Vaša iskustva sa mp3 fm transmiterima za auto

poruka: 23
|
čitano: 85.866
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio Delta FM transmiter ESF200C za auto (ima usb, aux, sd a kako imam tvornički Fiatov radio kasetofon služi mi za mp3ce) i djelomično sam zadovoljan, funkcionalnost ok, jedino me muči stalno prisutan šum kod tiših djelova pjesme (čuje se i kad stisnem pauzu). Pokušao sam mjenjati frekvenciju, dizati volume (izlaz) ali još uvijek je šum prisutan, a kako sam na netu našao sasvim različita iskustva (neki se žale na šum, dok drugi ne) molim vas da mi pomognete savjetom, je li to jednostavno posljedica (ne)kvalitete ili nešto nije u redu sa uređajem?

fm transmiter fm transmiter
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 13:21 (steeleye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Frend ga je imao i nije bas nesto. Primjecuje su gubitak na kvaliteti. To je po meni vise nuzno zlo. Bolje investirat u neki cd player sa usb ulazom pa fino prikopcas stick od par giga i slusaj do mile volje. Sada su ti transmiteri po smijesnim cjenama tako da ne ocekuj neku kvalitetu. U Linksu dodje 129kn.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 13:41 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vaša iskustva sa mp3 fm transmiterima za auto

I meni je nužno zlo, dok ne skupim za cd i zvučnike, ali očekivao sam više, mislim ne toliko šuma, a iskustva ljudi koje sam našao na netu su podjeljena? Kvaliteta zvuka je takva kakva jest, meni više smeta šum...

17 godina
neaktivan

Sum ces uvijek imat jer nemozes ocekivat puno od uredjaja koji kosta 130 kn. Pomiri se sa sumom. To ti je isto kao da slusas mp3-ce u kvaliteti 48kbps. Frend je imao isti taj sta ti imas u kombinaciji sa Pioneerovim P88 cd playerom, Herztovim subom i prednjim dvokomponentnim zvucnicima i to se culo jadno. Sumilo je ko kazetar.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači, to je to... ja nemam kvalitetne komponente, sve tvornički, fiatovo, tako da nisam ni očekivao neku kvalitetu zvuka. Skupljam za neki Pioneer cd i vjerovatno Mac audio zvučnike, anyway thanks...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 14:30 (steeleye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, ja kupila danas u Intersparu onaj najjeftiniji (89kn, u linksu inace 79kn, ali nisu imali) i radi sasvim solidno...

Prvo sam pokusala na transmiteru smanjiti jačinu zvuka na pola, a pojačati na auto radiju (kako je netko savjetovao) i strašno je šumilo. Malo sam mrdala po tome i kada se na transmiteru pojača do kraja, a na autoradiju namjesti kako glasno vam odgovara šum je gotovo ne primjetiv.
Stvarno za taj novac stvarčica je odlična i preporučila bih svakome tko nema para za neki konkretan player za auto. usb stick od 2GB je recimo nekih 70 kn i taj transmiter 90kn, sve skupa znači 160kn, a radi za prosječno uho odlično...

"Audiofili" se ionako ne bi zadovoljili ni sa prosječnim playerom za 1k-2k kuna...

i vjerovatno kvaliteta zvuka više ovisi kakve zvučnike imate u autu, nego o tom transmiteru....

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:20 (kris00).

0 0 hvala 0
15 godina

Ima kolega. Lošija kvaliteta zvuka od običnog radija i uistinu je primjetna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je stvarno ok, ali tek nakon što sam jačinu na transmiteru podesila na najjače, a mp3ce su na usb sticku...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja ga dobio, sad nikako da mi proradi, stavim mp3ce gore a uređaj veli "No file in"

imao ko sličan slučaj?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
tomo007 kaže...

evo ja ga dobio, sad nikako da mi proradi, stavim mp3ce gore a uređaj veli "No file in"

imao ko sličan slučaj?

formatiraj memoriju u fat pa probaj

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

bila je u fatu32,probao sam i u ntfs ali ista stvar

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:19 (tomo007).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

rekao sam FAT ne FAT32!!!

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
XXX-Man kaže...

rekao sam FAT ne FAT32!!!

ocito je krivo cula :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan

Polako,pa Božić je. Od mesa mi vijuge ne rade.

Ajde isprobat ću ovo kad skužim kak se to radi {#}

16 godina
moderator
tomo007 kaže...

bila je u fatu32,probao sam i u ntfs ali ista stvar

tomo007 kaže...

Ajde isprobat ću ovo kad skužim kak se to radi {#}

u ntfs znaš formatirat, a u fat neznaš?

nemoj nas zahebavat tu, imamo mi pametnijeg posla :/

16 godina
neaktivan

Nije dao formatirat preko My Comp,već sam to morao preko admin toolsa, no napravio sam.

Uglavnom i dalje ista stvar :(

16 godina
moderator

probaj sa easeus partition master

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

probaj sa easeus partition master

evo tek sad radi,hvala

17 godina

Šum će ti uvijek biti prisutan, pošto se radi o prijenosu preko radio - signala. Netko je dobro napisao da su ti transmiteri nužno zlo, ja sam svoj naručio preko eBaya za cca 30 kn, prima i usb flash i sd kartice, ima daljinski (koji za divno čudo radi), i pravi je primjer sofisticiranog kineskog komada elektronike {#}.

Upario sam ga s autoradijem i koristim ga jer isti ne podržava mp3.

Odnosno, koristio sam ga - nedavno sam izvukao 3,5mm ženski izlaz na ploču, ukebam u njega bilo koji mp3 player ili mobitel, i nema šuma, preskakivanja, gubljenja signala kao što je bilo s transmiterom.

Nužno zlo, ne korisiti ako se baš ne mora.

Prodajem zjake...povoljno!
15 godina
neaktivan

Treba li vaditi transmiter iz upaljača nakon gašenja auta, ili smije ostati ukopčan?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo ovako nedavno sam kupio transmiter...poskidao pjesme na usb ukljucio ga...i sad...na autu kad dodam kontakt prva pjesma se učita u roku odmah....čim upalim auto transmiter se ugasi i ponovno upali i nikako pjesma da se učita...a i ako se nekim divnom učita svira sekundu dvije i ugasi se....i stalno se neki brojevi ispisuju na transmiteru....eto ako ima netko tko bilo što zna o tome nek se javi...može i na mail... robert.bijelic.rb@gmail.com

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako imas lose ozvucenje u autu, ok je, tj ako imas neke socijalne zvucnike itd :D

Ako imas nesto bolje, kao ja Bose, onda svakako da ne valja, probao sam i te od 50 do 120 kn, sve kupljeno kod nas. i svaki je bio smece

Dok nisam s amazona narucio  OVAJ  . bio sam negdje procitao da je odlican, i jeste, ne primjetio razliku izmedju tvornickog CD playera i kad pustim usb ovdje. Moje preporuke

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice