Mp3 ili Mp4 - molim preporuku

poruka: 24
|
čitano: 9.883
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mp3 ili Mp4----------molim preporuku

evo ovako postovani forumasi

moli bih vas da mi preporučite neki mp3 ili mp4

nije mi bitno

znam da mp4 ima i video al mi on stvarno nis u zivotu ne znači

bitna je samo glazba

znači mora imati dobru kvalitetu i minimalno 2 gb

cijena oko 300 kn

moze 20 vise od 300 ali vise ne

znači da ima dobar omjer kvalitete i cijene

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=33301&kateg=0823

ovaj mi je nekako zapeo za oko

koja su vasa misljenja i  preporuke

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 15:05 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bih izabro mp4, al sad ti odluci

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mp3 ili Mp4----------molim preporuku
angel of fire kaže...

bitna je samo glazba

Ako ti video nije bitan, uzmi MP3 jer im baterija duze traje (nemaju veliki ekran)! Gotovo svi MP4 imaju integrirane baterije koje nakon duzeg koristenja odu (kao na mobitelima) pa onda uglavnom u smece sa njima!

A da i ne kazem da su MP3 jeftiniji, manji, praktičniji...
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
angel of fire kaže...

bitna je samo glazba

Ako ti video nije bitan, uzmi MP3 jer im baterija duze traje (nemaju veliki ekran)! Gotovo svi MP4 imaju integrirane baterije koje nakon duzeg koristenja odu (kao na mobitelima) pa onda uglavnom u smece sa njima!

A da i ne kazem da su MP3 jeftiniji, manji, praktičniji...
e tnx kaj si me podsjetio
tak sam ja imo mp4 msi
8 gb i dao 1500 kn za njega
i nakon godinu i pol moro sam ga punit svaka 4 sata
definitivno mi preeporučite neki mp3 ak znate
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

hm neznam sta podrazumjevas pod dobru kvalitetu ali za 300 kn zaboravi i jos 2 gb.Ak je kvaliteta kicatost, ekran i mp4 onda bilo koji ukljucujuci i taj na tvom linku.Ak zvuk onda za 50-100kn vise trazi stare irivere ili cowone od 1gb to bi se jos moglo mozda negdje naci .Novije generacije su puno skuplje.Eventualno neki phillips za 300kn mp3 (mp4 obicno sinonim za bedastocu) .Noviji sony su oko 500kn pa na vise a stariji imaju kontrolu glasnoce pa nebi to preporucio.Svakako bi izbjegio Teac iako nosi ime Teac neznam ko je to sastavljo kvare s ko ludi bar ove jeftiniji.Sandisk ima osrednji zvuk i solidnu izradu pa eventualno neki njihov low end .Ovo  svi  mp4 ,3 igrice tuner  loboxi ms industriali coby i slicno mogu posluzit jedino za slusanje tunera .Moja preporuka je ebay i stari model cowon u3 to bi moglo biti za 300kn sa dostavom.ili neki stari iriver .

17 godina
neaktivan

Uzmi bilo koji CreativeLabs mp3player u tom cijenovnom rangu, s njima ne možeš pogriješiti. Odlično služe svrsi, a bogme i odlično izgledaju.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

meni su sony najbolji, evo par:

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000283 - po meni najbolji; brz, malen i praktičan s odličnom ugrađenom baterijom (imho, sony ima stvarno najbolje baterije koje traju satima) - 329 kn

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000097 - ovaj ima više memorije, i baterija mu je čak i malo bolja. Glavni razlog zašto ga nebi uzeo je zato što prebacivanje pjesama na njega ide jedino putem katastrofalnog Sonyjevog programa SonicStage - nemožeš samo copy-pasteat pjesmu na stick. - 319 kn

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

evo ovako postovani forumasi

moli bih vas da mi preporučite neki mp3 ili mp4

nije mi bitno

bitna je samo glazba

znači mora imati dobru kvalitetu i minimalno 2 gb

cijena oko 300 kn

moze 20 vise od 300 ali vise ne

znači da ima dobar omjer kvalitete i cijene

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=33301&kateg=0823

ovaj mi je nekako zapeo za oko

koja su vasa misljenja i  preporuke

Audio ili video player ipak bolje zvuči...

16 godina
protjeran

Uzmi taj koji ti se sviđa..taj ima moja sestra,mp4 je ima 4 gb,barem ona,utor za sd kartice,kvaliteta zvuka je vrlo dobra...

samo je "kućište" živa katastrofa xD...ono iza se jako savija...heh sve je na tebi...

17 godina
neaktivan

jos je nest kapnulo

pa cijena moze bit do 400 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
angel of fire kaže...

jos je nest kapnulo

ma kaj će ti mp3/mp4 player ?!
 kupi mobitel, npr. Sony Ericsson K800i i imaš sve, mp3, radio, mobitel, fotoaparat ...
 to je moje mišljenje
TOSHIBA Satellite A300D-17F
17 godina
Supertramp kaže...
angel of fire kaže...

jos je nest kapnulo

kupi mobitel, npr. Sony Ericsson K800i i imaš sve, mp3, radio, mobitel, fotoaparat ...
 to je moje mišljenje
 Slažem se, danas mobiteli uopce ne zaostaju za MP3 playerima ni po kapacitetu niti memoriji!
16 godina
Luka kaže...
Supertramp kaže...
angel of fire kaže...

jos je nest kapnulo

to je moje mišljenje
 Slažem se, danas mobiteli uopce ne zaostaju za MP3 playerima ni po kapacitetu niti memoriji!
ma 100% !
po meni je suludo imati 2 - 3 uređaja, kad ubiti sve možeš imati u jednom
TOSHIBA Satellite A300D-17F
17 godina
neaktivan

mobitel mi ne sluzi tomu

tnx na prijedlogu al ak znate neki mp3 predlozite

sve je dobrodosloNamigiva

edit:

sto kazete na ovaj

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000154

cini mi se ok

samo kakav je sony kaj se tice kvalitete glazbe

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 22:44 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ti iskreno preporučujem ovaj!!Moj frend ga ima i kad je moj bivši riknuo on mi ga je preporučio i sad ga imam već godinu dana i radi ko zmaj!! Kvaliteta zvuka je odlična!! Čak se mom frendu oprao u veš mašini i dalje radi! Samo mu se jedna žica odlemila sa baterije! A ja ga non stop prčkam s mokrim rukama dok perem sudje tak da je otporan na vodu! Tako da razmisli si još par puta jako dobro i što je najvažnije prosurfaj malo po nekim forumima drugim malo više o proizvodu prije nego kupiš!! A tu ti je i link za recenziju sa YouTuba ( ovaj koji je radio recenziju ima model sa FM, ali ja ga nemam jer mi ne treba) :

Part 1 

Part 2 

Link za moj Sony MP3 od 2GB

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000135 -- bez FM  299 KN

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000123 -- sa FM    319 KN

p.s. Zaboravio sam reći da je meni gore oko 1,5 GB muzike a treba mi oko 4 i pol' sata da odlušam od prve do zadnje pjesme!!

Nadam se da sam pomogao!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 0:00 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

takvog ima i moj buraz samo bijelog

tnx mislim da cu onda ovog uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Drago mi je da sam pomogao! Stvarno je izvrstan što će ti i brat reći vjerovatno!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sony je super po kvaliteti, zvuk je dobar. Samo nemoj Samsunge uzimati, loša kvaliteta zvuka s bilokojim slušalicama.

Jedine primjedbe (za Sony) idu na slušalice koje su meni riknule, tj. samo jedna, nakon tjedan dana, ali imam drugih...

Druga je primjedba extremno retardiran i spor program Sonic Stage koji mislim da još uvijek moraš imati da prebacuješ pjesme. Instalacija je također ubitačno duga, al program inače nije tako komplexan, a može služiti i kao audio player.

S druge strane, dizajn je izvrstan i moderan, sam uređaj je praktičan i brz za uporabu, a baterija mi je trajala cijelih 10 dana na moru (umjereno slušanje), znači cca. 10-15 sati.

I ako će ti služiti samo za muziku, nikako ne uzimaj MP4, jednostavno ti ne treba. Inače, ja ne vidim smisla da neko daje više para samo da bi još mogao gledati videe na MP4, a inače ne vidim ljude kako gledaju videe na MP4...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ne koristim nikakav dodatni program za prebacivanje muzike na ovom Sony-u nego u Exploreru copy/paste i to je to!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo jedna riječ za ove junake koji preporučuju mobitel/mp3/fotoaparat kombo: baterija.

Nuff said.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
RE: Mp3 ili Mp4 - molim preporuku
Joe Cavallo kaže...

p.s. Zaboravio sam reći da je meni gore oko 1,5 GB muzike a treba mi oko 4 i pol' sata da odlušam od prve do zadnje pjesme!!

šta ti imaš glazbu u WAV formatu na MP3 playeru?
ja glasam za mobitel. danas svaki mob ima MP3 player pa na vidim razlog za kupnju još jednog.
17 godina
dejo6 kaže...
Joe Cavallo kaže...

šta ti imaš glazbu u WAV formatu na MP3 playeru?
ja glasam za mobitel. danas svaki mob ima MP3 player pa na vidim razlog za kupnju još jednog.
 Ne nego u MP3 formatu! Zbog čega misliš da imam u WAV??
17 godina
neaktivan

uzeo sam NWZ-NESO........135/B

super sam zadovoljan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joe Cavallo kaže...

Ne nego u MP3 formatu! Zbog čega misliš da imam u WAV??
 pa nekak brzo to preslušaš. u 1.5GB stane 24 sata glazbe u MP3 formatu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice