Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.489.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

Stari, vi gore u Vž-u imate autoput od cesta. Mi zagorci bokci imamo skoro pa makadam. Dok dojdem do posla moram kroz 4 gradilišta preć kojih nikad neče završit. Kod nas je koma...

Istina, VŽ i ČK imaju jedne od najboljih cesta po kojima sam se vozio. 

BTW, stara cesta od ZG prema Sv. Ivan Zelini, postavili su tamo onu hebenu kameru koja snima od 0-24, poslje Popovca i kako se već zove ono drugo selo, pa ima lagana nizbrdica pa uzbrdica prije onog velikog naponskog postrojenja...Pa pripazite. Mislim da je 50 km/h tamo limit.

17 godina
Phantom_RI kaže...

BTW, stara cesta od ZG prema Sv. Ivan Zelini, postavili su tamo onu hebenu kameru koja snima od 0-24, poslje Popovca i kako se već zove ono drugo selo, pa ima lagana nizbrdica pa uzbrdica prije onog velikog naponskog postrojenja...Pa pripazite. Mislim da je 50 km/h tamo limit.

je tam s desne strane prije elektrane je. picka joj materina. neki dan sam projuril tam a uopce sam zaboravil na nju. Ali kolko sam cuo navodno da je to samo kutija za ajmo rec zastrašivanje. jer moj stari svaki dan prolazi tud i veli da se nekad zašpura i da nikad do sad nije dobil nikakvu kaznu. a i po bircima kruže iste priče. a sad ga ti znaj.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...
Lord_Marko kaže...

Stari, vi gore u Vž-u imate autoput od cesta. Mi zagorci bokci imamo skoro pa makadam. Dok dojdem do posla moram kroz 4 gradilišta preć kojih nikad neče završit. Kod nas je koma...

Istina, VŽ i ČK imaju jedne od najboljih cesta po kojima sam se vozio. 

Taman na kraju Belovara, jos je i nizbrdica

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
Lord_Marko kaže...
Phantom_RI kaže...

je tam s desne strane prije elektrane je. picka joj materina. neki dan sam projuril tam a uopce sam zaboravil na nju. Ali kolko sam cuo navodno da je to samo kutija za ajmo rec zastrašivanje. jer moj stari svaki dan prolazi tud i veli da se nekad zašpura i da nikad do sad nije dobil nikakvu kaznu. a i po bircima kruže iste priče. a sad ga ti znaj.

Ako se ne varam, nasa jadna drzava nema za kamere i zbog toga su postavili kutije i u otprilike 10% kutija je kamera koje bi trebali premjestati, a sad sta je od toga istina nitko nezna.

Najbolje pored kamere usporiti i to je to.

:D
17 godina
Phantom_RI kaže...

Bila je kamera unutra, preseljena je prije cca 2 mjeseca...

Po danu se lako skuzi ak hoces vidjet da je nema...

Ja uglavnom ne riskiram s tim kutijama... Pretrpim tolko da usporim :)

Truth in engineering.
15 godina
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

ja ocistio rukavicom :D

nokianice polozile ispit danas, bilo bokovanja do platka, po parkingu na platku i od platka xD naravno ESP off

gore -10 i bura, veselje haha

Jedu cestu, otišao na krov Konzuma maloprije u kvartu nakon kupnje, ESP off, cura je vrištala ..

Koje si uzeo? WR D3, D4?

A3

17 godina
RuskeGTT kaže...

ja ocistio rukavicom :D

nokianice polozile ispit danas, bilo bokovanja do platka, po parkingu na platku i od platka xD naravno ESP off

gore -10 i bura, veselje haha

FWD drift master race

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
odjavljen
mystik kaže...

Zagreb ovo, Zagreb ono.

Ne možeš mi uspoređivati Zagreb koji ima u službi 230 ekipa zimske službe na 2500km cesta i recimo Varaždinsku županiju koja ima 30 ekipa na 1000km cesta. Ista firma radi i za Koprivničku županiju(vjerujem da je i tamo sličan broj ekipa kad je duljina cesta jako slična), plus čisti državne ceste u Krapinskoj. I kroz sve 3 županije ima manje od pola ekipa nego ima ZG.

Smiješno i sramotno bi bilo da ZG nije čist sa resursima kojima raspolaže.

Varaždin poprilično dobro održavaju, čak i moje selo koje je "bokčija". 

Ako ja s RWD autom mogu proći i po polju bez ikakvih problema onda mislim da nitko drugi nebi trebao imati problema po cesti. 

Malo je ekipa u Varaždinskoj županiji, ali gare te kamiončiće koliko ide, 70-80... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
Auti - ultimativna tema

Dobar trik za odmrzavanje stakla ujutro, samo umjesto medicinskog alkohola može i neka jeftina maksuzija. 

Edit - Financijski baš nije isplativo, ali eto ako se netko zatekne bez spreja za odledjivanje ujutro a nije mu blizu benzinska može poslužit.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 13:30 (Tomek.Klc).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Danas do posla gledao kako mi drže Michelin Alpin A4 na prvom pravom snijegu i oduševljen sam, drže cestu ko hemoroidi guzicu 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

..samo umjesto medicinskog alkohola može i neka jeftina maksuzija.

radije maksuziju niz grlo da ugrije, pa strugalicu u ruke 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Evo kako izgledaju ceste kod mene u BiH, ovo sam juce slikao, a ni danas nije nista puno bolje. A BMW slikao prije par dana a nisam nikad postavio.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Auto se uključuje s parkinga i stane do mog na semaforu.

Što napraviti takvim vozačima????

16 godina
Auti - ultimativna tema

Prijavit ga da sudjeluje u prometu s neociscenim automobilom. 

17 godina
Ziga kaže...

Hiti mu grudu snega v šajbu...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

trebaš samo poslikati i tablicu i obje slike šibneš muriji pomoću mup-ove aplikacije za prijave 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan

Mislim da je kazna 700 kn ako vas policija zaustavi s toliko snijega na autu.

17 godina
Auti - ultimativna tema

khm 

15 godina
Ziga kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.span.devosijek.mup&hl=en

13 godina
neaktivan

Next level. 

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Malo zimskih radosti... 

14 godina
wifi kaže...

Malo zimskih radosti.. gadosti. 

Ubacivanje po zimi na milimetar kad držim razmak zbog mogućeg proklizivanja mi je vrh. Još veća fora su mi oni na ljetnim gumama. 

Faking snijeg, što mi se gadi 

16 godina
moderator
Ziga kaže...

Kao što Let3 kaže... ****** u čelo.

Za drugo takvi debili nisu.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
17 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ubacivanje po zimi na milimetar kad držim razmak zbog mogućeg proklizivanja mi je vrh. Još veća fora su mi oni na ljetnim gumama. 

Faking snijeg, što mi se gadi 

Meni se bas svidja vozit po snigu... btw, ovo je snimljeno s litnjim gumama 

sto se tice ovih sto ne drze razmak, raspisa sam se vec na drugom forum-u, pa cu ovdje samo par slika... bmw i peugeot, nula razmaka od drugih, pretjecanje na punu, itd., itd. 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Danas sam se nauzival na cesti, al ozbiljno... Od Soblinca do Zlatara ispred mene bil samo jedan auto... 

Konacno sam isprobal nove gume UG9 i mogu rec da su cist okey.

Prosel dobar dio ZG i mogu rec da nema tolke guzve, neki na skijanju, a neki ne vole vozit po snijegu :)

Gledal sam jednog vozaca u E36 u Luckom... Bogec bistricki...

Truth in engineering.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Takvima bi najradije zakocio pa da vidim reakciju, samo mi je zao mog auta, a i vremena koje bi zbog toga izgubio + jos kolko ostanes bez auta zbog popravka...

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ide

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Sta fali snijegu sto se mene tice ralica nemora nikad ni proc gust vozit po njemu jos su na autu plasticne Barumke pa dok ga malo cimnes on se baca po cesti :D

Bilo kuda Opel svuda! :)
16 godina
macgyver 53 kaže...

Sta fali snijegu sto se mene tice ralica nemora nikad ni proc gust vozit po njemu jos su na autu plasticne Barumke pa dok ga malo cimnes on se baca po cesti :D

Cekaj led pa ces skupljat auto po cesti 

10 godina
Auti - ultimativna tema

Po ledu ti ni jedne ne pomognu. Tj. pomognu one 125 širina s čavlima po sebi za rally :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice