S kojim programom mogu odvojiti video od muzike, znači imam neki npr spot i sad želim maknut muziku pa da mi ostane samo slika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u kojem video formatu je spot - avi, flv? da li želiš nešto smontirati s time (da li će taj spot biti dio nekog većeg videa) ili želiš samo izbaciti glazbu i gledati taj video bez zvuka?
S kojim programom mogu odvojiti video od muzike, znači imam neki npr spot i sad želim maknut muziku pa da mi ostane samo slika
format factory pretvara sve u svašta, pa možeš s njim probati
S AVI recomp-om.
S AVI recomp-om.
a može i tako, ako je video avi
Uff, fulal sam, program se zove AVIdemux. Otvoris file (video), kliknes na stavku audio - main track - audio source - none. Nakon toga spremis video i to je to.
Uff, fulal sam, program se zove AVIdemux. Otvoris file (video), kliknes na stavku audio - main track - audio source - none. Nakon toga spremis video i to je to.
je, tak je kolega ako je avi file, ako je spot s youtube u flv formatu, neće ići tako dok ga ne konvertira u avi.
pretpostavljam da bi on htio smontirati nešto od tog spota, pa zvuk i video može odvojiti u svakom video editoru.. ali vidjeti ćemo što kaže autor teme, što mu konkretno treba.
znači htio bih napraviti jedan video, i sad mi je potrebno da odvojim video(sliku) od muzike sa jednog videa i da na taj video stavim jednu sasvim drugu muziku..
u kojem video editoru bio radio? najčešće je dovoljno povući taj tvoj video u time line, i u time line isključiti audio od tog videa (ili povući samo video - bez zvuka, ako editor to dozvoljava), a u drugi time line dodati pjesmu koju želiš..