutra. I bas sam te gledao. Hvala ti!

Malo o gumama: da li je netko kupovao gume preko www.gumelider.com.hr?
Pokušao sam se registrirati, ali nakon toga se ne mogu logirati na stranicu. Dati nekome 4k kuna, a nije omogućio pristojan log in
a nisu bas ni povoljna stranica..
FULDA KRISTALL MONTERO 3 (195/65 R15 91T)
kod njih je 386,99 Kn dok na kupigume.hr dodje 321,69 kn...
Poklopac akumulatora je vec izbacen na 7.5, kod mene ga nema kao ni na 8. Zanima me hoce li pretinac na 8 imati "tepih" posto na 7.5 nema, sve sto nema na 7.5 nema ni na 8 koliko vidim. Da, kugla mjenjaca je ogavna, stvarno ne znam kakve su oni droge uzeli kada su radili na osmici.
Nema naravno, bas vidim na ovom filmicu.
Za ovaj poklopac akumulatora nisam imao pojma da su izbacili na faceliftu sedmice.
Smijurija je jos veca da danasnji kupci sve ove stvari nece nikada ni primjetiti.
Ma jadno, preko noci spali na dno dna. Ja se nadam da pretinac bar ima dampirano spustanje, jer ne vidim u snimci. Ovo samo moze flotna prodaja spasiti i "lazni" hvalospjevi novinara. Ova kugla mjenjaca me bas podsjeca na onu iz Corse OPC samo jedno 20 puta ruznija.
Pa vidis da je onaj Thomas iz autogefuhla morao par puta zatvarati vrata od gnoja da naglasi ''kvalitetu izrade''.
Bas me zanima sto ce biti sa kradjom osmice, ovo otkljucavanje sa mobitelom mi ne sluti na dobro.
Iskreno jedino sto mi se svida, izgleda vise nema 1.6 tdi nego je sad samo 2.0 tdi.
Ma jadno, preko noci spali na dno dna. Ja se nadam da pretinac bar ima dampirano spustanje, jer ne vidim u snimci. Ovo samo moze flotna prodaja spasiti i "lazni" hvalospjevi novinara. Ova kugla mjenjaca me bas podsjeca na onu iz Corse OPC samo jedno 20 puta ruznija.
Za razliku od Golfa Corsa ide prema naprijed :D
A koliko vidim i Audi isto prodaje muda pod bubrege. Gledam ovaj novi A3 koji izlazi 2020. god. isto bez puno preinaka, pa cak i gore nego stariji dizajn.
Mislim dobro daleko je jos da se do kraja ne pokaze ali svejedno, po testnim slikama izgleda staracki auto.
Ovi u VW gruppi trose neke teze droge.
A3 ne bih jos komentirao dok se pojave prave fotografije.
Ne bi trebalo biti nekih problema, opel to ima od negdje 2015 i nisam vidio da su se britanci zalili posto se tamo najvise krade. Da bi vozio auto treba ti kljuc tako i da uspiju nekako hakirati ne bi daleko dospjeli osim ako imaju labudicu u blizini, onda samo mozes mahnuti.
PS
Auto ce biti siguran ali stvari unutra ne ako otkljucaju nekim hakom. Usput j*bem mater svima iz pezoa jer su sjebali stranicu od digitalne knjizice opela te je sada ne moguce logirati, a vidim da ste stavili lavica gore za logo strance, to je valjda bitnije od postene migracije podataka.
@ARazer si bil možda danas oko podneva na staroj cesti za Ri (Luizijani)?
Prolazio sam tuda, vidio sam jedan polo gti crveni, pa si mislim ili je tvoj ili je onaj drugi sa DE regom
Kod petrola di su radovi smo se mimoišli
EDIT:
Off topic:
Prodaje se ford focus na trczu, fina zvjerka
OGLAS
Dali zna netko u Zg-u dobar ducan sa alu felgama? Nekako mi se ne narucuje online, a posto bi platio i na par rata, jednostavnije mi je u ducanu to osobno napravit.
I jel netko mozda ima dbv torino II felge, planiram ih uzet u srebrnoj ili kombinaciji srebrne i antracit, pa ak netko ima kakav savjet mozda?
Ili neke druge mozda, primam jos prijedloge. 4x100 15" et35 do et38
zna li netko od kad je krenuo val poskupljenja sa VW vozilima u hr?
nisam siguran da li su od ove godine poskupili ili krajem prosle godine - cijena je vecini modela otisla gore izmedju 1-2.000€ samo ne pamtim tocno kad
btw fascinantno mi je koliki su klosari u VWu da ove stavke navode kao serijsku opremu u svojim vozilima kojima cijena krece od 212.000kn (Tiguan):
LED osvjetljenje reg. pločice straga
2 držača za čaše sprijeda
2 svjetla za čitanje naprijed i svjetlo otraga
Kozmetička zrcala u zaslonima za sunce
Podešavanje prednjih sjedala po visini
Pokrov prtljažnika
Pretinci u vratima (wtf?)
Središnji naslon za ruke naprijed
Upravljač namjestiv po visini i dubini
Upozorenje za nevezane prednje sigurnosne pojaseve
ovakve stvari ocekujem citati u daciji pocetne cijene od 60.000kn
Svi su poskupjeli.
zna li netko od kad je krenuo val poskupljenja sa VW vozilima u hr?
nisam siguran da li su od ove godine poskupili ili krajem prosle godine - cijena je vecini modela otisla gore izmedju 1-2.000€ samo ne pamtim tocno kad
ovakve stvari ocekujem citati u daciji pocetne cijene od 60.000kn
Poskupljuju ili radi poreza ili povecanja CO2 (to tek slijedi sljedece godine, novo poskupljenje vjerovatno) ili kao Ford radi marzi koje su prevelike.
Ne samo VW, Tomic je takoder dignuo cijene, kao i Emil Frey samo veliki dio rasta cijena je maskirano s dolaskom novih modela (nova serija 3, nova A klasa), pa ljudi ne idu za tim toliko.
VW nikad nije bio poznat po nekakvoj dobroj ponudi opreme, tu su uvijek bili na dnu, a vidim ostaju i dalje.
Podsjećaju na Kiu iz devedesetih koja u dodatnoj opremi je imala sjenilo za sunce, ali samo za vozača.
VW nikad nije bio poznat po nekakvoj dobroj ponudi opreme, tu su uvijek bili na dnu, a vidim ostaju i dalje.
Podsjećaju na Kiu iz devedesetih koja u dodatnoj opremi je imala sjenilo za sunce, ali samo za vozača.
Idem se kladit da vozis opela ili alfu...

Idem se kladit da vozis opela ili alfu. Svaki put kad se ovdje spomene vw ti uglavnom imas nesto pametno za napisati.
Sve je bolje od VW-a... Ovdje ti nekolicina zaljepi etiketu prosvijetljenog znalca ako znas nabrojit nekoliko losih iskustava od frendova koji su vozili VW-a.
Ako ti ne odgovara VW po opremi, cijeni, dizajnu itd... fino ga zaobiđeš, barem danas na tržišti imaš na stotine drugih opcija....
Mi u Hr smo gotovo pa nebitno tržište za VW, imaju oni svoje ''konje'' za trku na ostalim tržištima gdje su uvijek u vrhu ili na vrhu.
Vidi vraga i kod nas su u vrhu već dugi niz godina, a kao ''ne valjaju'' ništa, i još su k tome skuplji od konkurencije.....
Njemački auti su uvijek bilo u svijetskom vrhu po svim aspektima ''ocijenjivanja'', a bome će i još dugo biti...
kako ste svi odmah butthurt kada se VW spomene u bilo kojem izuzev hvalospjevnom kontekstu.. pa naravno da će se uvijek i naći netko trollati
Pričam o njima jer razgovaramo o novom Golfu. Neću pričat o ostalih "sto marki". Nisam butthurt, zaobilazim ga sa svojim novcima.
Vidim da je netko htio ispast pametan i rekao da vozim Opela ili Alfu ... koji vidoviti Milan, zna pročitati pokoji post na par stranica prije gdje pričam o svom autu. Moj auto nema veze sa stanjem VW zadnjih 30 godina, i činjenicom da je to krkanwagon, koji nema za ponuditi ništa više nego auti duplo jeftiniji.
Za te novce ima sto boljih opcija, i pametni ljudi ih razmotre.
Ali opet, svako radi sa svojim novcem šta želi, i tko sam ja da sudim. Ali sve navedeno ne mijenja činjenicu nedostatka opreme u VW autima. Čak i klon Škoda ih je prestigao. Ekvivalent Moskvichu.
@nine, ne trolam, razgovaram, to kaj drugi imaju poštelano paljenje na prvu je njihov problem.
Renault Espace 2015-. Iskustva nakon stotinjak tisuća km? Komentari?