Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.010
|
čitano: 16.486.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Dex.pwn kaže...

Nije bitno održavanje, nije bitno dal mi je to prvi auto u kojeg sam sjeo poslje auto škole, ili imam iskustva.

Onda odi kupi prvi koji ti se svidi, ako nije ništa bitno, kupi 330Ci Coupe i uživaj.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Pa nisam neki ljubitelj auta, al ono moram ga imat(stražnja klupa 😁). Nekako mi je il Passat il BMW serija 3 jer nekako su i kvalitetni, i lijepo izgledaju.
15 godina
neaktivan

Ak misliš punit stražnju klupu na račun 20 godina starog Passata, računaj na picajzle.

Kupi Volva karavana i imat ćeš mjesta, ovako ćeš samo izgledati kao šaban, 18-ogodišnjak vozi izraubanu trojku.

12 godina
neaktivan

Da, jer će sa 20 godina starim volvom prikupljati supermodele 

Uzmi bmw sa bar 150 ks i nećeš pogriješiti. Ako rano kreneš voziti malo jači auto sa zadnjim pogonom postat ćeš bolji vozač nego kad bi vozio neku gradsku kutiju od 90 ks i usput ćeš se zabaviti. A što se tiče zadnje klupe i koliko će se djevojaka na njoj provozati, sa autom starim 15g to ovisi isključivo o tebi.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

passat i lijep izgled u istoj rečenici.. gawd 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...

passat i lijep izgled u istoj rečenici.. gawd 

Sta tocno autu nedostaje ?

12 godina
Auti - ultimativna tema

fali mu još malo ovih "obrva" i krila 

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Super je Passat, pogotovo sprijeda, povratio sam dvaput. Šta su ovo spojleri i na prozorima?  Fali još samo rat style i deutch tjuning onako gume okrenute za 30 stupnjeva prema van za full efekt.

A propos ovog lika koji hoće 20 godina starog i razvaljenog E46, naravno dizela od drugog vlasnika sa originalnih 191354km, da bi mogao ugostiti još razvaljenije štrace u njemu, eto mogu ti sa neutralnog stajališta reći kako se na ovakvim odlukama se vidi tko razmišlja, a tko ne.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Sta tocno autu nedostaje ?

heh ne vjerujem da mu b6 ulazi u budžet, pogotovo ne ovako "upicanjen" i zabijen u pod 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
TIR669 kaže...

Super je Passat, pogotovo sprijeda, povratio sam dvaput. Šta su ovo spojleri i na prozorima?  Fali još samo rat style i deutch tjuning onako gume okrenute za 30 stupnjeva prema van za full efekt.

A propos ovog lika koji hoće 20 godina starog i razvaljenog E46, naravno dizela od drugog vlasnika sa originalnih 191354km, da bi mogao ugostiti još razvaljenije štrace u njemu, eto mogu ti sa neutralnog stajališta reći kako se na ovakvim odlukama se vidi tko razmišlja, a tko ne.

A gle mozes ti lupati i sprdati,kad se nakite spoileri i sranja na jdm vozila,to je onda super jer je jdm ? Ma da...

nine  gevinde 2 soma,felge 3 i eto te na istom,od krapinac imas pleksiglas branika i spoilera za male pare 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 22:26 (doky01akablava).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

felge kao na prvoj slici nebuš dobio za 3k kn 

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Da, jer će sa 20 godina starim volvom prikupljati supermodele 

Lakše se jebu u Volvu karavanu nego u seriji 3.

A ako se ne želi zaraziti, neće jebati cure koje padaju na 20 godina stare aute.

doky01akablava kaže...

A gle mozes ti lupati i sprdati,kad se nakite spoileri i sranja na jdm vozila,to je onda super jer je jdm ? Ma da...

Evo mene, evo mene! Meni niti jedno nije lijepo kad se "upicani" kao ovaj Passat 

Nego, vi koji imate dash cam, imate bateriju u njoj?

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Pa ljepota je u oku promatraća

Može i Golf, kao što Nedim s YTa ima, al malo jači motor, 1.4 je premalo za tog Golfa.

I ne planiram ništa "tunirat", auto je tu da se kotrlja, i ne ćali na radne uvjete, da mi bude sluga pokorna 

Nego, 320/320d ima neku slabiju verziju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 22:50 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan

3(series)20(2 litre)d(diesel).

Uzmi njuškalo i index oglase, ubaci koliko love imaš i po tome traži.

14 godina
odjavljen

Kompleksne oznake hahha

12 godina
Auti - ultimativna tema

Nemoj mislit da je 316d 1.6 motor, taj broj nema veze s kubikazom.

15 godina
Auti - ultimativna tema

BMW je zapravo jedan od boljih i lakših za skužiti. 

Prvi broj serija, drugi broj motor tj. kubikaža. Doduše, nije uvijek drugi broj točna kubikaža, ali ok. 

Što se tiče E46, mislim da je extra teško naći nekog normalnog. 

Ili imaju po 350 tisuća ili su debelo precijenjeni. Ako nađeš nekog normalnog, da znaš da je ok, uzmi, zašto ne? Dobre gume, malo više opreza i bez ludovanja i dobro je. To što je zadnji pogon ne znači da treba automatski prekrižiti. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

nine  gevinde 2 soma,felge 3 i eto te na istom,od krapinac imas pleksiglas branika i spoilera za male pare 

Sa sigurnošću ti mogu reći da ni jedan branik nije od pleksiglasa...

Pleksiglas kako i sam rijeć govori ti je plastika sa svojstvom stakla, u hladnom stanju (čitaj sobnoj temperaturi) ti nije savitljivo i kod većih opterećenja puca ko staklo, također plexi se ne lakira običnom bojom i proizvodi se jedino valjanjem, di je gotov proizvod ravna ploča, tj plexi možeš kupit jedino kao ravnu ploču, da bi od plexija napravio branik, trebaš imati kalup i peć-prešu, te pod povišenom temperaturom ravan plexi uprešati u kalup, a to nitko ne radi jer je plexi kako sam već spomenuo krhak materijal, za branik se koristi najjeftinija abs plastika ili pp plastika koje su puno elastičnije od plexija...

plexiglass je među skupljim plastikama, a koristi se posebno na brodovima i jahtama, nerjetko je i skuplje od auto stakla...

A krapina tjuneri natrpaju kilu fiberglassa i kilu kita, na kraju taj branik niti liči čemu, niti je fleksibilan niti ništa, još i teži od originala, da ne velim da im fali homologacija...

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Pa zar nije većina vozila na zadnji?

Ja još ni jednom nisam naletio na prednji pogon općenito uživo.

12 godina
Ne znam jel covjek ozbiljan ili za*ebava narod?
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Pa zar nije većina vozila na zadnji?

Ja još ni jednom nisam naletio na prednji pogon općenito uživo.

Di ti živiš? U americi?

14 godina
odjavljen

Ne, za ozbiljno.

Koliko znam, prednja vuča je teža za kontroliranje jer s tim kotačima i skrećeš.

A i kompleksnija je za napravit jer ide preko polu osovine.

14 godina
Auti - ultimativna tema

80% danasnjih auta je prednji pogon, prednja vuca je laksa za kontrolirati jer podupravlja po prirodi sto se lakse korektira pustanjem gasa ili laganim pritiskanjem kocnice, zadnji pogon baca guzicu van i moze te zarotirati. Moze i prednja vuca zarotirati ali to je vec drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 2:45 (ivanzu).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

S obzirom da je prvi post teme dream cars, voila, 350z

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Chutac, opet pametujes. Ako decko zeli BMW, zasto ga ne bi kupio? Nije naveo budget niti tko ce odrzavati. 

Po tvom pisanju bih rekao da imas neki noviji auto druge kategorije poput kakvog Forda Focusa i slicno. E46 se uz dosta srece moze naci u stvarno dobrom stanju. Prijatelj je prije tocno godinu dana nabavio 330d 150 kW 2004 Touring M paket originalni sa stvarno puno opreme i 175.000 km za 6300 €. Set ljetnih 18 i zimskih 17. Bilo je par sitnica za dovesti u red poput rucice mjenjaca koja nije bila izlizana ali nije pratila ocuvanost ostatka vozila.

Nekoliko puta sam vozio taj auto i mogu garantirati da se vozi bolje, izgleda bolje i naravno ide bolje od bilo kojeg novog Forda, Opela i slicno. Novi Mondeo je stvarno lijep auto ali cim sjednes unutra osjetis da je to ipak na neki nacin budget auto. Ne moze se mjeriti niti sa trojkom starom 13 godina.

10 godina
MatijaZG kaže...

Chutac, opet pametujes. Ako decko zeli BMW, zasto ga ne bi kupio? Nije naveo budget niti tko ce odrzavati. 

Po tvom pisanju bih rekao da imas neki noviji auto druge kategorije poput kakvog Forda Focusa i slicno. E46 se uz dosta srece moze naci u stvarno dobrom stanju. Prijatelj je prije tocno godinu dana nabavio 330d 150 kW 2004 Touring M paket originalni sa stvarno puno opreme i 175.000 km za 6300 €. Set ljetnih 18 i zimskih 17. Bilo je par sitnica za dovesti u red poput rucice mjenjaca koja nije bila izlizana ali nije pratila ocuvanost ostatka vozila.

Nekoliko puta sam vozio taj auto i mogu garantirati da se vozi bolje, izgleda bolje i naravno ide bolje od bilo kojeg novog Forda, Opela i slicno. Novi Mondeo je stvarno lijep auto ali cim sjednes unutra osjetis da je to ipak na neki nacin budget auto. Ne moze se mjeriti niti sa trojkom starom 13 godina.

Po ćemu se vozi bolji? jer ima 150 kW? Vozil sam se u BMWu iz cca 2005., blage nemam koje oznake, ali znam da je bil 2.0 benzinac, i ne kužim zbilja po ćemu se to "bolje vozi" od nećeg novijeg.

Niti nekaj posebno leži u zavojima, niti je posebno udoban.... Ne velim da je lošiji ili loš, ali nisam osjetio ćemu bi bio bolji.

Ti pričaš za M paket, očito ima nekaj u tome, ali ovaj "obični" nije ništa posebno. Evo ako usporedbim "obični" BMW sa sportskim ovjesom na fiesti, definitivno nije bolje ležal u zavoju, a niti mi je bilo zabavno se voziti. Po kemontarima frendova, 99% ih se još nije vozilo u nećem ovolko zabavnom. (među njima je i tip koji je nekoliko god. vozio sedmicu iz '95. s 4.0 V8 i malo prek 300 konja.) Ako laže on, lažem i ja.

Neću niti spominjati razliku između 15 godina i 1 godinu starog auta.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Stigla jucer kod kuce... :)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina

rotiraj slike.

dizajn kao i sa svakim civicom unazad 3 generacije, il ti se svidja ili ne. meni je ruzno predivna, da kupujem novi auto bila bi uzi izbor

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne, za ozbiljno.

NHF, s obzirom na to koliko se kužiš u aute, preporučam ti da ti netko stariji/iskusniji nađe i odabere auto 

kostolomac kaže...

heh od tebe to ne bi očekivao.. 1.5 turbo?

nixass kaže...

dizajn kao i sa svakim civicom unazad 3 generacije, il ti se svidja ili ne.

ja bi rekao kao unazad 3 generacije, od naprijed super, od iza WTF 

16 godina
nine kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne, za ozbiljno.

NHF, s obzirom na to koliko se kužiš u aute, preporučam ti da ti netko stariji/iskusniji nađe i odabere auto 

kostolomac kaže...

heh od tebe to ne bi očekivao.. 1.5 turbo?

nixass kaže...

dizajn kao i sa svakim civicom unazad 3 generacije, il ti se svidja ili ne.

ja bi rekao kao unazad 3 generacije, od naprijed super, od iza WTF 

Ruka mi se osuši ako bi tako nest uzeo, i jos benzinac

Brat uzeo...

Da 1.5 turbo sport plus oprema exterijer i interijer.

Sad mogu slobodno rec da je auto top, a da ne govorim cjenovno daleko ispred npr VW. S obzirom na opremu koju dobijes, a i vozna svojstva su odlična.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice