Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.143
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
M3d0 kaže...
Jesi stisnuo na ponovo pokreni u recovery modu ili odaberi paket ažuriranja???

dosao mobitel u utorak, kolega mi ga izbio iz ruke, razbio ekran i kupio mi novi mob jer je budala. taj prvi u utorak uredno rjesio.

ovaj instalirao twrp, stavio zadnji hermes xy.24 (probao i s .18) boota u recovery. wipe cache, wipe user data. install upadate.zip. error.

preimenova na sd kartici na update.zip. boot u recoery, wipe, install. isto.

otisao u updater/choose update package. isto.

lagano sam lud. a kineski bloat me sve vise nervira.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Probaj preko fastboota instalirati MIUI 7 Global Dev ROM (5.8.20) i onda nakon instalacije samo updataš na zadnji build.

http://en.miui.com/thread-147907-1-1.html

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam skinuo s neta direktno na mob ROM verziju 5.9.18.ništa nisam preimenovao niti instalirao. Kliknuo na ROM i to je to.pošalji mi na PP mail adresu pa ti posaljem i slike ...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Znači može ga se ugrabiti već od 1200 kn. Mislim da je vrijeme da moj Moto G ode u penziju 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
@M3d0
Prebacio rom na root od telefona s sd-a I have se rjesilo..

Svasta.
13 godina
Nemam sve widgete. Recimo greenify stalno koristim, ali ga RN2 ne izvlaci zw widget. Je li jos netko primjetia da nema sve widgete?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Nemam sve widgete. Recimo greenify stalno koristim, ali ga RN2 ne izvlaci zw widget. Je li jos netko primjetia da nema sve widgete?

Meni vidi sve (barem mislim), osim Greenifyja. Zanimljivo. Ali Nova Launcher ga vidi bez problema. Očito stock launcher ima nekakav bug.

12 godina

Za RN2 s Miui 7 Greenify uopće nije potreban. Miui je napravljen, a još se i može tako dobro podesiti da ne troši niti kapljicu struje više nego što je potrebno... 

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

dobio i ja svoj rn2...

nezz jel netko stavio http://www.gizmochina.com/2015/09/21/xiaomi-mi-note-pro-gets-android-5-1-1-lollipop/ , možda smo sad mi na redu...

0 0 hvala 0
13 godina
Cell standby, battery used by radio - 19%. A ne mogu disableat radio kroz settings.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel pokazuje nekome update ovaj tjedan?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja sam skinio .24 i radi uredno
9 godina
neaktivan
Ja ništa ne vjerujem, svaki prijestupni rom zeza mi mobitel, s obzirom da mi je 5.9.18. Radio velike probleme, nadam se da je 5.9.24. Ok!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vidio sam na xiaomi.EU da ima .24 ali meni updater ne pokazuje ništa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
U Kini su nekakvi drzavni praznici pa zato nema na updateru. Jos nisam primjetio problem na 24.

0 0 hvala 0
11 godina
berzerker kaže...
Vidio sam na xiaomi.EU da ima .24 ali meni updater ne pokazuje ništa

+1

I dok odem u azuriranju ne sjecam se vise opcije, valjda web site za download updatea ili stovec, otvori se stranica s 404 greskom. Da nije do toga? :D

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav,

Napokon stigao Redmi Note 2 TD model 2015052 (boja siva) verzija s Aliexspress-a trgovac Top-One . 

Ubacio SIM karticu pozivi rade, 3G radi za sada odlicno.

-instalirao sam custom recovery TWRP 2.8.7 Materialized Theme s MIUI foruma

-napravio backup cijelog sutava s kojim je dosao tj. Stable verzija MIUI v6 ako nesto podje po zlu kada flasham ROM s xiaomi eu 

pa da izgubim frekvencije za nas 3G i 4G jer trgovac je naveo da su oni stavili ROM i da su time omogucili 4G  FDD-LTE  i  3G  WCDMA

-flash developer 5.9.18. ROM-a s xiaomi eu

- ubacio SIM karticu pozivi rade 3G radi. 

Usao u Engineer mode *#*#3646633#*#*  BandMode

SIM1 podrzane

GSM frekvencije  

3G      850/900/1900/2100MHz

4G LTE  1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)

Za SIM2 podrzane samo frekvencije za zvanje GSM frekvencije  3G i 4G nisu podrzane za obe kartice.

Sve radi u najboljem redu mobitel placen 149$ dostava 21$ DHL preko Engleske nema dodatnih troskova. Znaci ustedio sam oko 25$ jer

nisam kupio WCDMA model (2015051) a bez problema mi radi nas 3G i 4G na jednoj kartici. 

Vjerojatno na modelu 2015051 radi na obe kartice ako neko moze potvrditi jer vecina ima taj model.

Ostaje jos 32GB verzija koja nosi oznaku 2015712 ako nekog zanima.

6 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
Ja imam model 2015051. Prva kartica je 2g/3g/lte a druga je 2g/3g. Ali na žalost imam jedan problem sa mob. Nikako da naviknem na njega jer mi je prevelik.
13 godina
M3d0 kaže...
Ja imam model 2015051. Prva kartica je 2g/3g/lte a druga je 2g/3g. Ali na žalost imam jedan problem sa mob. Nikako da naviknem na njega jer mi je prevelik.

Sam ugođaj u ruci ili korištenje ?

Ako je ovo drugo, možeš koristiti One-handed mode tako da povučeš prstom sa home na desno prema back button.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
9 godina
neaktivan
Ma znam za to,probao sam. Ne smeta mi visina nego širina mob. Jednostavno mi je preširok.prešao sam s moto g 1.gen na note...
13 godina
M3d0 kaže...
Ma znam za to,probao sam. Ne smeta mi visina nego širina mob. Jednostavno mi je preširok.prešao sam s moto g 1.gen na note...

meni je na prvu isto presirok.. na drugu isto.. doduse, sad sam se vec lagano privikao, jos par dana i bit ce to dobro. :D

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

t-com internet dan 4g opcija 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima na Aliju za naručiti poklopac sa metalnim rubom i uzorkom kože za 5-6 $. Jel možda netko naručio?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo upravo naručio od shenzhen top-one sivi 16gb model 2015052, mobitel 154$ + dhl 21$ znaci ukupno 175$, s racuna mi skinuto 1220kn.  kad mogu očekivat dostavu,pošto im od 30.9. do 7.10. traju praznici(ako sam dobro shvatio,ili možda samo ta dva dana ne rade?!).  btw. jel ko isprobao ir remote?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Isprobao sam ja IR remote.ništa posebno.nema baš za puno marki TV-a.
9 godina
neaktivan
Narucio sam ja poklopac, ali jos nije stigao. Inace sam ga imao na prijasnjem Redmi Noteu. Krom se gulio. Nadam se da su to popravili. Ako nisu, barem nece skripati kao originalni.
9 godina
neaktivan
A naručiti ću ga onda i ja. Da i moj škripi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Userino kaže...
babobabo kaže...

mobitel je super, ali nakon dva tjedna ubija me baterija

verzija je prime 32gb u 7 ujutro skinut sa punjaca a u 13 vec na 15%

3:15 SOT sve drugo minimalno neznam sta guta i kako da provjerim

rom je niui 7 dev eu

ja na 5.9.18 dobivam sad 5h sota sam tak, odi na bateriju i potrosnja baterije pa vidi kaj ti najvise od apps and hardwera trosi.

ja nemogu navuci 5 sota nikako, neznam sta ga ubija toliko,

na koliko ti je posto osvjetljenje ekrana, posto mi on najvise guta pod battery use

help

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice