Srbija, Hrvatska i BiH organizuju EP 2020?

poruka: 69
|
čitano: 7.968
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Nista od toga. Realno to je i neizvedivo. Razmislite malo sta bi se desilo da se sretnu navijaci iz Srbije, Bosne i Hrvatske. Ne bi dobro zavrsilo sigurno.

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/srebric_nema_pojma_o_zajednickoj_kandidaturi_hrvatske_i_srbije_za_euro_2020_godine/67143.html

So what. \m/

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

tu si u pravu....ali to nisu navijaci to su huligani koji na utakmice idu samo da prave nerede a ne da navijaju...da se sretnu normalni ljudi ne bi bilo problema nikakvih...

He who dares, wins
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Srbija, Hrvatska i BiH organizuju EP 2020?
malina22 kaže...

tu si u pravu....ali to nisu navijaci to su huligani koji na utakmice idu samo da prave nerede a ne da navijaju...da se sretnu normalni ljudi ne bi bilo problema nikakvih...

Shvati samo jedno nije ti to tako crno i bijelo. Pogotovo ne na ovim prostorima.

So what. \m/
16 godina
neaktivan

Na tom EP bi se vidjelo kakve navijace imaju Balkanci!! Ne bitno jesu li Srbi,Hrvati or Muslims Smijeh

Kakve vuvuzele,sta je vama!? :P

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Naravno... Za takve stvari Hr uvijek ima para... Ove arene koje su se izgradile su fakat isplative... Sad nam samo jos i ovo treba...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skrećete sa teme. Rat i ostale gluposti raspravite negdje drugdje.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

9 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

O tome i ne treba raspravljati,to je proslost. Ja samo ne znam sto sam ispao konj pa se svdjao sa onim....

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
F1-IVO kaže...

O tome i ne treba raspravljati,to je proslost. Ja samo ne znam sto sam ispao konj pa se svdjao sa onim....

Ali nista ti ne moze oduzeti zuti karton...

On topic:

Pa divno bi bilo...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina

evo ostavit ću se nacionalizma i pričati čisto ekonomski,na tim stadionima bi zaradila samo nogometna i građevinska mafija a mi građani hrvatske bi te kredite plaćali 50 godina,evo izgradile su se puste  rukometne dvorane a 90 % vremena su prazne,uzet ću na primjer zadarsku dvoranu jučer je bila neka košarka a dvorana je bila prazna to sam vidio na televiziji,bilo je rukometno prvenstvo pa se ja ne sjećam da je tu bilo velike zarade,ovaj bi se narod samo zadužio,a da se kandidiramo s talijanima i slovencima možda bi bi bilo zarade,bolja povezanost zračnih luka,bolje željeznice,bolje autoceste,bolji standard slovenaca i talijana,kad bismo sa slovencima i talijanima se kandidirali turistička sezona bi nam prije počela,itd,eto čista ekonomska računica

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
blackalbum kaže...

evo ostavit ću se nacionalizma i pričati čisto ekonomski,na tim stadionima bi zaradila samo nogometna i građevinska mafija a mi građani hrvatske bi te kredite plaćali 50 godina,evo izgradile su se puste  rukometne dvorane a 90 % vremena su prazne,uzet ću na primjer zadarsku dvoranu jučer je bila neka košarka a dvorana je bila prazna to sam vidio na televiziji,bilo je rukometno prvenstvo pa se ja ne sjećam da je tu bilo velike zarade,ovaj bi se narod samo zadužio,a da se kandidiramo s talijanima i slovencima možda bi bi bilo zarade,bolja povezanost zračnih luka,bolje željeznice,bolje autoceste,bolji standard slovenaca i talijana,kad bismo sa slovencima i talijanima se kandidirali turistička sezona bi nam prije počela,itd,eto čista ekonomska računica

Ali kao sto je netko vec rekao, za Italiju bi bila sramota da sa neke 2 drzavice organizuje prvenstvo.

Cisto ekonomski, Kosor je jucer izjavila da se Hrvatska ne oslanja na turizam, sto znaci da vam nitko i ne dodje opet bi to bila solidna godina i izdrzali bi (od maslina? lol).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 14:45 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
mislim da nebi bilo dobro jel cim bi hrvati dosli u srbiju ili jos gore srbi kod nas bilo bi nereda a onda bi to gledala cijela europa uzivo
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
mislim da nebi bilo dobro jel cim bi hrvati dosli u srbiju ili jos gore srbi kod nas bilo bi nereda a onda bi to gledala cijela europa uzivo

mislim da bi svaka drzava do eventualnog finala igrala utakmice u svojoj zemlji. tesko je ocekivati dvije nase zemlje u finalu.

ne mogu ni zamisliti tu srecu,kada bi mi organizovali Ep

16 godina
protjeran
UBIZEC cORPORATION kaže...

Jednostavno zato sto smo BALKANCI glupi,tvrdoglavi i pravimo se pametni

a glupi do bola.

born to be gamer
17 godina

Nebi bilo nereda jer vi jednostavno nemozete zamisliti kolicinu policije koja bi cuvala ljude.

Mislim, ako je JAR prosao bez ozbiljnijih problema, Balkan bi prosao sigurno...

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

Nista od toga. Realno to je i neizvedivo. Razmislite malo sta bi se desilo da se sretnu navijaci iz Srbije, Bosne i Hrvatske. Ne bi dobro zavrsilo sigurno.

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/srebric_nema_pojma_o_zajednickoj_kandidaturi_hrvatske_i_srbije_za_euro_2020_godine/67143.html

Ako imaju išta mozga, zajedno bi popili i išli se zabaviti.

Pogledaj košarku i GoodYear ligu... Postoje i ljudi s mozgom.

A usput, i da ima kakvih napetosti, trebalo bi preko medija filati nešto tipa:

"domaćinstvo omogućava da sve 3 repke budu kvalificirane za EP."

Dakle razlog za slavlje, Ćirina BiH, Srbija i Hrvatska. Cool zar ne?

A najbolje od svega, nemožemo biti u istoj skupini, makar ne moramo ni biti nosioci skupina,

nemožemo biti u istoj. A i to znači bar jedno vrijeme zajedničko opijanje i zabavljanje do sitnih sati.

A ako se u nastavku sretnemo, već bi s navijači doslovno prilagodili jedni na druge,

svatko bi navijao za svoje bez tenzija, a poslije pobjednik časti pivom i ćevapima...

EDIT: Da, Marković je seljačina i lopov... Toliko o njemu, gadi mi se...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 15:41 (Don Kihoty).
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

I onda je fer samo meni (kao slučajno s obzirom na iznesena mišljenja) dodijeliti žuti karton i izbrisati mi postove, a ostalima ništa s tim da nisam ja ni započeo temu rata i sl.

ok za kaznu, kao razlog je naveden offtopic i to priznajem, ali ne ako sam ga dobio zbog svog mišljenja.

A sad, da ne dobijem opet karton, vraćam se on topic: mislim da nikada Hrv, Srb i BiH neće dobiti organizaciju prvenstva jer smo mi u očima EUFAinih i FIFAinih čelnika (kao i velikog dijela Europe) zabit u kojoj se nema šta tražiti. Mislim da smo još "premali" po njima za organizaciju takvog prvenstva. Ukrajina im je najniže što će ići... A ova ideja sa Italijom nema smisla, pa Italija je već organizirala SP i itekako je sposobna organizirati i EP, šta ćemo im mi?!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
blackalbum kaže...

Ali kao sto je netko vec rekao, za Italiju bi bila sramota da sa neke 2 drzavice organizuje prvenstvo.

Cisto ekonomski, Kosor je jucer izjavila da se Hrvatska ne oslanja na turizam, sto znaci da vam nitko i ne dodje opet bi to bila solidna godina i izdrzali bi (od maslina? lol).

Upravo to (boldani dio vezan za italiju)! A turizam unutar proračuna čini jedan mali, mali dio, btw.. Naravno, vrlo potreban, no ne i neophodan. Ako je RH razvijenija od Srbije, a ne bi mogla bez turizma, kako onda Srbija preživljava?!

edit: nadam se da neću opet dobiti kakvu kaznu zbog ovog offtopica, samo odgovaram na Mentalistov post. Čisto ekonomski, dakako...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 16:08 (Bigkix).
15 godina
neaktivan

ovo nema sanse da se ostvari

ako bude jednom kod nas nek u varazdinu sagrade novi stadion i tamo igraju :):)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

a da se kandidiramo s talijanima i slovencima možda bi bi bilo zarade,bolja povezanost zračnih luka,bolje željeznice,bolje autoceste,bolji standard slovenaca i talijana,kad bismo sa slovencima i talijanima se kandidirali turistička sezona bi nam prije počela,itd,eto čista ekonomska računica

Kada već tako razmišljaš, stavi se u poziciju jednog Talijana (evo naprimjer Berlusconija), pa razmisli s kim bi se oni prije kandidirali. Sa Hrvatskom i Slovenijom ili sa Austrijom i Švicarskom. Potonji ipak imaju "malo" bolji standard.

I kao što netko gore već navede, za Italiju bi bila sramota da kandidaturu mora dijeliti sa nekim.

Sa budalama se ne vrijedi raspravljati - prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom.
15 godina
protjeran

Bilo bi dobro za nas da dobijemo kandidaturu, imali bi direktni plasman :)

A do 2020. tko zna kako bi nam repka izgledala... Dok se Marković nesposobni ne makne ništa od nikakve kandidature neće biti. Obećavao je već jednom kako je kandidatura sigurna stvar, a evo što je ispalo. Osim toga, vodi savez, a repka nam nema ni kamp... U očima nogometne Europe mi smo reprezentacija koja ima sreće da ima dobrih igrača koji igraju u jakim ligama, mi smo im samo sretna slučajnost. Nemamo jakih nogometnih škola, nemamo trend stalnog stvaranja dobrih igrača (kao na primjer njemačka), liga nam je sprdačina, stadion u glavnome gradu (i kakti gl stadion općenito) je ruglo bez premca, ništa novo se ne gradi, ako se i gradi to nisu stadioni koji mogu primiti 30 000+ gledatelja, pola klubova nema ni licencu, skandal sa akcijom offside, udruga prvoligaša nije sigurna hoće li se sustav od 12 klubova biti 1 ili 2 godine... strašno! A čim je otišao blažević sa zlatnom generacijom ostali smo na "suhom" i neslavno prošli SP '02.. Tek sada nešto imamo. Ali, čim ode ova generacija nemamo nikoga da je zamijeni. Nemamo stalni pogon koji stvara vrhunske igrače, pa da izbornik bez problema može starije igraće mijenjati za jednako dobre mlade.. Jadna nam majka ako će nam repka jednom počivati na Mandžukiću :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 16:19 (Bigkix).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Ako imaju išta mozga, zajedno bi popili i išli se zabaviti.

Pogledaj košarku i GoodYear ligu... Postoje i ljudi s mozgom.

Mislis ko onaj jedan jedini "navijac" koji je uspio isprovocirat cijelu Arenu na finalu.

So what. \m/
15 godina
protjeran

Ne sjećam se koji navijač, koja utakmica i koji sport...

To znači da nije bilo značajno...

16 godina
neaktivan

ROFLMAO, Srbija, Hrvatska i BiH će organizirat EP, svjetske sile, nema šta.. Otkud nama love za to? Jel znate vi koliko se novca treba uložit za obnovu Maksimira i Poljuda recimo? Isplatljivije ih je porušit i ponovo izgradit nego obnavljat za takva natjecanja, jer se treba postic puno veći standard. I recimo da se zadužimo i napravimo te stadione, kakva korist od toga kad se neće koristit kao što se nisu ni rukometne dvorane kasnije. U Splitu je europsko održano u polu dovršenoj dvorani, što je sramota, jer dvorana JOŠ zapravo nije dovršena. Možeš si mislit kada bi dovršili nogometne stadione, pogotovo u BiH i Srbiji. Ovo čisto razumno govorim i sumnjam da ćemo dobit organizaciju i da smo u stanju uopće organizirat jedno takvo natjecanje, samo ćemo vraćat dug još 20 godina. Jest da je to 2020., no sa ovakvom vlasti i lopovlukom sumnjam da ćemo se financijski stabilizirat i smanjit vanjski dug još za 30 godina a ne 10, kamufliranje situacije nam neće pomoći ni sada ni tada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Tebi nije bilo znacajno, tako reci. Kako znas da nekome nije bilo znacajno? Ma dobro, znam da samo provociras. Nema veze, ima crveni X-ic- Ignore, slijedi klick

http://www.vecernji.hr/komentar/131315/

Samo jos da ne zaboravis, a bilo je ovo ljeto. Nismo imali (Hrvatska) veze ama bas nikakve s nicijim porazom Šutim

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21746

So what. \m/
17 godina

Radije nista nego taj kupus

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Don Kihoty kaže...

Tebi nije bilo znacajno, tako reci. Kako znas da nekome nije bilo znacajno? Ma dobro, znam da samo provociras. Nema veze, ima crveni X-ic- Ignore, slijedi klick

http://www.vecernji.hr/komentar/131315/

Samo jos da ne zaboravis, a bilo je ovo ljeto. Nismo imali (Hrvatska) veze ama bas nikakve s nicijim porazom Šutim

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21746

pa dobro covjece nisu svi ljudi isti. sigurno ima i takvih Hrvata...i slicnih primjera na drugoj strani

EDIT: sorry za offtopic,ovo  uradih nesvjesno,cim sa vidio poruku odmah sam je citirao :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 17:07 (stevan94).
16 godina

Ti blackalbum na skoro svakoj temi kad te sretnem uvijek si kontra svega, nikad ti ništa ne valja. Da ti možda nisi samo jako tužan u svome životu i depresivan?

A vezano za tvoje balkaniziranje. Čisto geografski gledano, Hrvatska ne spada pod Balkan. Pitaj slobodno bilo kojeg boljeg geografa ( možda se nađe koji i tu )

I u buduće nemoj glumiti vox populi i izlaziti sa brojkama od 90% tvojih istomišljenika :S

A nezrele izjave si samo još potvrdio usporedbom sa rukometnim prvenstvom. Mislim da nije potrebna diskusija oko toga da je Europsko prvenstvo u nogometu daleko veći događaj i popularniji.

Samo malo potraži po internetu kakve su zarade imali hotelijeri, ugostitelji itd. na zadnjem EP u Austriji i Švicarskoj.

Što se tiče rasnog problema

Nemojte računati da je to uskoro. 10 godina je dosta vremena. 

A ja se iskreno nadam da će i ova zemlja kako i susjedne spomenute krenuti na bolje.

Mislim da bi to prvenstvo dovelo i do poboljšanja međudržavnih odnosa spomenutih zemalja, i mislim da je vrijeme da se lagano krene dalje.

A što se tiče navijača, debila ima na svačijoj strani, nema smisla izvlačiti sad ovi su ovo ovi su ono kad svi znamo da ni naši nisu baš bubice!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 17:29 (Ivche).
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
protjeran

Svaki pravi geografi/profesor zemljopisa (ili povijesti) će reći ovako:

"Balkan ne postoji kao pojan. Postojalo je gorje koje se prostiralo diljem današnje rumunjske koja se zvala 'Balkan',

no ta činjenica nikako nemože davati za pravo da se ovo područje zove 'Balkan' po gorju koje se nije rasprostiralo

na našem području."

15 godina
Ivche kaže...

Ti blackalbum na skoro svakoj temi kad te sretnem uvijek si kontra svega, nikad ti ništa ne valja. Da ti možda nisi samo jako tužan u svome životu i depresivan?

A vezano za tvoje balkaniziranje. Čisto geografski gledano, Hrvatska ne spada pod Balkan. Pitaj slobodno bilo kojeg boljeg geografa ( možda se nađe koji i tu )

I u buduće nemoj glumiti vox populi i izlaziti sa brojkama od 90% tvojih istomišljenika :S

A nezrele izjave si samo još potvrdio usporedbom sa rukometnim prvenstvom. Mislim da nije potrebna diskusija oko toga da je Europsko prvenstvo u nogometu daleko veći događaj i popularniji.

Samo malo potraži po internetu kakve su zarade imali hotelijeri, ugostitelji itd. na zadnjem EP u Austriji i Švicarskoj.

Što se tiče rasnog problema

Nemojte računati da je to uskoro. 10 godina je dosta vremena. 

A ja se iskreno nadam da će i ova zemlja kako i susjedne spomenute krenuti na bolje.

Mislim da bi to prvenstvo dovelo i do poboljšanja međudržavnih odnosa spomenutih zemalja, i mislim da je vrijeme da se lagano krene dalje.

A što se tiče navijača, debila ima na svačijoj strani, nema smisla izvlačiti sad ovi su ovo ovi su ono kad svi znamo da ni naši nisu baš bubice!

zašto sam toliko protiv toga,jer mi je više dosta istoka ,neki ljudi u ovoj državi toliko pate za istočnom braćom,ne možeš upaliti televiziju a da se na spomene neka pevaljka ili neka istočnjačka zvijezda,a mađari,talijani ,francuzi,austrijanci se nikad ne spominju ja težim zapadu i evropi,upalim novu kad tamo neke pevaljke,upakim rtl isto,na hrtu su se isto počele ubacivati,ja jednostavno mislim da su neki u ovoj državi opsjednuti istokom ne prođe dan na rtl-u ili novoj da se ne spomene neka zvjezda s istoka,da bar makedoniju ,grčku ili albaniju ubacu ne bi mi bilo krivo ali uvije istok istok

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 18:23 (blackalbum).
15 godina
protjeran

Da težiš "Zapadu" znao bi da se piše "Europi", a ne "evropi"...

"Nepismenost je bolest naroda"

- XYZ

(ne sjećam se tko je rekao, ali smisao je taj da zbog nepismenih ljudi nastaju problemi)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice