Genius sound card i virtual dj

poruka: 3
|
čitano: 1.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ekipa evo ovako frend me zamolio da mu uštimam Genius SoundMaker Value 5.1 s njegovom malom mixeticom na virtual dj,uspjeli smo sve podesiti,no na prvom kanalu su nestali basovi,a na drugom ih ima,probali smo sve rupe uštekat i 0 bodova,neznamo više ni sami što da napravimo,a frend je tek početnik u tom svijetu pa hoće makar za početak da može preko miksetice stišavat i pojačavat zvuk na određenom kanalu,ja sam mu naredio na 4ch zvučnu,i u windowsima,u virtual dj sam isto naredio kako treba,i može stišavati i pojačavati određeni deck/kanal,no samo na prvom decku/kanalu nema bassa kao da ga je netko isključio,a na drugom mu sve uredno radi.

Pa ako netko zna neka pomogne.

HVALA!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probajte zamijenit kanale 1. sa 2. pa ce te vidjet di je problem. Znaci 1. deck u 2. kanal i obratno, pa ako i dalje na 1. kanalu ne bude bassa onda je nesto s mixerom, ako ne bude na 2. onda je nesto s software-om ili zvucnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Genius sound card i virtual dj
Toni2000 kaže...

probajte zamijenit kanale 1. sa 2. pa ce te vidjet di je problem. Znaci 1. deck u 2. kanal i obratno, pa ako i dalje na 1. kanalu ne bude bassa onda je nesto s mixerom, ako ne bude na 2. onda je nesto s software-om ili zvucnom.

Probali,i opet ista stvar,nešto je s zvučnom i ja sumnjam u nju,jer svoju asus xonar kad sam stavio kod njega sve 5 radilo.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice