Gdje mi je serial?

poruka: 34
|
čitano: 17.848
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Gdje mi je serial?
Gandalf.Bijeli kaže...

E, ovo mene pati...

Imam laptop koji na sebi ima naljepnicu  sa 'product key'-om... Naljepnica je pomalo oštečena, ali key se lijepo vidi. Nakon malo nagađanja skužio sam da je to Win XP Home (pretpostavimo da sam dobro pročitao).

Ljubazna teta u Microsoftu mi je rekla da mogu uzeti bilo koji CD sa istom inačicom windowsa i instalirati si nanovo legalne windowse koristeći svoj key.

Ali gdje nabaviti CD od Win Xp Home OEM? :(

Na torrentima. Ako imaš licencu, legalno je.
#smajli koji koluće očima#
16 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Gandalf.Bijeli kaže...

E, ovo mene pati...

Imam laptop koji na sebi ima naljepnicu  sa 'product key'-om... Naljepnica je pomalo oštečena, ali key se lijepo vidi. Nakon malo nagađanja skužio sam da je to Win XP Home (pretpostavimo da sam dobro pročitao).

Ljubazna teta u Microsoftu mi je rekla da mogu uzeti bilo koji CD sa istom inačicom windowsa i instalirati si nanovo legalne windowse koristeći svoj key.

Ali gdje nabaviti CD od Win Xp Home OEM? :(

Na torrentima. Ako imaš licencu, legalno je.
 Ok, hvala. Već se skida. :)

A ja naivan mislio da to treba biti negdje na službenim stranicama - kao, bilo bi lijepo od njih.
17 godina
neaktivan
Gdje mi je serial?

Ovako svaki serial od win se može nać na cd i to u .txt datoteci bez ikakvog izračunavanja kljuća i nekih gluposti. Ubaci win cd u komp odi na SERACH all files and folder označi da ti traži sa cd i upiši da ti nađe datoteku pod imenom UNATTEND.TXT u toj datoteci se nalazi cd-key od win. Piše ti PRODUCT KEY

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Popaj kaže...

Ovako svaki serial od win se može nać na cd i to u .txt datoteci bez ikakvog izračunavanja kljuća i nekih gluposti. Ubaci win cd u komp odi na SERACH all files and folder označi da ti traži sa cd i upiši da ti nađe datoteku pod imenom UNATTEND.TXT u toj datoteci se nalazi cd-key od win. Piše ti PRODUCT KEY

Ne, to bi značilo da svi imamo isti.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice