Blaupunkt unlock

poruka: 5
|
čitano: 3.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Blaupunkt unlock

Ovak imam radio za auto star 20 godina, original Blaupunkt za Mercedes, ali ima paljenje na šifru. Bio je auto kod mehaničara i on nije znao kak da ga uključi i upisao je 3 puta krivu šifru i više nije radio. E tako je meni rekao tata jer se to desilo pred nekoliko godina. Ovak Vi sada pitajte, koje informacije trebate serijski broj, model ???

Imam pitanja:   Može li se taj radio "zaključati" tj. blokirati ako se uzastopce unosi kriva šifra?

Jel ta blokada nekoliko minuta, sati , dana ili za sve vijeke vijekova ?

Jel to mogu ja otključati nekom kombinacijom pritiska na tipke?

Edit: radi se o coburg sqr 49

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 20:22 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blaupunkt unlock

tražeći po netu našao sam da kad prikazuje -- -- -- -- (4 crtice) znači da je blokiran, kak sad to maknuti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blaupunkt unlock

Ja sam isto imao u BMW-u orginalni radio (mislim da je isto Balupunkt proizvođač), pa mi se slično desilo.

Mislim da radio najmanje 14-16 sati mora biti upaljen i onda ćeš opet dobiti mogućnost upisa šifre.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Blaupunkt unlock

ma sve radi, našao dokumente,sve na njemačkom ali brojeve vidim {#}, još mi samo objasnite šta na tim starim autoradijima znači gumb ARI i za što se koristi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 17:54 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Blaupunkt unlock
Diplomirani pješak kaže...

ma sve radi, našao dokumente,sve na njemačkom ali brojeve vidim {#}, još mi samo objasnite šta na tim starim autoradijima znači gumb ARI i za što se koristi?

ARI (njemački - Autofahrer-Rundfunk-Informationssystem) ti je isto kao i TA (engleski - traffic announcement/alerts),

signal za prepoznavanje poruka o upozorenjima u prometu.

Npr. kad radio stanica pošalje taj signal, radio prekida reprodukciju kasete/CD-a, pojačava zvuk (ovisno kako si namjestio u postavkama) i prebacuje na radio.

Nakon završene objave, radio stanica šalje signal za kraj i radio smanjuje zvuk na prijašnju razinu i pokreće kasetu/CD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice