Pomoč nemogu maknut Vistu !

poruka: 8
|
čitano: 1.945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam Toshibu Satellite A 300-!MM problem je u tome šta nemogu maknuti vistu kada stavi da mi se diže Windows XP sve radi do onda kad treba pokazati particije tu baci ERRor i piše da svi novo instalirani HDD controlleri se moraju maknuti.

E sa dali je problem u BIOS-u ili u laptopu ili je nešta drugo ?

Radi se :

Intel Pantum Dual CPU T3200  2.00 GHz

3 gb RAM ,250 gb HDD

BIOS insyde H2O version 1.50

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomoč nemogu maknut Vistu !
miky moj kaže...

Imam Toshibu Satellite A 300-!MM problem je u tome šta nemogu maknuti vistu kada stavi da mi se diže Windows XP sve radi do onda kad treba pokazati particije tu baci ERRor i piše da svi novo instalirani HDD controlleri se moraju maknuti.

Radi se :

3 gb RAM ,250 gb HDD

Odi u bios sa tipkom F2(barem kod mene) i nađi opciju mislim da se "sata" zove i pokraj nje pise ACHI, e sad ACHI prebaci u IDE i mislim da je problem rijesen
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
17 godina

Zašto micati Vistu ? Ali dobro, u BIOSU moraš podesiti opciju "SATA active mode" koji je vjerovatno na AHCI,  na IDE...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala probat ču ali ja nemam IDE  imam samo AHCI i Conatability.

16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Hvala probat ču ali ja nemam IDE  imam samo AHCI i Conatability.

To ti je to!
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Radi se :

3 gb RAM ,250 gb HDD

ovo je kaj su ti prije mene rekli točno i ja sam imao isti problem, ali moram ti ukazati na giješku - nije pantium nego pentium, i nije dual cpu jer bi to značilo da imaš 2 proca u lapu, nego je dual core, tj. 2 jezgre u 1 procu.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
miky moj kaže...

Radi se :

3 gb RAM ,250 gb HDD

ovo je kaj su ti prije mene rekli točno i ja sam imao isti problem, ali moram ti ukazati na giješku - nije pantium nego pentium, i nije dual cpu jer bi to značilo da imaš 2 proca u lapu, nego je dual core, tj. 2 jezgre u 1 procu.
 Nije giješku nego griješku ako već idemo tako... mada je logičnije pogrešku, nije ni napisao pantium, nego Pantum... hahahaha
Kublach
16 godina
neaktivan

Ewo ja imam na mome kompu dual CPU i svakom je takt 1.80 i Xpp pići bez problema...

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice