O startu (klasičnom) da ne govorim, koliko mi je on bitan u poslu... Pa onda još neke iritantne sitnice kojih nije bilo u Sedmici...
Za nezahtjevne korisnike koji su se navikli na sučelje mobitela i PC im ne treba za više od povremenog surfanja, igrice i mailove - Osmica je sigurno odličan proizvod - POGOTOVO ako ih koriste na tabletima ili ekranima na dodir. Za mene osobno, a i još puno ljudi ovaj OS je promašaj.
zato se nadam da će sve te propuste ispraviti sa nadolazećom zakrpom (packom) Blue. Iskreno se nadam, mada je od MS-a za očekivati da sve dobro zas... pardon, pokvari.
- recimo, slažem se, s izmjenom.. nije OS nego Modern UI, forsiranje, promašaj, tj teško podnošljivo u radu. Očigledno namjenjeno tabletićima - tamagučijima. Ispod površine, stvarno odličan OS, spoj mogućnosti...
- opet preduhitriti odgovore, ''pa možeš..'', da točno, sve se može prilagoditi. Jednako tako imam svoj stav, mišljenje, ukus o izgledu ili upravljanju desktopom, radnim strojem. Ne namećem to mišljenje, samo prigovaram MSu na takvoj odluci. Sve se može, može i sam MS omogućiti izbor. Jednako kao odgovor da se može doći do Mjeseca, samo nije praktično.
-Blue je star vijest, kao i sve polu-istina. Moguće, a možda su u šumici... Jedan skeptičan, nema šanse za SP prije godine dana (uobičajen ritam 1.5g).