Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
tnakir kaže...

Za luckyluke:

Po milijarditi put... COD4 radi i na visti i na Win7 i to na x86 i x64 platformi!

(Sorri sta nisam ovo spoio u jedan post ali...)

Zapravo i nije mnogima s nikakvim podešavanjem prioriteta, pristupa, bilo čega...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ma compatibility mode cini cuda, neki ne bi vjerovali u njegove moci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

jhjjooooj.....ovaj b7600 me polako zivcira.......nikako da na torrentima nadem onaj koji valja!!!!

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Za luckyluke:

Po milijarditi put... COD4 radi i na visti i na Win7 i to na x86 i x64 platformi!

(Sorri sta nisam ovo spoio u jedan post ali...)

kako radi a meni nije htio raditi?sve sam napravio kako sam i u XP-u i opet nije htjelo(nemojte mislit da sam stavio drivere od XP-aIzlanuo se)vistine sam stavio

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
djdomi kaže...

ok tnx, idem sutra u adm i uzet ću 2×1gb 800mhz.

Heh sa 512 na 2GB... nisi ni svjestan koja je to razlika... ne samo na Win7... Komp ce ti kliziti... ocekuje te dosta ugodniji rad i manje krkljanje diska... A sto se tice Win7 2GB je i vise nego dovoljno...

evo kupio sam dve gige rama i kompjuter brz ko munja. stavio sam programe koji dosta opterete memoriju(photoshop, još neki video alati...). photoshop se pali mnogo brže, komp normalno radi(prije je štekalo užasno, morao sam restartat komp da bi normalno radio).

inače cod4 na sedmici meni nije radio zbog pb-a.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...
tnakir kaže...
djdomi kaže...

ok tnx, idem sutra u adm i uzet ću 2×1gb 800mhz.

Heh sa 512 na 2GB... nisi ni svjestan koja je to razlika... ne samo na Win7... Komp ce ti kliziti... ocekuje te dosta ugodniji rad i manje krkljanje diska... A sto se tice Win7 2GB je i vise nego dovoljno...

evo kupio sam dve gige rama i kompjuter brz ko munja. stavio sam programe koji dosta opterete memoriju(photoshop, još neki video alati...). photoshop se pali mnogo brže, komp normalno radi(prije je štekalo užasno, morao sam restartat komp da bi normalno radio).

inače cod4 na sedmici meni nije radio zbog pb-a.

Meni isto CoD4 nikako ne radi pod Win7 - stalno onaj Unknown API. To je jedini razlog zašto sam instalirao Win XP SP3 u dual bootu sa Win7... Inače, meni sve živo radi na Win7.. Osim Cod-a Plač

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Meni isto CoD4 nikako ne radi pod Win7 - stalno onaj Unknown API. To je jedini razlog zašto sam instalirao Win XP SP3 u dual bootu sa Win7... Inače, meni sve živo radi na Win7.. Osim Cod-a Plač

A directx 9 je TAKO teško naknadno instalirat

16 godina
odjavljen
segregator kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

mmmmm... da. SP radi bez directx-a 9 a mp ne radi, treba naknadno instalirati.... Vidi se da nemaš pojma o čemu pričamo tu pa bolje šuti. PunkBuster kaže unknown api, a ne sam CoD.

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
segregator kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

mmmmm... da. SP radi bez directx-a 9 a mp ne radi, treba naknadno instalirati.... Vidi se da nemaš pojma o čemu pričamo tu pa bolje šuti. PunkBuster kaže unknown api, a ne sam CoD.

pb neće podržavat win7 do finalne tako da moramo čekati...

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen

Hmmm... A nekima pb normalno radi pod Win7. Čudno. Imam build7100 i compatibility mod ne uspijeva natjerati pb da radi... na visti mi je normalno radio (Ultimate SP1) al sam je zbrisao zbog prečestih BSoD-ova...

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
segregator kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ne nego se vidi da ti ne znaš ni napisati što ti ne radi...gore si napisao da ti ne radi COD4, a ne punkbuster

17 godina
Windows 7 - dojmovi

RTM Windowsa 7 bit će dostupan od 6. kolovoza.

Microsoft Windows 7 family pack confirmed, RTM available on August 6 

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Evo ja uzivam u Windows 7 RTM - Pro verziji... do sada nisam previse radio na njima, ali nema nekih generalnih izmjena, valjda su doradjivali bugove. I da... nova slika je na desktopu :))))))

I'm going woo woo

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

dobra tema za windows 7, vodi kroz windowse od 3.1 do 7. je malo je čudna i izgleda zastarjelo, al zašto se zove nostalgija?

http://www.thewindowsclub.com/windows-nostalgia-theme-pack-for-windows-7

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo ja uzivam u Windows 7 RTM - Pro verziji... do sada nisam previse radio na njima, ali nema nekih generalnih izmjena, valjda su doradjivali bugove. I da... nova slika je na desktopu :))))))

Bas je super kad se ljudi hvale da koriste ilegalni softver.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
16 godina
neaktivan

Nije da se mene tiče ali zašto ljudi ne bi pohvalili i ilegalni program. Pa šta ako ga i ja koristim?! Microsoft kao gigant i najveći monopolist nek smisli kako da zaštiti svoj proizvod ako oće, ako neće onda ko ga hebe... A drugo, čisto sumnjam da si i ti svoj platio. Aj bok.

Ostali.

Skinuo sam ovaj win 7 RC sa microsoftove stranice i imam ključ. Problem mi stvara kaj imam samo 2 filea veličine 4 i 1 Kb. Kaj da radim sa tim kad nema setup?

17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
tnakir kaže...

Bas je super kad se ljudi hvale da koriste ilegalni softver.

Jaka stvar što se koriste ilegalne alphe, bete i RTM-ovi. Korištenje ilegalnog zavšenog proizvoda je druga stvar.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

RTM je završni, finalni proizvod (Release To Manufacture). Da je Microsoft ciljao na kućne korisnike nižom cijenom, svi bi navalili kupovati legalnu verziju. Microsoft je poznat po visokim cijenama ili jeftinijim okrštljenim verzijama Windowsa koje su opet skupe za poluproizvod. Očito su ciljali na poslovne korisnike a njima novi Windows ne treba dok god se posao može obavljati na starijim Windowsima. Masovna piratizacija Windowsa je samo rezultat Microsoftove pohlepe. Da je Windows jeftiniji, više bi se kupovao, Microsoft bi više zaradio i manje bi se koristile piratske verzije. Sam si je kriv. Za Microsoft je nedvojbeno bolje da koristite ilegalni Windows nego Linux bazirani OS. Tržišna dominacija mu je od iznimne važnosti (danas igrate igre na ilegalnom Windowsu a sutra ćete ga kupiti za sva računala u vašoj firmi).

Is it weird that this gave me an orgasm?

5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Napokon su se pojavile hash sume originalne verzije Windowsa 7 od strane Microsoftovog zaposlenika. Ako skinete finalnu verziju Windowsa 7, provjerite dali se sume podudaraju:

• Windows 7 Retail Ultimate E englisch (x86)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×953EFBCC
    SHA-1: 0xBC10F09B86DCBAF35B31B0E6FBA7D006ACAAD28D

• Windows 7 Retail Ultimate E englisch (x64)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULXFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×77BE890E
    SHA-1: 0×029DCCEDD7691206010F84CE58343405A4DA92C9

• Windows 7 Retail Ultimate englisch (x86)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0xC1C20F76
    SHA-1: 0×5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610

• Windows 7 Retail Ultimate englisch (x64)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×1F1257CA
    SHA-1: 0×326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

RTM je završni, finalni proizvod (Release To Manufacture). Da je Microsoft ciljao na kućne korisnike nižom cijenom, svi bi navalili kupovati legalnu verziju. Microsoft je poznat po visokim cijenama ili jeftinijim okrštljenim verzijama Windowsa koje su opet skupe za poluproizvod. Očito su ciljali na poslovne korisnike a njima novi Windows ne treba dok god se posao može obavljati na starijim Windowsima. Masovna piratizacija Windowsa je samo rezultat Microsoftove pohlepe. Da je Windows jeftiniji, više bi se kupovao, Microsoft bi više zaradio i manje bi se koristile piratske verzije. Sam si je kriv. Za Microsoft je nedvojbeno bolje da koristite ilegalni Windows nego Linux bazirani OS. Tržišna dominacija mu je od iznimne važnosti (danas igrate igre na ilegalnom Windowsu a sutra ćete ga kupiti za sva računala u vašoj firmi).

90% nas ima ilegalni os. ne znam  neku osobu koja ima legalni(osim onih s laptopima). jednostavno ne vrijedi dati 1500kn kad se uz malo truda može nabaviti besplatno i skroz funkcijonalno. piratski os-ovi će biti sve dok ne dođe najbolja zaštita. piratstvo 4ever!!!

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Windows 7 Retail Ultimate englisch (x86)
Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Kupio Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Napokon su se pojavile hash sume originalne verzije Windowsa 7 od strane Microsoftovog zaposlenika. Ako skinete finalnu verziju Windowsa 7, provjerite dali se sume podudaraju:

• Windows 7 Retail Ultimate E englisch (x86)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×953EFBCC
    SHA-1: 0xBC10F09B86DCBAF35B31B0E6FBA7D006ACAAD28D

• Windows 7 Retail Ultimate E englisch (x64)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_cliente_en-us_Retail_UltimateE-GRMCEULXFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×77BE890E
    SHA-1: 0×029DCCEDD7691206010F84CE58343405A4DA92C9

• Windows 7 Retail Ultimate englisch (x86)

• Windows 7 Retail Ultimate englisch (x64)
    Name: 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    CRC: 0×1F1257CA
    SHA-1: 0×326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7

Koja je razlika izmedu  1. i 3. te 2. i 4. ?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

E - Europe. Ovo ti je verzija bez IE-a.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
kc-kb kaže...

E - Europe. Ovo ti je verzija bez IE-a.

ma cigani jedni, oni će odlučivati oće ie biti il neće. zaš ne diraju apple???

ma mrš ped*rčine! 3. verzija je moja, 1. i 2. ne dirajte. to su vam gay verzije. ja nikad neću koristit ie al stvarno nepravedno, oni se našli odlučivat oće bit ie il ne. sram vas i stid bilo!

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Stavio sam sedmicu i radi kao zmaj samo imam jedan problem. niti jedan firewall neradi. probao sam bitdefender(oriđiđi) i avg 8.5 i neradi dok mi je na 7100 sve radilo

0 0 hvala 0
17 godina
Suvre kaže...

Stavio sam sedmicu i radi kao zmaj samo imam jedan problem. niti jedan firewall neradi. probao sam bitdefender(oriđiđi) i avg 8.5 i neradi dok mi je na 7100 sve radilo

Probaj Kaspersky Internet Security 2010. Trebao bi ti raditi bez problema.

...something diabolic
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

a sa njim je uvijek sranje sa ključevima

sad mi je krivo što sam kupio bitdefender. Ko zna kad će bitdefender 2010

ok.kaspersky radi ali nemogu pokrenut mesenger i skype. kaže Windows live messenger has stopped working isto tako i za skype.moguće da nije do winsa neg da se kolje s neim drugim programom

ps: misliš na microsoftov firewall u samim winsima? mislim da on nije dovoljno dobar isto kao i firewall na xp-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 12:17 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Imaš već firewall koji radi sasvim dobro. U čemu je problem s njim?

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Jel se znaju retail cijene Windows 7 kad izađe?

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Jel se znaju retail cijene Windows 7 kad izađe?

Da:

Windows 7 Home Premium (Upgrade): $119.99
Windows 7 Professional (Upgrade): $199.99
Windows 7 Ultimate (Upgrade): $219.99

Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
Windows 7 Professional (Full): $299.99
Windows 7 Ultimate (Full): $319.99

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 18:44 (Paolo2612).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice