pozdrav , imam ovde na hvaru technicsov cd player star sigurno 20-ak godina i imam problem , elektromotor koji treba vrtit cd mu je nekako preslab , naime stavim cd unutra i pritisnem play i nista se ne dogada , motor se maltretira i pokusava ga okrenut ali ne ide , uzmem kacavidu i rućno ga pogurnem , pocne se vrtit i svirat , i radi jedno 20 sec pa opet stane, tj padne mu brzina previse , ne mogu nikako shvatit zasto pa bi bilo dobro da date neke prijedloge i ako se ne moze popraviti recite mi jel treba netkome i jel vrijedi to ista ili je za kontenjer , dole su slike playera i elektromotora koji ne vrti dovoljno jako , izad je onkyovo pojacalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgorio ti je pol na rotoru,tako da su mu ostala jos 2 pol-a koji rade i sada je puno slabiji nego sto je bio!!!Nemoj bacat cd player nego odnesi kod nekog elektronicara da ti to sredi nebi ti trebao uzeti vise od 150kn!
izgorio ti je pol na rotoru,tako da su mu ostala jos 2 pol-a koji rade i sada je puno slabiji nego sto je bio!!!Nemoj bacat cd player nego odnesi kod nekog elektronicara da ti to sredi nebi ti trebao uzeti vise od 150kn!
ah da , logicno , 1 od 3 pola je mrtav i zato je motor slabiji , a jel misliš da je player vrijedan popravka?
a znas sta kada usporedis cjenu popravka sa cijenom novog playera vise ti se isplati uzeti novo.zadrži player za komade
ma znam kako elektromotor radi shvatia sam sta mu je , ako nekome treba player neka mi se javi na pm