Srbija, Hrvatska i BiH organizuju EP 2020?

poruka: 69
|
čitano: 7.958
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Srbija, Hrvatska i BiH organizuju EP 2020?
Bigkix kaže...
F1-IVO kaže...

Skrećete sa teme. Rat i ostale gluposti raspravite negdje drugdje.

I onda je fer samo meni (kao slučajno s obzirom na iznesena mišljenja) dodijeliti žuti karton i izbrisati mi postove, a ostalima ništa s tim da nisam ja ni započeo temu rata i sl.

ok za kaznu, kao razlog je naveden offtopic i to priznajem, ali ne ako sam ga dobio zbog svog mišljenja.

A sad, da ne dobijem opet karton, vraćam se on topic: mislim da nikada Hrv, Srb i BiH neće dobiti organizaciju prvenstva jer smo mi u očima EUFAinih i FIFAinih čelnika (kao i velikog dijela Europe) zabit u kojoj se nema šta tražiti. Mislim da smo još "premali" po njima za organizaciju takvog prvenstva. Ukrajina im je najniže što će ići... A ova ideja sa Italijom nema smisla, pa Italija je već organizirala SP i itekako je sposobna organizirati i EP, šta ćemo im mi?!

Ukrajina je najveca drzava u Europi...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Bigkix kaže...
F1-IVO kaže...

Skrećete sa teme. Rat i ostale gluposti raspravite negdje drugdje.

I onda je fer samo meni (kao slučajno s obzirom na iznesena mišljenja) dodijeliti žuti karton i izbrisati mi postove, a ostalima ništa s tim da nisam ja ni započeo temu rata i sl.

ok za kaznu, kao razlog je naveden offtopic i to priznajem, ali ne ako sam ga dobio zbog svog mišljenja.

A sad, da ne dobijem opet karton, vraćam se on topic: mislim da nikada Hrv, Srb i BiH neće dobiti organizaciju prvenstva jer smo mi u očima EUFAinih i FIFAinih čelnika (kao i velikog dijela Europe) zabit u kojoj se nema šta tražiti. Mislim da smo još "premali" po njima za organizaciju takvog prvenstva. Ukrajina im je najniže što će ići... A ova ideja sa Italijom nema smisla, pa Italija je već organizirala SP i itekako je sposobna organizirati i EP, šta ćemo im mi?!

Ukrajina je najveca drzava u Europi...

Ne misli u tom smislu.Misli na razvijeost države,a Ukrajina ima čak ja mislim upola manji BDP od zemalja Balkana..

EDIT:Sad gledam:

Ukrajina 1000 USD BDP

Hrvatska 5400 USD BDP

Srbija 2800 USD BDP

Bih slično kao Srbija..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 22:27 (ulinsky).
15 godina
protjeran
Srbija, Hrvatska i BiH organizuju EP 2020?

Znam ja koliko je Ukrajina velika, bio sam na zemljopisu u osnovnoj, nisam markirao taj sat :D

Mislio sam na njihovu razvijenost kako kaže ulinsky. Ukrajina je isto prćija i sad nogometni čelnici s njima muku muče, čak su im par puta i prijetili da će im otkazati domaćinstvo ukoliko ne srede stadione i sl.. A ako oni moraju sređivati stadione onda zamisli što bi tek trebalo raditi sa stadionima u Hrv; pa Maksimir izgleda kao ruševno igralište iza neke srednje škole... Neće EP/SP tako skoro kod nas, šta će FIFI/UEFI natezanje s nama i našim stadiončićima...

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ulinsky kaže...

EDIT:Sad gledam:

Ukrajina 1000 USD BDP

Hrvatska 5400 USD BDP

Srbija 2800 USD BDP

Bih slično kao Srbija..

Evo, baš piše na Jutarnjem (trenutno glavna vijest) kako je u Zagrebu prosječna plaća dva puta veća nego u Beogradu, no i cijene su duplo veće. Ipak, životni standard je viši u ZG. ..Navodno ljudi kod granice sa Srbijom odlaze tamo po cigarete i namirnice (cigarete jeftinije čak 10kn)... Tako da je ovo što si naveo, ovi podaci o BDPu su vjerovatno točni, baš se poklapaju s današnjim člankom u Jutarnjem :)

16 godina
blackalbum kaže...

zašto sam toliko protiv toga,jer mi je više dosta istoka ,neki ljudi u ovoj državi toliko pate za istočnom braćom,ne možeš upaliti televiziju a da se na spomene neka pevaljka ili neka istočnjačka zvijezda,a mađari,talijani ,francuzi,austrijanci se nikad ne spominju ja težim zapadu i evropi,upalim novu kad tamo neke pevaljke,upakim rtl isto,na hrtu su se isto počele ubacivati,ja jednostavno mislim da su neki u ovoj državi opsjednuti istokom ne prođe dan na rtl-u ili novoj da se ne spomene neka zvjezda s istoka,da bar makedoniju ,grčku ili albaniju ubacu ne bi mi bilo krivo ali uvije istok istok

Al pojava zvijezda "sa istoka" nikako nemože biti razlog zašto se tako nešto ne bi održavalo kod nas.

Iskreno, ni ja ne volim tu vrstu glazbe, ali očito postoji potražnja za takvom vrstom glazbe, pa je logično da postoji i ponuda.

Ako si već toliki štovatelj zapadne kulture onda poštuj i jedan dio iste - poštovanje i prihavaćanje tuđih običaja, navika itd.

Svatko ima pravo na odabir a tko smo ti, ja i ostali svi da osuđujemo jedni druge samo zato što netko voli pevaljke, netko drugi metal itd.

Ja osobno ne osuđujem nikoga, neka svatko radi kako ga volja ( naravno unutar okvira da je legalno Smijeh ) , a tako bi trebao i ti,

tek tada ćemo biti bliži tom zapadu kojem težiš.

Balkan nije zemlja u kojoj živimo, balkan nam je u glavi!

16 godina
protjeran
Ivche kaže...
blackalbum kaže...

Sta bi vi, slusali americku crnacku narodnu ili americku bijelacku narodnu muziku prije nego nasu. U istocnim zemljama ljudi vole svoju muziku, svoju kulturu, ne ulizuju se. Ja veoma rijetko cujem da netko voli hrvatske klape.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 17:32 (Mentalist).
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Ivche kaže...
blackalbum kaže...

Sta bi vi, slusali americku crnacku narodnu ili americku bijelacku narodnu muziku prije nego nasu. U istocnim zemljama ljudi vole svoju muziku, svoju kulturu, ne ulizuju se. Ja veoma rijetko cujem da netko voli hrvatske klape.

hoćeš reći da su cajke hrvatska autohtona glazba?! wtf?

16 godina
protjeran
Bigkix kaže...
Mentalist kaže...
Ivche kaže...
blackalbum kaže...

hoćeš reći da su cajke hrvatska autohtona glazba?! wtf?

Valjda klape, mislio sam na istocne nacije (iako smo mi svi ovdje Slaveni).

15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Ivche kaže...
blackalbum kaže...

Kakve sad muzika ima veze sa ovom temom i bilo cime? Ako netko slusa stranu muziku znaci ulizuje se? Ma daj molim te. Rijetko cujes da netko voli klapsku glazbu je jer se druzis s onima koji slusaju cajke, nisu iz Hrvatske ili posjecujes i citas jako lose novine i siteove. Cijela Dalmacija voli klapsku glazbu.

A sad o onome zbog cega smo ovdje. Shvatite vec jednom da se to nece ostvarit. Proslo je 15 god od rata, a u glavama  ljudi se jako malo toga promijenilo. Kao 10 god je puno, je mozes mislit. Ako svi koji su u ratu od 90. do 95. bili, umru odmah sada, promijenit ce se. Svi koji su prognani, ubijeni im clanovi familija ili zapaljena kuca zaborave odmah danas, promijenit ce se. A nece. Nece, za 100 godina, osim mozda ako uspiju posteno osudit sve, ama bas sve odogovorne. A nece. Zaboravite to EP, NECE bit. Meni drago, jer kako je jedan forumas rekao "bolje nista nego taj kupus".

So what. \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 18:24 (Tallahasee).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice