3DS Max .obj problem

poruka: 6
|
čitano: 1.921
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
3DS Max .obj problem

Pozz svima, zna li netko kako da se rjesim ovoga: Skinem neki besplatni 3d model sa interneta za 3ds max u formatu .obj, i u folderu i kojem se nalazi taj .obj fajl nalazi se druga mapa sa teksturama. Kad ja taj objekt drag'n'drop-om ubacim u 3DS max, on je siv, i nema nikakve teksture (materijala) iako sve to dolazi u drugoj mapi. I kad renderimam bude potpuno siv. Ako netko zna kako da to sredim pls neka mi odgovori, bit cu mu zahvalan ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 3DS Max .obj problem
geekHR kaže...

Pozz svima, zna li netko kako da se rjesim ovoga: Skinem neki besplatni 3d model sa interneta za 3ds max u formatu .obj, i u folderu i kojem se nalazi taj .obj fajl nalazi se druga mapa sa teksturama. Kad ja taj objekt drag'n'drop-om ubacim u 3DS max, on je siv, i nema nikakve teksture (materijala) iako sve to dolazi u drugoj mapi. I kad renderimam bude potpuno siv. Ako netko zna kako da to sredim pls neka mi odgovori, bit cu mu zahvalan ;)

u krivoj si rubriici. Ovdje bi trebao postaviti to pitanje:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx

Inače, nemoj drag i droppat nego uredno import i prati i poklikaj dijalogekoje ti program postavi.
Poslije se onda javiš sa onime što dobiješ nakon takvog unosa.

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
geekHR kaže...

u krivoj si rubriici. Ovdje bi trebao postaviti to pitanje:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx

Inače, nemoj drag i droppat nego uredno import i prati i poklikaj dijalogekoje ti program postavi.
Poslije se onda javiš sa onime što dobiješ nakon takvog unosa.

I sa dragndropom i sa "importom" bude ista stvar...

inace ja "ne zivim" bas na ovome forumu tako da neznan sve teme koje su aktivne i za sta su namjenjene, ispricavan se eto ako san malo izneredija forum... (o.O)

12 godina
neaktivan
3DS Max .obj problem
kako da irendam neku sliku iz 3ds maxa tako da kada je otvorim u adobe premieru ili nekom drugom programu, vidim samo taj objekat koji sam napravio, a ne i crnu pozadinu koja mi se renda zajedno sa tim objektom. Ovo mi je potrebno kako bih napravio logo. Hvala unaprijed! :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kadija kaže...
kako da irendam neku sliku iz 3ds maxa tako da kada je otvorim u adobe premieru ili nekom drugom programu, vidim samo taj objekat koji sam napravio, a ne i crnu pozadinu koja mi se renda zajedno sa tim objektom. Ovo mi je potrebno kako bih napravio logo. Hvala unaprijed! :D

Spremis sliku kao PNG? 

12 godina
neaktivan

Mislio sam na video :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice