Spajanje MPG video fajlova

poruka: 8
|
čitano: 5.602
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Postoje slične teme na forumu,ali moja zamolba se razlikuje od njih utoliko što mene interesuje spajanje dvaju

ili vise mpg video fajla veličine 2-3 GB.Radi se naime o ts.snimkama sa dig.sat prijemnika,koji u jednom fajlu snima do maks.

120 minuta (oko 4 Gb)nakon čega ostatak prebacuje u novi fajl.Ne znam koji bi to program mogao omogućiti bez prebacivanja originalnog snimka u drugi format.Znam da Virtual Dub radi samo sa AVI,Format Factory opet sa drugim itd.

Ima li netko  koristan savjet?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje MPG video fajlova

Ima.. Tsmuxer (googlaj - besplatan). Sa Join spajaš više klipova, trebali bi biti istih karakteristika.

16 godina

Trebati će mi malo više objašnjenja.Instalirao sam program,ali se ne snalazim.Jednostavno neće da učita nijednu datoteku

ts. a ni druge,već iskače upozorenje da nema founda.Vidim joiner ali je neaktivan.Malo sam pogledao tutorijale,ali oni govoro o drugim operacijama,a ne o spajanju fajlova.Može li malo pomoći oko ovoga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm, nisam siguran šte te muči. Tsmuxer se ne instalira, valjda si pogodio pravi program? Evo link za win za svaki slučaj. Nema puno mudrosti; u tab-u 'Input' s 'Add' otvaraš file, znači prvi klip kojeg spajaš s ostalima. Zatim s 'Join' dodaješ ostale klipove po redosljedu koliko ih ima. U 'Output' selekciji definiraš kontejner; po defaultu je *.ts što tebi odgovara i s 'Browse' (ili ručno) definiraš ime i lokaciju spojenog file-a.  > Start muxing..

16 godina

Malo sam bio odsutan od računala,pa se tek sada javljam.Sve je bilo u redu sa programom,ali ni sa tvoga linka ne radi.

Kada želim dodati prvu datoteku,jednostavno se izbaci poruka greške, da program nije pronađen.U Zipp datoteci postoje

dva exe fajla.Onaj drugi,manji ne da se prikazati,već samo bljesne korijenski direktorij.Moguće da sustav ne može prikazati

ovaj program u cijelosti?Zaista sam zbunjen.Program je na ekranu,isti kao na tvojoj slici,izuzev što je verzija 1.10.6,a navodno "nije pronađen" (not found).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kontam kako program kojeg si startao daje poruku da nema programa? Daj ti okači sliku te poruke.. Da možda nije pronašao elementarni stream unutar kontejnera? Skini gspot sa svaki slučaj otvori taj file u njemu i postaj sliku.

16 godina

Ne razumijem ni ja,ali mi je postalo jasno da je to ipak do sustava,jer mi se nešto slično desava sa još jednim programom,

koji je odavna instaliran i često upotrebljavan,a sada odjednom javlja poruka da postoji greška.Ne pomaže ni ponovna in-

stalacija istog programa.Program neće pa neće....Radi se o Hi-Q recorderu.

Ostavit ću ovaj tsMuxer na miru,jer sam našao program( CombiMovie) koji je bez problema i brzo spojio dvije velike ts.datoteke.U svakom slučaju,hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za tu svrhu za mene je super program MPEG Video Wizard DVD 5.0.sa njim mozes razdvajati ,spajati,seckati mpeg fajlove bez rekompresije.

Mozes pogledati na sajtu http://www.womble.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice