Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.512.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nemoj brate vise o kuplungu, vidis da je ovaj dobil 7 dana odmora radi istog.

daniel
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
macgyver 53 kaže...

Može se šaltati bez kvačila, sa njim moraš samo krenut, kada hoćeš prešaltat ubaciš u ler i moraš čekati da se obrtaji spuste i ubacit u sljedeću brzinu. Samo što neznam koliko je to zdravo za getribu.

Kako si se samo tog sad sijetio xD, evo baš je prije sat vremena bila emisija top gear-a u boliviji na HRT-u 2, cijeli jubito sam prokobao da bi našao taj isjećak gdje Hammond govori kako mu je puklo kvačilo i kako mora mjenjati bez njega, naravno mjenjati bez kvačila se može, nije preporučljivo, ali je dobro znati u trenutcima poput ovog kada kvačilo pukne i ostanemo bez njega, pa da se bar do prvog servisa možeš dofurat bez njega...

[0.58min videa obajšnjava]

12 godina
Vaš Auto Snova

Povraća mi se kad vidim što su uradili od auta

http://www.netcarshow.com/jeep/2014-cherokee/

17 godina

omfg {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sprijeda neki odurni američki Lincoln, straga Kia. {#}{#}

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
macgyver 53 kaže...

Povraća mi se kad vidim što su uradili od auta

http://www.netcarshow.com/jeep/2014-cherokee/

Sad bih definitivno rekao onu slavnu... "ne bih ga vozio ni da mi ga poklone"

fuj! zadnji kraj pljunuti Kia Sportage

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljudovi, ima netko šifru lampica u bočnim žmigavcima, proizvođač nebitan, samo da su žute. Može Bosch, može nešto deseto. Ubodne one lampice male, nigdje ne mogu šifru nać.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan

Može bit, probat ću s njima, ove na prvoj slici. Izj* sam se, uzeo nove žmigavce, naravno zamjenski i ne pašu, morao sam piliti plastiku unutra da sjednu čvrsto, na kraju to sredim nekako i vidim žaruljice zaqrc, ljušte se (narančasta boja i to), 13g. već staro naravno.

Uzeti ću dvije ove T10, tnx.

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Zna tko gdje bi se mogao nabaviti znak Chevroleta, za Lacceti, liku od zime i struganja otpao... tago da bi trebala biti bas znacka a ne naljepnica

15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Zna tko gdje bi se mogao nabaviti znak Chevroleta, za Lacceti, liku od zime i struganja otpao... tago da bi trebala biti bas znacka a ne naljepnica

Probaj na auto otpadima ili ako neko preko njuskala prodaje dijelove.

17 godina
Vaš Auto Snova

Danas sam kupio za svoju kobilu nove štikle.

Dunlop SP SportMaxx TT 205/55/r16 za nevjerojatnih 2350kn

gume su proizvedene krajem 2012 godine.  dobio sam nevjerojatan popust. ducan u kojem sam uzeo imali su 6 setova i to je bilo rasprodano za 2 dana.  (ja sam uzeo zadnji set) {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 14:24 (Lord_Marko).
15 godina
Vaš Auto Snova

Nevjerojatan popust? Ja bi rekao da si dobio nevjerojatnu pretplatu. Pretpostavljam da se radi o 91V.

17 godina

zakaj? imao otac takve prije i drzale ju preko 80t km.

radi se o 91W

15 godina
Vaš Auto Snova

Ma nije problem u gumi, jedna od boljih.

Problem je onih 2350kn. Kad si rekao da si dobil nevjerojatan popust, onda sam to shvatili ko 15-20% popusta. 

Mislim, ti si iz zagorja? ako mi se dobro čini, znaci za max 1 sat si kod lasica. S obzirom da je ovo oko 105€ po gumi, a preko granice su 55-60€, onda mi je malo zao zbog toga, moglo ti ostat za nešto drugo.

No uglavnom, dobar izbor(doduše ja bih uzeo PC5) i nek bude sretno na cesti. Ja zimske skidam u ponedjeljak. Nadam se da neće vise ovih bijelih glavna pa dat.

Ne znam koja ce politika biti nakon ulaska u EU kod domaćih prodavača, al ako ne spuste cijene i dalje neće imati smisla kupovati u HR.

17 godina
Vaš Auto Snova

2350/4=587,5kn ~ 79€

To baš nije 105€.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta kažete na chipiranje?

Imam u planu svoju corsu malo dignut..pa recite mi svoja iskustva

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koji je motor?

15 godina
Hacker002 kaže...

2350/4=587,5kn ~ 79€

To baš nije 105€.

Moj zajeb. Ne znam zašto sam računao $=kn, a ne €=kn. Ipak, 20€ po gumi je i više nego dovoljna ušteda.

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Koji je motor?

1.3 dizla

17 godina
mystik kaže...

Ma nije problem u gumi, jedna od boljih.

Problem je onih 2350kn. Kad si rekao da si dobil nevjerojatan popust, onda sam to shvatili ko 15-20% popusta. 

Mislim, ti si iz zagorja? ako mi se dobro čini, znaci za max 1 sat si kod lasica. S obzirom da je ovo oko 105€ po gumi, a preko granice su 55-60€, onda mi je malo zao zbog toga, moglo ti ostat za nešto drugo.

No uglavnom, dobar izbor(doduše ja bih uzeo PC5) i nek bude sretno na cesti. Ja zimske skidam u ponedjeljak. Nadam se da neće vise ovih bijelih glavna pa dat.

Ne znam koja ce politika biti nakon ulaska u EU kod domaćih prodavača, al ako ne spuste cijene i dalje neće imati smisla kupovati u HR.

da rođeni cistokrvni zagorec {#}

s obzirom na cjenu nije mi se isplatilo ici u slo

Hacker002 kaže...

2350/4=587,5kn ~ 79€

To baš nije 105€.

{#}

mystik kaže...
Hacker002 kaže...

2350/4=587,5kn ~ 79€

To baš nije 105€.

Moj zajeb. Ne znam zašto sam računao $=kn, a ne €=kn. Ipak, 20€ po gumi je i više nego dovoljna ušteda.

događa se i najboljima {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pošto sam u Slavoniji ne isplati mi se ići do Slovenije u gume. Jel zna netko kakve su cijene u BiH i Srbiji?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Penryn kaže...

Koji je motor?

1.3 dizla

{#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
Vaš Auto Snova

DA I STA AKO JE 1.3D? nemaju svi lovu za 2.0 BITURBO DIZEL...

ocajni ste cim se netko pojavi sa autom od 60-70 konja, odmah ga snobirate!

16 godina
moderator
DuMe kaže...
Penryn kaže...

Koji je motor?

1.3 dizla

CDTI?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

DA I STA AKO JE 1.3D? nemaju svi lovu za 2.0 BITURBO DIZEL...

ocajni ste cim se netko pojavi sa autom od 60-70 konja, odmah ga snobirate!

Malo smiri doživljaj. 

Nisam ništa loše rekao za motore od 60,70 KS. Nego mi nema ništa tupavije kada vidim nekog tipa sa Opel Corsom 1.2 kako je nabio nekakav auspuh,ili napravio chip tuning,i misli da će ići nešto bolje,ovo ono. 

Skupi novac,prodaj auto,kupi nekakav 1.5,1.6,i onda radi prerade. Sorry,no ne vidim poantu ojačavanja 1.3 motora za 5-10 KS. 

Samo moje mišljenje,ne moraš ga slušati,nitko ti nije uperio pištolj pred glavu,i rekao da moraš tako razmišljati. Chill dude. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 18:17 (turbojc).
16 godina
moderator
turbojc kaže...
Sorry,no ne vidim poantu ojačavanja 1.3 motora za 5-10 KS.

Ako je 1.3 CDTI sa 70 KS onda ide na 100 KS bez problema..

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina

Recenica nema veze s logikom, nema se love za 2.0 ali ima se za cip na 1.3D i izvalačenje 5ks više koje nece osjetit a razvalit ce motor, neka bude sretan dok mu motor radi ovakav kakav je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:14 (bik).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
turbojc kaže...
Sorry,no ne vidim poantu ojačavanja 1.3 motora za 5-10 KS.

Ako je 1.3 CDTI sa 70 KS onda ide na 100 KS bez problema..

Fair enough! To nisam znao,to već može proći,no u slučaju da nije... nema što tražiti u tim vodama. 

14 godina
neaktivan
bik kaže...

Recenica nema veze s logikom, nema se love za 2.0 ali ima se za cip na 1.3D i izvalačenje 5ks više koje nece osjetit a razvalit ce motor, neka bude sretan dok mu motor radi ovakav kakav je.

Šta oćeš reći?

btw. Može obrazloženje za palca dolje šta ste mi dali.Jesam vas lijepo pito koliko mogu dići svoju corsu s chipom i kakve nuspojave ima čipiranje..A šta ja nebi kupio jači motor da sam imo love?? ne pričajte gluposti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice