Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.509
|
čitano: 17.245.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ne, da je napravljena restauracija i da je ostao kao u originalu super. Ovakve neke prerade, dorade, izmjene i kojekakve kombinacije, katastrofa.

No u konačnici, tvoja lova pa radi što hoćeš s njom.

12 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
monsieur kaže...

Lijepa je i cijena. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...
monsieur kaže...

Lijepa je i cijena. 

LOL 6000e za to govno moras bit budala.

17 godina
monsieur kaže...

Lijep autic, vasa misljenja?

Pa za tu lovu kupiš auto.

16 godina
odjavljen
mystik kaže...

Jel stvarno ima smisla uspoređivat strujni trimer(ili peglu, kaj ti više paše) s autom? 

No, priča je bezveze. Ak već kupuješ auto za toliko love onda ideš do generalnog zastupnika da središ popuste i složiš sam kaj ti treba unutra a kaj ne, i imaš potpuno novi auto.

Nego, kolika je cijena te teslice u RH? Ko je zastupnik? Gdje to servisirati? 

Uostalom, nemožeš uspoređivati cijenu nekog auta kupljenog u ovoj šupčarskoj državi i cijenom nekog desetog auta u USA.

Ahh, doslovno ne može zadrtije...

Tesla nema zastupnika, nigdje na svijetu! (glava ti je upravo eksplodirala {#})

http://poslovno.biz/tesla-trbuhom-za-strujom/

Pročitaj ovo i pati. Inače taj auto performansama ubije golfa, onda ga pokopa, pa iskopa, i tako par puta {#} A tome da tesla ima prednji bunker veći od golfovog stražnjeg, a stražnji veći od passatovog, ne moram ni pričati. Ni o tome da ima ubrzanje jednako kao BMW M5.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Jel stvarno ima smisla uspoređivat strujni trimer(ili peglu, kaj ti više paše) s autom? 

Da je bilo u pitanju bilo koje drugo auto osim Golfa kladim se da ti reakcija ne bi bila niti približno gadna kao ova. {#}

13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

A-a-ali njemačka stogodišnja pouzdanosti i tradicija?

15 godina
Jakovp kaže...

Pročitaj ovo i pati. Inače taj auto performansama ubije golfa, onda ga pokopa, pa iskopa, i tako par puta {#} A tome da tesla ima prednji bunker veći od golfovog stražnjeg, a stražnji veći od passatovog, ne moram ni pričati. Ni o tome da ima ubrzanje jednako kao BMW M5.

Baš mi je drago da mi je glava eksplodirala. 

Nit sam proučavao strujna vozila, nit me interesiraju i zato pitam tko to prodaje, gdje se to servisira(možda sam glup, al neki servis mora postojat).

I na kraju koliko košta kad ga dovedeš u RH? Jel onih 72k € koliko kaže Wiki da ide u EU ili je to još 10k gore? 

Super da ga ubije, ipak ima 100+ konja i 200Nm više. 

Bilo bi sramota da auto trifrtal metra duži i 20cm širi ima manje prostora od kompakta.

No, ja i dalje tvrdim da ih ne možeš uspoređivat, jedan je kompakt, drugi je u klasi bmwa 5ice.

Uostalom, bazni model Golfa R u Češkoj dođe 35k€, u Njemačkoj 38k€ ali začudo u ovoj šupčarskoj državi 50k €.  Onda nije ni čudo da model sa svom dodatnom opremom košta koliko košta kod nas. Vani to ide po cijeni našeg baznog.

Penryn kaže...
mystik kaže...

Da je bilo u pitanju bilo koje drugo auto osim Golfa kladim se da ti reakcija ne bi bila niti približno gadna kao ova. {#}

Ma kladi se ti u što hoćeš. {#}

Često mi tu bacate fore kako je dizel za oranje, a benzin za vožnju.  Sad napraviš isto sa strujom i benzinom odmah nastane frka.

Al samo zato jer je u pitanju Golf benzinac. Da je kojim slučajem obrnuta situacija, kladim se da ti ne bi smetalo. 

14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Čak i nije toliko neukusan ali.. Sjedala bodu u oči, gepek neupotrebljiv... A i ono čudo na haubi...

Sjedala su iz Trojke ED, jako cijenjena i skupa u VW svijetu, gepek..stavi sub u jedan kut i ostalo imaš za upotrijebit, a ono čudo na haubi služi za zaštitu od kamenčića zimi i rano proljeće. Kad daš 2+k€ za lakiranje auta znat ćeš o čemu pričam

Da netko od vas restaurira auto od nule i uloži svoj trud i novce, pitam se za koliko bi taj auto prodavao?

Svaka roba ima svog kupca pa tako i ta Golf duja

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Saint96 kaže...

zasto optimist? 400000 dode samo bazni, a tek sve ostale opreme...ova cijena je prava, nije da ju lik izmislio

pa ne kuzin zasto bi netko potrosia 65000 € na golfa.. mislin nije mi mrzak dobro ako netko zeli ultimativnog golfa ali mozes onda otic u salon i narucit kakvog zelis a za ove novce se nade puno puno vise boljih auta.. lupajte td koliko ocete  cijena nije jasna.. i ne dode 400000 osnovni nego 40000€ a napravia sa full opremom 56k€ ,, odi na konfigurator i napravi...

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
16 godina

Koliko god bila kvalitetna, ne idu mi nikako tu. I znam za što služi taj "grudnjak", samo mi nije jasno što će mu na autu po ljetu? Ok, možda da pokaže kupcima koliko ga je čuvao...

HTC 8X :)
14 godina
ARazer kaže...
kratos091 kaže...

Sjedala su iz Trojke ED, jako cijenjena i skupa u VW svijetu, gepek..stavi sub u jedan kut i ostalo imaš za upotrijebit, a ono čudo na haubi služi za zaštitu od kamenčića zimi i rano proljeće. Kad daš 2+k€ za lakiranje auta znat ćeš o čemu pričam

Da netko od vas restaurira auto od nule i uloži svoj trud i novce, pitam se za koliko bi taj auto prodavao?

Svaka roba ima svog kupca pa tako i ta Golf duja

Upravo to, cijena je kakva je, ali svaki auto ima svoga kupca.Ako ti se ne svida, ima onih kojima se svida.Nije bitno kak auto izgleda ovo ono, ono sto se kod ovih autiju cijeni je upravo taj trud ulozen i sve u njega.

13 godina
Auti - ultimativna tema

Kolege može jedno pitanje molim Vas

Došlo je vrijeme da mi je auto postao stvarno potreban. Dobio sam poslić neki gdje nemrem tramvajem, do cure bih malo, na more na par dana, na neki koncert s frendovima i tako.

Pošto sam student i radim sad malo prek sc-a imam veoma mali budžet. Stoga moje pitanje glasi. Koji je najjeftiniji krš auto koji se da uzeti? Nemojte molim Vas sad pljuvat mo meni itd :D nego ako možete preporučiti auto do 5-6k kn na njuški koji je kolko tolko dobar odnos uloženo dobiveno. Stvarno mi ne treba niš special :D

Hvala unaprijed!

14 godina
maks0806 kaže...

Kolege može jedno pitanje molim Vas

Došlo je vrijeme da mi je auto postao stvarno potreban. Dobio sam poslić neki gdje nemrem tramvajem, do cure bih malo, na more na par dana, na neki koncert s frendovima i tako.

Pošto sam student i radim sad malo prek sc-a imam veoma mali budžet. Stoga moje pitanje glasi. Koji je najjeftiniji krš auto koji se da uzeti? Nemojte molim Vas sad pljuvat mo meni itd :D nego ako možete preporučiti auto do 5-6k kn na njuški koji je kolko tolko dobar odnos uloženo dobiveno. Stvarno mi ne treba niš special :D

Hvala unaprijed!

Yugo {#}

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Puntač?

Često se spominje da je super za male novce

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Punto ili Uno. Održavanje je đabaleze

Danas smo bili u šetnji malo uz jezero {#}

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Punto ili Uno. Održavanje je đabaleze

Danas smo bili u šetnji malo uz jezero {#}

svaka cast asu.. auto prelipo izgleda uz jednu fiestu st u splitu tvoj najlipsi mali hatchback.. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
15 godina
Saint96 kaže...

pa ne kuzin zasto bi netko potrosia 65000 € na golfa.. mislin nije mi mrzak dobro ako netko zeli ultimativnog golfa ali mozes onda otic u salon i narucit kakvog zelis a za ove novce se nade puno puno vise boljih auta.. lupajte td koliko ocete  cijena nije jasna.. i ne dode 400000 osnovni nego 40000€ a napravia sa full opremom 56k€ ,, odi na konfigurator i napravi...

Je dođe 40k, al u Njemačkoj.

14 godina
neaktivan
mystik kaže...
Saint96 kaže...

Je dođe 40k, al u Njemačkoj.

ovaj i je iz inozemstva zato i kazen.. 

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Pročitaj ovo i pati. Inače taj auto performansama ubije golfa, onda ga pokopa, pa iskopa, i tako par puta {#}A tome da tesla ima prednji bunker veći od golfovog stražnjeg, a stražnji veći od passatovog, ne moram ni pričati. Ni o tome da ima ubrzanje jednako kao BMW M5.

Bogme napuniš bunker vodom i imaš bazen za klince {#}

EDIT: ugradiš uređaj za mjehuriće i imaš jacuzzi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 23:22 (1BIT).
15 godina
Auti - ultimativna tema

danas malo djir yugom, posto je megan trenutno indisponiran

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

U mojoj obitelji je golf 4 sada vec 14 godina (260k km), u tih 14 godina na autu nije bilo kvarova, nikada problema. Na tom autu se naucio vozit moj brat a sada ga i ja vozim. 
I onda kad me neko pita zasto bi ja kupio golfa VII, pa zato sto je VW tim autom dobio ogromno povjerenje s moje strane. 

PS. Volim gledat slozene Golfove i neki su mi stvarno predobri. Kao ovaj na slici, ono gotovo serijala, no naknadno je stavljena hrpa sitnica. ( Slika inace sa WV club croatia foruma )

Kada vidim  nesto ovakvo, ili bilo koji golf sa BBS felgama i jos s onim debilnim nagibom prema unutra. {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

tiha patnja.. nisam fan bmw ali .. {#}{#}

13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ja ne nosim tu zaštitu i kamenčići su mi ostavili 2 takva traga.

Na mjestima koja ni jedna takva zaštita ne pokriva. Myth busted.

14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ja bi rađe svake godine farbal haubu nego imal taj grudnjak.

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina
Auti - ultimativna tema

budem vam ja slikal svoj prvi kraj sutra pa da vidite kaj napravi 250k km od auta. ko da mi je neko puknuo dva puta iz sacmarice po prvom djelu auta. tak da taj grudanjk ima puno smisla.

Ride or die, remember?
13 godina
Auti - ultimativna tema

Punto mi i je bio prvi izbor :D 

Hvala svima :)

14 godina
protjeran

A kaj onda s prednjim branikom, blatobranima? I vrata stradavaju zbog idiota na parkingu, ne?!

Ja mislim da je onda najbolje celi auto namazati s katranom i za 10 godina bude ko novi. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
ARazer kaže...

Sjedala su iz Trojke ED, jako cijenjena i skupa u VW svijetu..

ja sam imao identična takva, ali oriđiđi koža.. veliš mogel sam koji € više ubrati za svoju lokomotivicu.. za 1k € sam ju prodao prije 5 god. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
ARazer kaže...

To nije restauracija, to je tuning.

A to raditi na vozilu tehnološki starom 30 godina koje nema za sada nikakvu oldtimersku vrijednost je potpuno neisplativo.

Da ne govorim o onome tipa "sjedala cijenjena u VW svijetu"...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice