da li je u postavkama trg. playa da velike podatke skida samo s wifi-a? izgasi to i probaj opet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi u tools folder i u "Download" aplikaciju, tamo u postavkama imaš za promjenit koliko veliki file možeš skinut preko mobilne mreže. Provjereno jer je i mene to patilo haha
Ljudi kaj mislite ocemo dobit android M na RN2?
Nemam nekog iskustva sa xiaomiem, jel oni pustaju googleove update?
Još neko vrijeme zaboravi na Android M kao bazu za MIUI 7.
Pa dobro ne mislim uskoro, al dali cemo dobit ikad M za RN2?
Naravno , vjerujem da će već nakon par mjeseci izaći prvi portovi čistog AOSP-a.
Pred 2, 3 dana sam naručila Redmi Note 2 od 16GB i danas je stigao. Naručivala sam ga preko HonorBuy stranice. Medutim, neke aplikacije kao npr Facebook, Messenger i YouTube mi ne rade. Kada pokušam otvoriti poruku na Messengeru ili pjesmu na YouTube-u izbaci me iz aplikacije i piše da je aplikacija prestala raditi. Ista stvar s Facebook-om, kada kliknem na bilo koju sliku ili video izbaci me iz aplikacije. Ne dolaze mi niti poruke na mobitel, to pretpostavljam da je do kartice pa cu otići to sutra srediti, ali mislim da ovi problemi s aplikacijama nisu do kartice. Je li netko imao sličan problem? Molim pomoć jer sam već luda i živčana. P.S pokušala sam pronaći nova ažuriranja, ali mi kaže da nema novih ažuriranja, dok mojem prijatelju koji je skupa samom naručio isti mobitel, samo sto je on uzeo od 32GB, piše da ima. Njemu i sve ostalo radi.
Nemoj se sekirati, samo mirno i staloženo. Skini si EuMultiDev rom (sutra će izaći najnoviji, ali možeš i onaj 5.9.18 jer u tom sutrašnjem nema ništa previše bitno). Ovdje već imaš nekoliko puta napisano kako ga instalirati. Samo da napomenem, prije instalacije obavezno u Recoveryju napraviti Factory reset.
Poslije ćeš biti više nego zadovoljna mobitelom...
Evo obavila sam sve kako piše u uputama, ali kada na kraju nakon wipe-a stisnem install, kaže mi da ne može instalirati, piše "corrupted". Imaš možda neki prijedlog?
Evo obavila sam sve kako piše u uputama, ali kada na kraju nakon wipe-a stisnem install, kaže mi da ne može instalirati, piše "corrupted". Imaš možda neki prijedlog?
67768b82f90720b51e4f95e035dde77f xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.24_v7-5.0.zip
Ovo prije naziva fajla je MD5 hash. Skines neki alat za izracun md5 hasha, tipa http://winmd5.com/ i das mu taj downloadani zip, dole mu mos i iskopirat md5 hash sa stranice otkud skidas pa stisni verify. Ako kaze verify ok znaci da je skinuto OK. U suprotnom skidaj ponovno.
Naravno, ovo je primjer za zadnji rom, sad ovisno o verziji koju koristis, nadjes md5 i provjeris ga. Ako je md5 ispravan, probaj jos jednom kopirati na mobitel, moguce da se shebalo kod kopiranja na mob. I NEMOJ skidati direktno na mob, nego na komp pa da provjeris md5 prije kopiranja fajle na mob.
Ak skidas s androidfilehost, desno ti uvijek pise md5 hash. Sretno! :)
ekipa, brat mi je kupio xiaomi redmi note 2, super mob ali je usporen.
Facebook otvara 10sec, whatsapp isto a i baterija nije bas bajna, zna li netko u cemu je problem?
NIje mijenjao rom
Neka instalira na friško najnoviji MIUI 7 Developer rom
Ili za prvu silu probat factory reset, ali da trajnije rjesenje je dev rom.
Uspjela!:) hvala ti puno, stvarno si mi pomogao :D
Uspjela!:) hvala ti puno, stvarno si mi pomogao :D
jel bilo do md5 ili do "lose" kopije na mobitelu?
mobitel je super, ali nakon dva tjedna ubija me baterija
verzija je prime 32gb u 7 ujutro skinut sa punjaca a u 13 vec na 15%
3:15 SOT sve drugo minimalno neznam sta guta i kako da provjerim
rom je niui 7 dev eu
rom je niui 7 dev eu
settings -> advanced -> battery
Tam imas popis kolko posto je sto bilo aktivno. Mozes i probat s battery saving profilima. Ako ne iskace nista na prvu, mozda je do aplikacija koje koristis, mail push sink i toga? Probaj greenify instalirat pa hibernirat aplikacije koje ti ne trebaju cijelo vrijeme u pozadini biti aktivne...
samo da provjerim kad mi stigne mob dal je sve točno pa samo da mi netko potvrdi(postupak i to znam,nije prvi mob da flasham romove)
dođe mob(mob je vjerovatno već rootan),stavim twrp gore i skinem zadnji weeakly(hermes) sa ove stranice(neću stable) i svaki petak dolazi update?I sve je gore od gappsa,pa do hrvatskog jezika itd...?
edit:i jel opće potreban twrp ili mogu i bez njega,makar na svakom mob-u sam ga do sad imal?
1. Skinuo hermes file na kom
2. Prebacio ga na mobitel
3. Usao u MiRecovery
3.1. Wipe cache, wipe all data
3.2. Update
I to je to. Sve mi radi savrseno.
Ne treba ti twrp, jedino ak oces backup napravit, inace mi recovery je dovoljan. TWrp je tu za ljude koji su navikli na mi recovery, mi recovery je malo cudan, npr upravljas s njim pomocu volume i power tipke, touch ne radi.
Mozda glupo pitanje, ali znaci miui7 dev rom, petak je danas, idem na azuriranje, provjeri i nema niceg, i dalje stoji 5.9.18. A ono 5.9.24 je vec vani. Rom skinut s xiaomi.eu, miui croatia pise na azuriranje aplikaciji. Jel to normalno ili?
Meni je stigao RN2 od Chigona (napravio narudzbu dok je jos bio dostupan ali sam malo kasnije platio), a uz njega jos jedan uredaj (Jiayu S3).
Greskom su oba uredjaja poslana meni tako da mi je dao posla da postom saljem covjeku ovaj Jiayu. Ovaj njegov suradnik u UK je malo zeznuo.
Prvi dojmovi su odlicni, odmah sam flashao EU dev rom, sad samo treba vidjeti kakva je baterija. Prvi dan mi ju je iscjedio skoro cijelu u sleepu, ali kasnije sam skuzio da je uploadao sve slike na Mi Cloud i tako nije niti bio u sleepu. Bugove zasad nisam primjetio.
1. Skinuo hermes file na kom
2. Prebacio ga na mobitel
3. Usao u MiRecovery
3.1. Wipe cache, wipe all data
3.2. Update
I to je to. Sve mi radi savrseno.
meni cilo vrime izbaciva install update.zip failed - update.zip is corrupted. provjerio sam md5 checksum. uredan je.
rom je niui 7 dev eu
ja na 5.9.18 dobivam sad 5h sota sam tak, odi na bateriju i potrosnja baterije pa vidi kaj ti najvise od apps and hardwera trosi.
Kakva vam je panorama mod na eu devu ? meni koda je zumirano, sa puno šuma i ne može se fokusirati, uglavnom slike su očajne...
isto izbacuje