Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 638.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Erepublik

Opet spusili...

Sad nas i BiH-a napada...

Di je nasa vojska?

Malo srusili zid i gotovo....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Erepublik
Zašto ga ne bannaju?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Zašto ga ne bannaju?

banali ga, ovo je slika od prije

vidim da se priča da je erep hakan i da se neotvaraju članci, a ja otvoril več 100x , nebu mi valda pare nestale

@ win7
15 godina
neaktivan
Erepublik

Izgubili ste bitku.. :))

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Izgubili ste bitku.. :))

...ali ne i rat :)

sad poljaci osvoje prekmurje i ponovo prođu do rhone alps Belji se

16 godina
neaktivan
Opet smo failali? 2 put u 2 dana?
:(
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Erepublik

upisite u google translator: CROATIa. prijevod sa engleskog na srpski. ne mogu vjerovati da su podmetnuli bug i u goolge

sve šta srbi znaju je zaje*avat i srat po drugima, služit se svačime samo ne normalnim stvarima, trollat....i to mi više na živce ide. Treba im onog ivana poslat pa da im sredi banove za multije :D

@ win7
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 21:10 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

upisite u google translator: CROATIa. prijevod sa engleskog na srpski. ne mogu vjerovati da su podmetnuli bug i u goolge

sve šta srbi znaju je zaje*avat i srat po drugima, služit se svačime samo ne normalnim stvarima, trollat....i to mi više na živce ide. Treba im onog ivana poslat pa da im sredi banove za multije :D

nezz cirilicu, sto to pise?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Erepublik

SERBIA

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Gamer71 kaže...

omg serbia, lol koja govna

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Kakve veze to ima sa eRepublikom?! Što, sad želiš neki flejmwar? Valjda se tamo to može ispravit, pa ispravi
15 godina
neaktivan
Erepublik

Pozdrav ekipi,

Vidim kako se ovdje procjenjuju neki računi a kako imam prijatelje koji razmišljaju o odustanku od igre (to bi se uskoro i meni moglo dogoditi) molim vas procjenu ova dva računa. Prodaja bi bila za prave novce ne za zlatnike i sl. :-)

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1655213

i

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1363234

Na računima imaju i zlatnike, jedan ima oko 50 a drugi oko 30, ne znam točno, mogu pitati pa javim.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
cvorovic kaže...

Pozdrav ekipi,

Vidim kako se ovdje procjenjuju neki računi a kako imam prijatelje koji razmišljaju o odustanku od igre.....

Smijeh

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan

Sad želiš reći kako imam multije? :-)

U redu, zvuči kao da se izvlačim ali, ako želiš (pogotovo ako si zainteresiran za kupnju), možeš ih osobno upoznati.

15 godina
neaktivan
Erepublik

I ja također prodajem ;) al ne svoj nego susjedov account ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 11:07 (1.Lovac).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

omg serbia, lol koja govna

Zašto odmah uvrede?!

Ko ne za ćirilicu neka se meni javi..Evo nešto na ćirilici:   Поздрав за све другаре са БУГ форума :))

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
neaktivan

Ja znam cirilicu, naucio ju dok ste nam trolali medijski prostor sredinom prosle godine. Smijeh

Zato pazi sto pises.

Pozdrav i tebi :)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Ko ne za ćirilicu neka se meni javi..Evo nešto na ćirilici:   Поздрав за све другаре са БУГ форума :))

Ajde postavi nekakvu PDF abecedu na ćirilici sa tiskanim i pisanim slovima.

Tiskana još i nekako, ali pisana teško čitam, a volim otići kod frenda u Beograd preko ljeta na tjedan-dva,

pa ispadam sav jadan nepismen...Izlanuo se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
protjeran

Evo korisne stranice...

Ево корисне странице

LINK

ЛИНК

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:16 (APazinjan).
15 godina
neaktivan

To je varanje, meni ne treba taj alat :)

@don kihoty pisana cirilica je koma, doduse ja ni pisanu latinicu nekih ljudi ne uspjevam procitati xD

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 16:11 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Erepublik

Pisana ćirilica je za mene najljepše pismo  Smijeh

Inače,evo da vam priznam,danas smo nakon dosta mjeseci pisali na času srpskog pisanom latinicom,i 99% nas ne zna slova Cool  ..

Ja ne znam kako ide S,L,a mješam B i još jedno što se piše slično kao B..

Imam 14 god..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
djdomi kaže...

prije par dana sam prestao biti dvokliker, najviše zbog čestih ratova. uskoro ćemo ja i par mojih frendova napravit firmu(valjda weapon) i onda si nabavim kuću...sad zovem frendove da se pridruže, kreće moj vrhunac :)

i dalje stoji pitanje-gdje su regrutacije za sve vojske?

Heh. Citaj novine (inace dvokliker podrazumijeva i udariti u kojoj borbi, ako je ima, a, ako nema onda nista)...  Tamo obicno budu najave oko nekih paravojski i slicnih...

Bar je tako bilo kada sam citao.

P.S. BTW koji ti je ingame nick ?!?!

Ovaj je opicio svoje http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1266815 ...

Da i ti nisi nesto pazario ;).

citiram ovaj tekst da nešto kažem. to je moj stari account na kojem sam odustao na prvom danu. il drugom :) inače, da sam s njim nastavio igrati, bio bi na vrhuncu :P al, jbg, nisam ja te sreće.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan

Pisana slova izgledaju lijepo opcenito, ali kad ih koristi netko sa ruznim rukopisom... brrr

16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Pisana ćirilica je za mene najljepše pismo  Smijeh

Inače,evo da vam priznam,danas smo nakon dosta mjeseci pisali na času srpskog pisanom latinicom,i 99% nas ne zna slova Cool  ..

Ja ne znam kako ide S,L,a mješam B i još jedno što se piše slično kao B..

Imam 14 god..

neeeeee :O

nije moguce....

:S i mislio sam da imas tak 10-14 godina

16 godina
neaktivan
Erepublik

jel ima ko neki dobar acc na prodaju, al za golde, il da neko prestaje igrat? http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel ima ko neki dobar acc na prodaju, al za golde, il da neko prestaje igrat? http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

ja dajem svoj u zamjenu za cod4 org key.

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
jurluk kaže...

ja dajem svoj u zamjenu za cod4 org key.

ehh, to nemam... :)

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
Erepublik
jeste vidjeli moju analizu jucerasnje bitke za SGP? sta kazete? :)
Atomska bubamara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jeste vidjeli moju analizu jucerasnje bitke za SGP? sta kazete? :)

u cemu si to radio? imas neki tool za podatke ili vadis rucno preko ereptools/zhunder?

16 godina
neaktivan
krle kaže...

u cemu si to radio? imas neki tool za podatke ili vadis rucno preko ereptools/zhunder?

3 dana sam se mučio kak bi to mogo napravit, i onda mi sinula jedna ideja i onda za nekih sat vremena sam napravio template u excelu i sad samo uzmem podatke sa ereptools.net i u 10-ak min je sve gotovo. malo prčkanja u wordu, pa u excel, pa paint.net, upload slike i na kraju pisanje članka :)

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 3:40 (jurluk).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice