Cd player ne vrti cd?

poruka: 6
|
čitano: 5.409
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Cd player ne vrti cd?

pozdrav , imam ovde na hvaru technicsov cd player star sigurno 20-ak godina i imam problem , elektromotor koji treba vrtit cd mu je nekako preslab , naime stavim cd unutra i pritisnem play i nista se ne dogada , motor se maltretira i pokusava ga okrenut ali ne ide , uzmem kacavidu i rućno ga pogurnem , pocne se vrtit i svirat , i radi jedno 20 sec pa opet stane, tj padne mu brzina previse , ne mogu nikako shvatit zasto pa bi bilo dobro da date neke prijedloge i ako se ne moze popraviti recite mi jel treba netkome i jel vrijedi to ista ili je za kontenjer , dole su slike playera i elektromotora koji ne vrti dovoljno jako , izad je onkyovo pojacalo

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cd player ne vrti cd?

izgorio ti je pol na rotoru,tako da su mu ostala jos 2 pol-a koji rade i sada je puno slabiji nego sto je bio!!!Nemoj bacat cd player nego odnesi kod nekog elektronicara da ti to sredi nebi ti trebao uzeti vise od 150kn!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Cd player ne vrti cd?
PP_Game kaže...

izgorio ti je pol na rotoru,tako da su mu ostala jos 2 pol-a koji rade i sada je puno slabiji nego sto je bio!!!Nemoj bacat cd player nego odnesi kod nekog elektronicara da ti to sredi nebi ti trebao uzeti vise od 150kn!

ah da , logicno , 1 od 3 pola je mrtav i zato je motor slabiji , a jel misliš da je player vrijedan popravka?

14 godina
neaktivan
Cd player ne vrti cd?

a znas sta kada usporedis cjenu popravka sa cijenom novog playera vise ti se isplati uzeti novo.zadrži player za komade

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 18:10 (PP_Game).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cd player ne vrti cd?

evo kako izgleda i zasto ti je motor krenuo kada si mu pomogao s odvijacem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 18:13 (PP_Game).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cd player ne vrti cd?

ma znam kako elektromotor radi shvatia sam sta mu je , ako nekome treba player neka mi se javi na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice