Da li netko zna postoji li neki bolji program od Win MovieMakera za obradu videa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vegas naprimjer
Virtual Dub
Čim movie makera dobiješ sa windowsima znaš da je skoro sve ostalo bolje... samo je pitanjr do koje razine želiš ići...
treba mi nešto naprednije sa boljim efektima i sa više opcija, hvala pokušati ću s ovim
treba mi nešto naprednije sa boljim efektima i sa više opcija, hvala pokušati ću s ovim
Adobe Premier. Koristim ga godinu dana i oduševljen sam. Ima mali milijon mogućnosti
I nero ima stvarno dobar video editor...pod stvarno dobar mislim da je uistinu jednostavan i ima poštenu hrpicu efekata i slično. Ako imaš vremena i volje za zezat se, svakako daj Premiereu priliku.
Ja za obradu videa koristim Sony Vegas 9.0 Pro (i da legalan je, nije preko torrenta) i ima jako zabavnih stvari, efekata, a najvise mi se svida keyframing i masking u Vegasu. Vrlo je jednostavan i brzo se priviknes na sucelje.
EDIT:Za ove koji su rekli VirtualDub, to JE dobar program za video ali ne za vrhunsku obradu, nego za komprimiranje videa.