Windows 11 - općenito izdvojena tema

poruka: 999
|
čitano: 454.533
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - problemi
15 godina
Re: Windows 11 - općenito
Jedanjedini1988 kaže...

Dobar dan forumaši moze jedno pitanje 

Naime instalirao sam windows 11 na novi laptop koji je imao free dos i laptop nema lan port a nije mi se instaliralo sugirno puno drivera, sto ja znam nije za touchpad, wifi, skidao sam sa sluzbene hp stranice i instalirao driver i za WiFi i touchpad ali i dalje nisu aktivirani dali mi netko moze pomoc, hvala vam puno

-moraš znati koji hw-specifikacije imaš.. mada je hp to mogao olakšati (rade to namjerno).. jer wlan čipova imaš 2-3 intel-realtek.. kao i touchpadova synaptitcs-elan-apline.. ne prvi koji vidiš nego čitaj ili skineš sve i ideš redom..

-pravi driver radi.

- kad mreža proradi uključiti updateove, kao i ostale razne opcije, poguraj malo ažuriranja i restartove.. automatika će obaviti sve potrebno ali ima okidače, timere-odgode.. npr radno vrijeme 9-17..

-idući put ili ostalima, prije installa osa, dok se radi stikić-medij, pribaviti drivere-snimiti na stikić.. nije teško.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
Windows 11 - općenito

Jedna dobra ideja za uvijek imati kraj sebe je neki USB WI FI stick, otić u bilo koji dućan i pronaći neki jeftiniji ,ali prodavaniji. Pitati prodavača koji je najprodavaniji a da radi na svemu bez instaliranja posebnih drivera, npr neki D-link. Ja na jednom laptopu koristim usb wi fi jer bolje hvata nego ugrađeni wi fi. Imam D-link, imam neki Edimax, Netgear, imam i neki sa ali expressa koji nema ni ime i svi rade gdje god ih uštekam. Osim naprimjer jednog TP-linka koji treba baš posebne drivere.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1

0 0 hvala 0
15 godina
24h2 update skinut preko installation assistanta ili cekat da se pojavi ovak? Preporucate upgrade ili pricekat jos tjedan 2?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 11 - općenito

Ako ti se ne žuri onda pričekaj jer ništa specijalno nećeš dobiti s tim updateom, a možda ćeš imati problema.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Ne kužim zašto žurite s tim updateima i želite ih imati day 1. Nije da imaju neki feature bez kojeg se ne može pa da se žurite biti pokusni kunići. Ja se još nadam da će mi što kasnije pinuditi taj update jer mi trenutno sve radi ko urica.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Windows 11 - općenito

Pozz....

Ne mogu nigdje naci u opcijama, da maknem pasword... Svaki puta moram upisivati.

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

Pozz....

Ne mogu nigdje naci u opcijama, da maknem pasword... Svaki puta moram upisivati.

-pass mora postojati, kao što postoji juzer.. loša-stara praksa je bez, iz doba kad win nije koristio mrežu.. obavezno zbog stvari koje su povezane.

-to se ne riješava bez passa nego uključiš automatiku za login i sl. ili ovisi što želiš no pass moraš znati-imati pogotovo kad si admin kao što je većina juzera na win.

13 godina
razermario kaže...

Pozz....

Ja sam si maknuo password i maknuo sam si onaj log in prozor, sad mi direkt ide na desktop bez klikanja na log in. 

https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/z98zbr/removing_the_login_pinpassword/

EDIT: Ne radi ovaj link više, ja uopće zaboravio kojom sam metodom makno password.

Probaj ovo

1. Press Win + I to open the Settings app.

2. Move to Accounts and then click on Sign-in options.

3. Under the Sign-in options section, locate the Password option and click on it.

4. Click on the Change button next to the Password option.

5. Enter your current password and click Next.

6. Click Next after leaving the sections for the new password, password hint, and password reenter empty.

7. Click Finish to complete the process.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2024 15:21 (Cryogenic).
15 godina
Cryogenic kaže...
razermario kaže...

Pozz....

https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/z98zbr/removing_the_login_pinpassword/

-razumiješ li razliku između ukloniti, bez passa, obrisati, prazno, null-ništa.. i isključiti, automatizirati, da te ne traži kod logina ili skrinsejvera?

+pročitaj dalje, npr odavno ne radi network wiz-applet (kojeg home ni nema, jer nema te mrežne reurse dok pro-ostali imaju..). Ukratko, pass moraš imati, ako ga nemaš očekuj probleme primarno s mrežom a zatim sve što s tim ima veze..

edit.. kao pomoć juzerima (koji bi trebali sami pročitati i tad pronaći no da i to eliminiramo) autologin tool, rusinovićev sysinternals koji je ms davno kupio ali ne daje juzerima unutar win-osa dok gura kendikrešove i sl. .. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2024 15:11 (ihush).
12 godina

Pomoglo, hvala puno. 

12 godina

O boze... Samo sam trazio jednostavan odgovor a ne popovanje. Kolega iznad je sa svojim postom rijesio. Hvala ! 

3 godine
ihush kaže...
 kao pomoć juzerima (koji bi trebali sami pročitati i tad pronaći no da i to eliminiramo) autologin tool, rusinovićev sysinternals koji je ms davno kupio ali ne daje juzerima unutar win-osa dok gura kendikrešove i sl. .. 

Ne valja.

Prije nekih godinu dana sam baš od tebe čuo za taj alat..

Dva mjeseca radi ok, no jednom me baci na novi račun, dignu se windowsi, gdje su moje ikone ?!

Restart, opet isto, kao da me baci na guest račun.

Isključim računalo, uključim, opet sam u "mojim" windowsima, odn na mome računu.

Tako zna zezati nekada češće, nekada rjeđe.

Nije mi teško ukucati četiri jedinice.

合氣道
15 godina

-nema veze s tim 'alatom'.. opisan problem je stvar 'potrganog' osa-winreg, disk-malware-ram i sl greške-posljedice. Baš nikakve veze nema nit može biti takvog problema, opisa i sl.

-kad te 'baci' na novi račun, znači da je stari oštećen.. a to se tad često ponavlja, tj rezevna guma i rolbackanje na posljednje ispravno koje kad se ošteti ne posotji.

.. a nije uputno javno odavati pin 1111 :)) .. tj pin nije pass, kao stotine gluparija koje ms gura, otisak, face i sl. jer je to hype, jer to ima mobač i sl. klasa pile-sisa.

3 godine
ihush kaže...

.. a nije uputno javno odavati pin 1111 :)) .. tj pin nije pass, kao stotine gluparija koje ms gura, otisak, face i sl. jer je to hype, jer to ima mobač i sl. klasa pile-sisa.

Nije to moj pin. 

Pinom se logiram, a lozinka je drugo nešto, kao što si rekao.

Zadnja verzija tog programa je iz 2016.

Si siguran da je idealan ?

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2024 16:18 (Zaporožac).
4 godine
geek_boy kaže...
24h2 update skinut preko installation assistanta ili cekat da se pojavi ovak? Preporucate upgrade ili pricekat jos tjedan 2?

Čekaj. Što više ljudi instalira 24H2 prije tebe, to će se potencijalno otkriti više problema i ti će problemi u nekom trenutku biti riješeni. Preko Windows updatea možeš pričekati ili se načekati prilično dugo. Meni nije jasno kako sam to dobio prvi dan, a nisam više nikakav insider (prošlo me odavno). Tako da čekaj i ne žuri.

13 godina
Zaporožac kaže...
ihush kaže...

Nije to moj pin. 

Autologon je odličan, ja ga koristim godinama i nikada nisam imao ni jedan problem sa njim. Cijeli set Sysinternals tools (70+ alata) MR-a je vrlo koristan i preporučio bih ga svakome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2024 17:59 (HOME123456).
15 godina
HOME123456 kaže...
Zaporožac kaže...
ihush kaže...

Nije to moj pin. 

Autologon je odličan, ja ga koristim godinama i nikada nisam imao ni jedan problem sa njim. Cijeli set Sysinternals tools (70+ alata) MR-a je vrlo koristan i preporučio bih ga svakome.

-alat ko alat.. radi. (i to je jedino što treba svaki alat ili soft) :)

-uz napomenu, njie alat za svakog.. jer nije alat taj koji nešto napravi nego 'majstor' .. alat je samo alat.

.. a kad se već daju linkovi (ćapajte dok ima, free..) :) .. evo 'pravog-oriđiđija' s ostatkom texta-uputama i sl. .. ms.

edit: ili kad poželite (nostalgično) neki BSOD.. ovo je lakši-bolji način :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2024 18:19 (ihush).
13 godina
ihush kaže...
HOME123456 kaže...
Zaporožac kaže...
ihush kaže...

Nije to moj pin. 

-alat ko alat.. radi. (i to je jedino što treba svaki alat ili soft) :)

-uz napomenu, njie alat za svakog.. jer nije alat taj koji nešto napravi nego 'majstor' .. alat je samo alat.

.. a kad se već daju linkovi (ćapajte dok ima, free..) :) .. evo 'pravog-oriđiđija' s ostatkom texta-uputama i sl. .. ms.

edit: ili kad poželite (nostalgično) neki BSOD.. ovo je lakši-bolji način :)

Zadnje što sam koristio iz tog softw. seta je RegJump, oduševila me jednostavnost i djelotvornost tog alata.

Btw dobar ti je ovaj BSOD, ali samo kao scr. saver  :)

10 godina
Windows 11 - općenito

Bog,

imam windows 10 pro (retail) i namjeravam tu licencu iskoristiti za windows 11 pro, ujedno mijenjam i hardver.
Sa windows 10 sam se prijavio na microsoft račun ali se logiram kao lokalni user.
Mogu li napraviti clean install windows 11 na novom hardveru i da mi se windowsi aktiviraju sa ključem od windows 10?
Ključ sam izgubio, naravno .

Koji mi je najbolji postupak?

Hvala!

Pomalo, šegavo i vajka!

0 0 hvala 0
13 godina
Truljo kaže...

Bog,

imam windows 10 pro (retail) i namjeravam tu licencu iskoristiti za windows 11 pro, ujedno mijenjam i hardver.
Sa windows 10 sam se prijavio na microsoft račun ali se logiram kao lokalni user.
Mogu li napraviti clean install windows 11 na novom hardveru i da mi se windowsi aktiviraju sa ključem od windows 10?

Hvala!

Windows key

Otvori naredbeni redak u admin modu i upiši

1.   

wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey 

2.  Enter
  3. Vidjet ćeš Windows ključ proizvoda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2024 10:02 (HOME123456).
15 godina
HOME123456 kaže...
Truljo kaže...

Bog,

Hvala!

Windows key

Otvori naredbeni redak u admin modu i upiši

1.   

wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey 

2.  Enter
  3. Vidjet ćeš Windows ključ proizvoda.

-problem.. već višestruko potvrđeno, oem key, ne prikazuje točan key.. (jer ms mijenja seed, jer ga dobro čuva, jer kod kodiranja-dekodiranja to nije tako jednostavno, nije obična formula.. to je tako.).

-tad juzer koji koristi tako pročitan key, obriše disk, instalira clean.. i kad upiše key dobije problem, odbijen, ne prolazi reaktivaciju..

-kodireanje, dekodiranje.. npr, par brojeva, 3x7 = 21 ... zato su važni primbrojevi, zato se koriste, tj unazad, na koje faktore možemo rastaviti 21? .. na 7x3 i 3x7 .. oba su točna, no već redosljed mijenja key.. kao banaliziran-karikiran primjer problema čitanja keya i različitih rezultata, dok to radi uredno na reatil verziji win.. tj ovisi o verziji, o seedu, o ms-u..

.. a tad je to ekšli beskorisno ili možda..

-zato, juzer koji ima uredno aktiviran win (nevažno w7-8-10.. i dalje rade) može upgradeati na w11, tad će to obaviti win-installer, ms koji zna ono što mi ne smijemo znati i pristupa vlastitom aktivacijskom serveru pa može što želi.

-jednom aktiviran key, hw-id, je u msovoj bazi, tad je dovoljno ponovo spojiti se na ms aktivacijski server i automatika će ga prepoznati.. tj u ovom primjeru juzer želi promjenu hw-a.. i samo zato kemijanje-pitanje-problem.

-no riješenje je zapravo najjednostavnije mobuće, .. ako je key ok, pravi-valjan, ne neki kms i sl. .. tad juzer može trenutni hw zamijeniti, win će raditi-bootati.. i ovisno o tome koja je licenca reaktivirati.. ili neće, pri čemu je sporedno win10-11, radit će ili neće jednako-obje verzije, tj takva hw promjena nije stvar winver nego same licence, oem, retail, izvor, direktno ms ili nešto treće dok ms ekšli pušta skoro sve, jer su sami doveli do tog dozvoljavanjem upgradea s w7-8 na 10 i time statusa svih keyeva koje ne smiju blacklistati jer bi time istovremeno blokirali pirat i legalne korisnike, tj ne može aktivacijski server znati imam li ja pravo na neki key ili nemam.. ako ukucam broj '123..' on ga prihvati ili odbije.. prihvaća svašta, jer mora, jer je to sam ms napravio.. a dugoročno (od naredne godine početak..) se kreće u free-soft, bez jednokratne aktivacije-licence.. onlie-usluge, cloud, pri čemu više neće biti važan key nego plaća li juzer mjesečnu uslugu, ako plaća-ima, ne plaća-nema.. kao mobitel, netflix, struja.. i to je plan od uvođenja w10 pa zato ms to recimo dozvoljava prividno-privremeno protivno vlastitog interesa..

-drugi, 'pravi' način, je kopirati licencu, getkeyskriptom, nalazi se na install-mediju, ona na desktopu kreira folder-fileove, koje se kopira i kasnije vrati .. u tom nema čitanja-dekodiranja keya koji može biti slučajno točan no većinom bi bio netočan zbog permutacija keya i nepoznatog seeda-mastera.. no time i dalje ostaje problem hw-id-a.. kojeg juzer želi 'zaobići'.. tj opet, ili će mu proći ili neće. .. promjena id-a i key ne radi jer je vezan tim id-om..

.. odnosno zato postoji druga poveznica, korištenjem juzer-logina, ono što ms gura već duže vrijeme, uz kreiranje acca na ms servisu, tad će računalo na kojem se juzer ulogira biti aktivirano.. i to je to, bez tog juzera neće.

.. no i tu postoji ograničenje, nekad staro do 5 uređaja istovremeno, pri čemu je uvjek postojalo 'duplo' dozvoljenog od javno izrečenog broja.. tj do 10 aktivacija... nakon tog se aktivacija 'samoubije' :)

-ako je to drugo računalo, .. recimo kompletan drugi pc, tad juzer ne treba kemijati, instalira win, logira se i aktivira.. to je to.. ili nije, ako je odbijen, tj čemu unaprijed tražiti nešto što je i dalje 'možda' ne sigurno, jer nema sigurnog načina kako 'prevariti' aktivaciju, pri čemu mi znamo da je plan promjene hw-a.. i time novi id. .. bez promjene radi, nevažno win10-11.. i time uopće ne spada u temu ili generički bilo koji win dok mu je aktualni win10 itd.

-ok, ne kupuje se čitav pc-komplet nego npr mbo-cpu-ram... disk? ako ima disk (hdd-ssd-nvme..) bilo koji disk, novi, čist.. može složiti računalo s tim diskom, ostali-stari su odspojeni, sve je i dalje tamo netaknuto + hw.. tad instalira, zna.. ili će proći ili neće, ako prođe kraj priče, ako ne prođe ima staro računalo-disk, sve za upaliti-vratiti i sve radi, pri čemu to može nadograditi na win11 ako želi, što veze nema s promjenom hw-a.. tj da ne kupuje novo računalo što bi bila situacija-stanje.. ili pitanje-problem?

-ponovo, ako se zaboravilo s početka posta.. ovo čitanje oem keya ne daje točan key, key koji u aktivaciji može biti odbijen, ne prihvaćen kao validni-valjani key..

-no može se.. posotji ms stranica za provjeru keya, validaciju.. pa se može pročitan key tako provjeriti i tad znate i bez installa win(nevažan broj, 10-11) hoće li install-aktivacija prihvatiti taj key ili odbiti. lakše-brže, nego rizik installa s mogućim odbijanjem.

-problem što ms malo skriva i takvu stranicu, potražite.. hint, za download bilo čega starijeg, npr win7-8, prije downloada se traži key, za download w10 se ne traži.. pa je recimo skrivena ta validacija-provjera.

-drugi problem, tzv generički key.. ili install-key.. služi tome da i bez keya možete proći install dio, tj unošenje takvog generičkog keya dozvoljava nastavak installa, no kad se os instalira-spoji online i provjeri tad će deaktivirati taj key i tražiti 'pravi'.. to je iz starih vremena, nasljeđe, jer stariji win su tražili key da bi išli dalje a digitalizacijom i online aktivacijom je ms ovo napravio kao zgodno riješenje, .. no za install w10-11 key nije nužan, može se preskočiti jednako kao što ne traži za download.. pa pripazite, takav key će proći install ali ne i pravu aktivaciju. Takav key vam ne treba, bolje je bez njega jer tad znate da ga nemate, koristan samo za starije win koji tad opet traže istu validaciju-aktivaciju online pa je realno nepotreban no često ako googlate dobijete takav key pa da znate.. beskoristan :)

-preporuka juzeru, s novim hw-om, .. složi računalo, instaliraj željeni win (svejedno 10-11) i aktiviraj loginom-accom.. sve ostalo kemijanje je uzaludno ili ražanj dok je zec u šumi, jer ms nije toliko blentav pa da ne zna koji key je dao ili nije, dok istovremeno sam ms stvarno propušta svašta dok ne zatvori pipu promjenom načina naplate-usluge..

-pa do tog da w10-11 može najnormalnije raditi bez aktivacije-keya.. tj možeš instalirati bez keya, local, ne koristiti postojeći key ili msacc, radti će.. osim customizacije desktop-izgleda i povremene obavijesti o tome da win nije aktiviran.. ali radi. Tad te kad win radi ništa ne spriječava da probaš unjeti neki key, aktivirati.. ako prođe to je to.. ako ne prođe win i dalje radi.. onak, što je cilj, da win radi ili key? ako je key, pribavi ga.. no ne računaj na to da će svaki key biti točan ili da ga je tako lako točno pročitati.

10 godina

Ključ je Retail a ne OEM.

Pomalo, šegavo i vajka!
15 godina
Truljo kaže...

-vrlo jednostavno.. pokrene se skripta i dobije se neki rezultat.. ako je oem-digitalna i sl. tad ništa-prazno, .. a za retail, može biti svašta, ovisno o dekodiranju, izvoru.. jer se seedovi keygena razlikuju, npr regije-emea-svijet.. dok juzer googlanjem skine neki alat koji će npr točno dekodirati npr mexički key ali pogrešno ostale.. itd.

-time čitanje keya ostaje pod možda-moguće, većinom pogrešno.. a ms u tome neće pomoći, ne može, jer .. jer se ne daje shema brave koja služi tome da je neprobojna.. tj to je podatak koji mora biti skriven-nedostupan, kao master key ili certifikat.. ista stvar su npr bankovni pinovi, mobitel.. nešto što ne može biti javno dostupno i tako provjerljivo jer bi istovremeno postalo dostupno durgoj strani-piratima..

-zato postoji ms stranica za verifikaciju.. no recimo da je skrivaju, jer ms direktno ne želi olakšati juzerima ništa.. tj prosječan juzer na zapadu jednostavno plati-kupi računalo s licencom, plati win-licencu recimo 100€.. prosječan zapadnjak pri tome ima prosječno 3x veću plaću i njemu je to relativno 3x jeftinije nego domaćem kupcu.. dok je prosječna oem licenca u cijeni računala kao laptop cca 20-30€.. tj prosječno računalo je za toliko jeftinije zapadno da im je uz plaćanje licence i dalje niža cijena nego našim kupcima iste robe-softa.. pa jednostavno imaju manje želje-potrebe kemijati kao što to rade 'naši' juzeri npr nadogradnjom hw-a kao u ovom primjeru..

. .tj ovo bi bilo nešto kao objašnjenje zašto to globalno nije problem pa tad ni nema nekog boljeg riješenja, alata.. jer većini ne treba, mi nismo dovoljno veliki da bi zbog prigovaranja juzera ms nešto promijenio i to će ostati do daljnjeg tako.. (do promjene na naplatu usluge kad to nestane.. npr mso365 i win365..).

13 godina
Truljo kaže...

Kratko i jasno.  

14 godina
Truljo kaže...

Bog,

Hvala!

Mogu potvrditi da slijedeći postupak za retail licencu win 10 radi (no imali smo key) - testirano na bratovom računalu:

- deaktivirali licencu win 10 na starom PC (preko CMD - našli postupak na internetu). U tom trenutku smo bili logirani na MS račun (nisam siguran da li je uvjet)

- na novom PC instalirali win11 i upisali win 10 ključ.

- kod prvog spajanja na internet windows su bili aktivirani. 

Koliko znam (neka me netko ispravi) Retail licenca je vezana za korisnika, i ako si se prvi puta spoji na MS račun ona je pohranjena kod njih i vezana za PC. Kada je deaktiviraš ona je i dalje tvoja samo je sada slobodna.

3 godine
Windows 11 - općenito

Zanimljivo.

Meni je još prije 7*8 godina dok sam bio s drugim profilom (no baniran, neaktivan, provjeren) na Bugu Friday dao Licencu za win 10 i MS Office.

Ta licenca je radila besprijekorno, na više vrsta matičnih itd.

Kad je izašao win 11 radio sam upgrade na win 10 i sve je prolazilo bez problema, pa i nedavno kad sam isprobao win 11 preko desetice.

E, kad sam se nedavno odlučio konačno prijeći na win 11 pro (nisam ranije prelazio na 11 osim što sam ga isprobavao, jer nisam vidio smisao toga) upisah licenci key pri clean instalaciji i nije ju prihvatio.

Zaobišao sam online instaliranje jednom od metoda koje poznajete, digao windowse i pokušao opet s tim ključem i ništa.

Office key koji mi je poklonio je nevjerojatan, prolazi i na verziji 2021.

Srećom, ti ključevi su jeftini, pa sam jedan kupio. (znam dr. ihush, da radi i bez keya )

Zakaj je to tak ? 

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
HOME123456 kaže...

Kratko i jasno.  

Moram ti nabumpati tih "hvala" da dobiješ zvjezdice. 

Hoćeš, a i znaš pomoći. 

合氣道
16 godina
Je li izašla zadnja verzija windowsa 11, 24h2, da li kad downloadam windows preko media creation toola bude ta verzija ili još nije dostupna.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
13 godina
sage kaže...
Je li izašla zadnja verzija windowsa 11, 24h2, da li kad downloadam windows preko media creation toola bude ta verzija ili još nije dostupna.

Izašla je, ali bolje ostani na 23H2 jer 24H2 ima velikih problema. Najbolje je po meni čekati da se pojavi na WU osim ako imaš hardwer koji nije podržan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2024 15:59 (Valentin17).
15 godina
Windows 11 - općenito

Win11 24H2 skinut ISO sa MS-a i kreiran install preko Rufusa, instalirao neki dan  frendu na neki stari laptop sa speckama:

Processor

Intel® Celeron® N4000 (2C / 2T, 1.1 / 2.6GHz, 4MB)

Graphics

Integrated Intel® UHD Graphics 600

Memory

4GB SO-DIMM DDR4-2400

Storage

250GB SSD 
I sve je prošlo iz prve, sve fercera.
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2024 16:26 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - problemi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice