Instalacija Windows 7 operativnog sustava izdvojena tema

poruka: 2.252
|
čitano: 683.550
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
16 godina
Re: Instalacija Windows 7 operativnog sustava
Connor kaže...
..

Ovako nisam uspio pokrenuti sruseni win 7,stavio sam novi HDD na kojem je win XP da na njega pokusam prebaciti podatke.sada mi XP cita oba HDD,ali sa ovoga gdje win 7 ne uspjevam prebaciti nikako vise podataka jer mi uspori ili iskoci neka greška.mene zanima kako da to prebacim nekako,a ovo su te greske:

-nepotrebno ponavljanje, još nepotrebnije testiranje iz win (jer već znamo da imaš problem s HDDom) i forsiranje/rizik. Pročitaj prošli post.

-s druge strane, radi što hoćeš, jer izgleda da nemaš ništa 'važnog' (vidljivo u copy.. igre, $mft..). Copy će možda uspjeti...

btw

-čudiš se usporavanju i iskakanju greške? Naravno, kad je nešto neispravno tako se ponaša, da možeš normalno raditi s diskom, dali bi uopće postojao problem?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
odjavljen
Instalacija Windows 7 operativnog sustava

Evo pokušavam format i instalirati Windows 7 preko bootabilnog DVD ali laptop ga uopće ne prepoznaje. Dobijem poruku press any key ali tu zakoči. Probao boot order i sve ali neće. Nemam opcije za isklj. UEFI a SB je isključen.Sta sad da radim da napravim bootabilan USB sa rufus ili ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 23:02 (Silwncer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Evo pokušavam format i instalirati Windows 7 preko bootabilnog DVD ali laptop ga uopće ne prepoznaje. Dobijem poruku press any key ali tu zakoči. Probao boot order i sve ali neće. Nemam opcije za isklj. UEFI a SB je isključen.Sta sad da radim da napravim bootabilan USB sa rufus ili ?

-nije važno čime napraviš bootabilan medij/install. Važno je da je ispravan... MSov usb tool radi, ako s njim neće, nema pomoći od drugih alata jer rade 'istu' stvar.

-Podesi BIOS, napravi pravi medij (legacy-efi, oba..) i provjeri dal je HW ispravan. Tek kad su te (tri?) stvari ispravne, možeš dalje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

-nije važno čime napraviš bootabilan medij/install. Važno je da je ispravan... MSov usb tool radi, ako s njim neće, nema pomoći od drugih alata jer rade 'istu' stvar.

-Podesi BIOS, napravi pravi medij (legacy-efi, oba..) i provjeri dal je HW ispravan. Tek kad su te (tri?) stvari ispravne, možeš dalje.

Za razliku od MS toola, većina tih alata ima problem sa izradom ''pravih'' install usb-a za UEFI instalaciju.

Drugi problem su upitni .iso-i sa torrenta, koje ''autori'' prerađuju, aktiviraju, miču sistemske komponente.

A sad je i sam MS zayebo stvar, jer je maknuo original .iso-e sa servera.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 16:26 (kizo2703).
15 godina

poz ljudi ovako imam jedan problem.kupio sam ssd intel 120gb,s 530.ugradio u racunalo

digao windows7 64 bit, a imam i hdd na kojem su windows 8,1 pro,e sad je tu problem jer boota samo windows 7.

kad u biosima podesim recima da bude hdd izgubi se ssd, ako postavim ssd izgubise hdd,ali u pokretanju windowsa

znaci u mom eracunalo se widw sve particije i hdd i ssd jedino u boot devicene sto tu uradit i imali kakvo rjesenje pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

easybcd.

My name is Legion... For we are many!
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

easybcd.

ali kad si ga vec spomenio mogao si i dat link za preuzimanje ali besplatne verzije......

16 godina
fight kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

easybcd.

ali kad si ga vec spomenio mogao si i dat link za preuzimanje ali besplatne verzije......

Google ne radi?

11 godina
odjavljen

Koji program preporučujete za izradu Uefi bootabilnog USB ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Koji program preporučujete za izradu Uefi bootabilnog USB ?

Windows 7 USB DVD Download Tooloriginalni iso 100% daju UEFI boot instalacijski medij.

11 godina
odjavljen

Imam iso fileove sa Softpedie davno skinute pa će mi dobro poslužiti u ovom slučaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Imam iso fileove sa Softpedie davno skinute pa će mi dobro poslužiti u ovom slučaju.

Onda nebi trebalo biti problema.

Ovako ti treba izgledati disk nakon particioniranja, prije instalacije.

Veličina i broj particija ovisi o tvom disku. Ali, EFI (System na slici) i MSR su ''must''. Veličina i broj particija ovisi o tvom disku. Ali, EFI (System na slici) i MSR su ''must''.
Naravno, disk je GPT nakon particioniranja.
Usb je napravljen sa USB/DVD download toolom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 1:06 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
fight kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

easybcd.

Google ne radi?

ne to, nego prvo je sve koje sam pokusao skinut. trazio je prijavu ili da kupim.

e sad kak se radi s tim cudom i kaj trebam radit imali tko kakav link o tome......

16 godina
fight kaže...

e sad kak se radi s tim cudom i kaj trebam radit imali tko kakav link o tome......

EasyBCD Basics

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 11:47 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
fight kaže...

EasyBCD Basics

ali sam mislio imali sto na hrvatskom,nismo svi bas ono 100% en.

nesto kuzim nesto ne jer ima kakav video link kako se tim dela...

11 godina
odjavljen

Probaj ovo (objašnjenje kako program radi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fight kaže...

Google Translate ne radi?

15 godina
kizo2703 kaže...
fight kaže...

Google Translate ne radi?

da je radi. sve naopacke provede, da nemas pojma sto je preveo, a sto nije,

a osim toga ima cijela biblija za  prevest nije to tak jednostavno,a jabih

jednostavniju varijantu....

10 godina
neaktivan

Poz.Trebam link za download win7 ultimate 32bit.Prelistao sam zadnjih 6 stranica i koji god sam nasao link ne radi :( .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vedran28 kaže...

Poz.Trebam link za download win7 ultimate 32bit.Prelistao sam zadnjih 6 stranica i koji god sam nasao link ne radi :( .

Evo ti i objasnjenje http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/windows-7-problemi/44313.aspx?page=0&jumpto=3020117&sort=asc&view=flat

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina

Poz.

Imam Windows 7 Ultimate 32-bit..

pred nekoliko dana widget za vremensku prognozu prestao mi je raditi, odnoson prikazuje samo kako nije moguće dospijeti do informacija i stoji ona ikonica "uskličnika".
Zanima me u čemu bi mogao biti problem, odnosno kako napraviti da mi pripadajući widget ponovno prikuplja informacije o vremenskoj prognozi?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Dal ima netko tko mi može pomoći oko problema s widgetima?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa, ako nisi znao, widgeti su prošlo svršeno vrijeme za Microsoft, još od vremena izlaska original Osmice.

Kaj radi, radi, kaj ne radi, adio.

14 godina
kizo2703 kaže...

Pa, ako nisi znao, widgeti su prošlo svršeno vrijeme za Microsoft, još od vremena izlaska original Osmice.

Kaj radi, radi, kaj ne radi, adio.

Ups, zaista nisam znao. 
A ja gledao po postavkama, klipovima, forumima i bla bla 

Sve jedno hvala puno 

13 godina
neaktivan
neznam koje je prirode problem hardverske ili softwerske. slozio sam konfu; fx 8350, graf r9 290x, kingston 120gb ssd i 8gb ram. win 8 64 bit instaliram bez problema, ali win 7 64 bit kad ucita fileove izbaci bsod i error 0x0000007e. da li mi moze netko rec otprilike sta bi moglo bit? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
mbrezonjic kaže...
da li mi moze netko rec otprilike sta bi moglo bit?

Nabavi novi instalacijski medij pa probaj.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
11 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
mbrezonjic kaže...
da li mi moze netko rec otprilike sta bi moglo bit?

Nabavi novi instalacijski medij pa probaj.

Može ga nabaviti sa Microsoft Software Recovery Centra samo ako ima legit ključ jer svi ISO su povučeni sa DigitalRiver,Softpedia itd. Može koristiti one sa Getintopc ali nisam siguran je li original ISO.

Freeware Junkie Ltd.
14 godina
Silwncer kaže...
 Može ga nabaviti sa Microsoft Software Recovery Centra samo ako ima legit ključ jer svi ISO su povučeni sa DigitalRiver,Softpedia itd. Može koristiti one sa Getintopc ali nisam siguran je li original ISO.

Ako zna što traži može ga naći gdje god hoće.

16 godina
mbrezonjic kaže...
neznam koje je prirode problem hardverske ili softwerske. slozio sam konfu; fx 8350, graf r9 290x, kingston 120gb ssd i 8gb ram. win 8 64 bit instaliram bez problema, ali win 7 64 bit kad ucita fileove izbaci bsod i error 0x0000007e. da li mi moze netko rec otprilike sta bi moglo bit? hvala unaprijed

Imao sam isti problem,kupi novi instalacijski medij s originalnim sustavom Windows i neće biti problema.

Softwer
14 godina
Softwer kaže...
 Imao sam isti problem,kupi novi instalacijski medij s originalnim sustavom Windows i neće biti problema.

Nema potrebe kad je internet pun "orginalnih" sustava.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice