Windows 8 i Windows 7 dual-boot

poruka: 52
|
čitano: 24.828
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Windows 8 i Windows 7 dual-boot
keyofdestiny13 kaže...

Može li mi neko reci kako da vratim windows paint jer sam ga slučajno izbrisao i želio bih ga vratiti?

Windows 7 ili Windows 8?

Vraćaš ga copy/pasteanjem u System32 folder. [C:\Windows\System32]

Imaš 48 sati , nakon toga folder se briše.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 12:49 (kizo2703).
10 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Može li mi neko reci kako da vratim windows paint jer sam ga slučajno izbrisao i želio bih ga vratiti?

ili Windows 8?

Vraćaš ga copy/pasteanjem u System32 folder. [C:\Windows\System32]

Imaš 48 sati , nakon toga folder se briše.

Windows 7, jel se može trajno očuvati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 22:02 (keyofdestiny13).
16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Windows 7, jel se može trajno očuvati?

Naravno da može - samo ne prčkaj po System32.

To je sistemski folder, za koji nije predviđeno da bilo koji user išta dira, kamoli briše nešto.

16 godina

.. zbunjuješ juzera (dropbox).

- Paint se neće obrisati sam od sebe.. (to je ono što juzer pita, uplašen jer ga je izbrisao).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
ihush kaže...

- Paint se neće obrisati sam od sebe.. (to je ono što juzer pita, uplašen jer ga je izbrisao).

Ne, ne zbunjujem - radi se folderu na Boxu (ne Dropboxu) i obrisat će se 48 sati nakon izrade. Tako je namješteno.

Očito ga (bez ljutnje itko) i treba uplašiti - šteta je samo kaj Windowsi više nemaju mogućnost sakrivanja sadržaja i lockanja sistemskih foldera kak je to bilo na XP-u.

Nije da je bilo nešto puno sigurnije, ali barem nije svatko mogao gurati nos baš svugdje.

10 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Ne, ne zbunjujem - radi se folderu na Boxu (ne Dropboxu) i obrisat će se 48 sati nakon izrade. Tako je namješteno.

Očito ga (bez ljutnje itko) i treba uplašiti - šteta je samo kaj Windowsi više nemaju mogućnost sakrivanja sadržaja i lockanja sistemskih foldera kak je to bilo na XP-u.

Nije da je bilo nešto puno sigurnije, ali barem nije svatko mogao gurati nos baš svugdje.

Sređeno je, hvala!

16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Sređeno je, hvala!

Dobro, folder je onda obrisan.

10 godina
odjavljen

Nakon što je w8 izašao, molim vaša mišljenja da li se isplati prijeći sa w7 na w8?

0 0 hvala 0
16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Nakon što je w8 izašao, molim vaša mišljenja da li se isplati prijeći sa w7 na w8?

Windows 8 je izašao 2012. godine, ''SP1'' iliti 8.1 upgrade je izašao 2013.

Jel se isplati?

Ako imaš Windows 7 sa originalnim ključem, NE, pošto na jesen izlazi Windows 10, kojeg ćeš moći besplatno skinuti/upgradeati u prvih godinu dana.

Ako nemaš original ključ, probaj, nemaš šta izgubiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 19:34 (kizo2703).
10 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Windows 8 je izašao 2012. godine, ''SP 1'' iliti 8.1 upgrade je izašao 2013.

Jel se isplati?

Ako imaš Windows 7 sa originalnim ključem, NE, pošto na jesen izlazi Windows 10, kojeg ćeš moći besplatno skinuti/upgradeati u prvih godinu dana.

Ako nemaš original ključ, probaj, nemaš šta izgubiti.

Pitam zato jer su kupiti laptop onda dal se isplati kupiti s w7 ili w8 pa onda prijeći na w10?

16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Pitam zato jer su kupiti laptop onda dal se isplati kupiti s w7 ili w8 pa onda prijeći na w10?

Svejedno. Ako kupuješ laptop sa predinstaliranim Windowsima, tak i tak ćeš moći instalirati Windows 10 kad izađe.

10 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Svejedno. Ako kupuješ laptop sa predinstaliranim Windowsima, tak i tak ćeš moći instalirati Windows 10 kad izađe.

Super, s w8 a ne s 8,1  su onda moći nadograditi na w10, hvala.

16 godina
keyofdestiny13 kaže...

E, ne može. Morat ćeš napraviti upgrade na 8.1 da bi mogao napraviti upgrade na Windows 10!

16 godina
kizo2703 kaže...
keyofdestiny13 kaže...

E, ne može. Morat ćeš napraviti upgrade na 8.1 da bi mogao napraviti upgrade na Windows 10!

- dodatak, sve što se tiče upgradea / updatea windowsa se odnosi na win7+sp1 tj 8.1 (koji se samo ne naziva SP), tj to je preduvijet za nadogradnje. Svaki korisnik bi morao što prije pokupiti SP/8.1  dok su još dostupni.. (neće biti vječno). Poželjno je i snimiti (ne samo kroz update) jer jednog dana može zatrebati kod reinstalacije-clean installa od nule.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

- dodatak, sve što se tiče upgradea / updatea windowsa se odnosi na win7+sp1 tj 8.1 (koji se samo ne naziva SP), tj to je preduvijet za nadogradnje. Svaki korisnik bi morao što prije pokupiti SP/8.1  dok su još dostupni.. (neće biti vječno). Poželjno je i snimiti (ne samo kroz update) jer jednog dana može zatrebati kod reinstalacije-clean installa od nule.

I jedan i drugi se mogu još uvijek ''pokupiti'', samo naravno, preko MS-ovog softwarea, ne direktnim downloadom (na legalni način).

10 godina
odjavljen

http://www.comel.hr/asus-x554la-xx369h-7623

ima li tko takav laptop i neka reče svoje mišljenje kakav je, jer mislim kupiti, kakav je vaš dojam? Taj je  w8.1

0 1 hvala 0
10 godina
odjavljen

Može li se ruter kablovi sa jedne sobe spojiti na drugu sobu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Poštovanje , kizo2703 da li ima link od originalnih win 8.1 ?

16 godina
Valerijan10 kaže...

Poštovanje , kizo2703 da li ima link od originalnih win 8.1 ?

Imaš original ključ? Onda ovdje.

Skini Media Creation tool, ubaci ključ kad te zatraži i (najbolje) skini iso. Kasnije od njega možeš napraviti bootabilni usb ili dvd, a jednu kopiju .iso-a odmah spremi, za ''nedaj bože''.

Nemaš ključ?

E, pa onda idi u neku torrent trgovinu i traži ''Windows 8.1 Professional (ili Core) untouched iso''. (boldano je bitno)

10 godina
neaktivan

Probacu naci , hvala jos jednom !

10 godina
neaktivan

Imam problem sa kompom u vezi dual boota, želim si stavit android na pc i neznam preko čega, dali na virtualnoj ili u duall bootu e, sad se pojavlja problem na virtualnoj.Stavim za android 120gb i sve ljepo prođe, upalim i sve radi ali odem u postavke i na pohranu ...piše: unutarna memorija 500 i nešto mb a vanjska 120gb , ja bih da vanjske nema a da je unutarnja 120gb, sad ide boot ,sve radi ali kako sa pc driverima

msi matične ploče
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam problem sa kompom u vezi dual boota, želim si stavit android na pc i neznam preko čega, dali na virtualnoj ili u duall bootu e, sad se pojavlja problem na virtualnoj.Stavim za android 120gb i sve ljepo prođe, upalim i sve radi ali odem u postavke i na pohranu ...piše: unutarna memorija 500 i nešto mb a vanjska 120gb , ja bih da vanjske nema a da je unutarnja 120gb, sad ide boot ,sve radi ali kako sa pc driverima

msi matične ploče
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice