Procurile slike Windows-a 8

poruka: 227
|
čitano: 45.291
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Procurile slike Windows-a 8
Oldy kaže...

Izgleda da će se moči upotrijebiti i video file za korisničku sliku...

a ovo bi trebao biti BSOD čini se od sad crn ne više plav....

edit: eto iskopah još nešto...

Taman sam htio reci... i dalje ostaje BSOD :))))))

16 godina
neaktivan

Da black screen....

izgleda zato što vmware ne radi sa osmicom, bar ne više....

a sad se ideju igrati malo aktivacije kod upgradea sa sedmice xD

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 8:40 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da naprave neki blagi full transparent..recimo u exploreru, otvorena mapa, bijela pozadina, ali se ipak malo nazire iza..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa onda nije full transparent :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima tip ima ali iz nekog razloga neda :p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm.....

0 0 hvala 0
15 godina

izbornici ko na office 2010... ne izgleda loše

★★★★★☆
16 godina
neaktivan

Btw za sve one koji kukaju da osmica izgleda kao kopija sedmice sjetite se prve bete sedmice, isto je izgledala kao vista pa je kasnije dobila svoji vlastit izgled :)

I vjerujem da ce i sa osmicom biti isti slucaj

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 4:25 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

izbornici ko na office 2010... ne izgleda loše

Ne izgleda loše, ali nije valjda da će stalno stat onako, pa pogledaj koliko prostora to zauzima, bilo bi dobro da samo pišu u gornjem redu Home View i Share, i pritiskon na njih se spusti ovaj izbornik.

Do what you want cause a pirate is free.
15 godina

Lako je za izlged osmice. Neka prvo oni naprave promjene "ispod haube" koje su obećali. Posebno se nadam da će napkon uvesti novi dadotečni sustav temeljen na metapodacima koji obećavaju još od viste. 

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako u vezi Ribbona a da ne objašnjavam zdravo seljački a da ljudi full razumiju što to sa ribbonima Majkrosoft kemija

skratio sam original tekst koliko je moguće, pa ako koga zanima o čemu se tu sad radi eto;

p.s. nije mi se dalo prevoditi a google translator to radi katastrofa konkretno, prije bih sam preveo nego njega išao ispravljati pa nek ostane na engleskom:

"  In Windows 8, the Windows Explorer shell sports a new Ribbon UI.
(Note: Obviously, all of the Ribbon icons shown here are placeholders. These are early days.)

If Microsoft goes through with this change, the Ribbon will replace the menu and toolbar in today’s Explorer windows,
and as in Office, it will make many more features visibly discoverable,
albeit at the expense of onscreen real estate and, we think, attractiveness.

As with Office 2010, there are various dynamic Ribbon tabs that can appear as well, including Library Tools (when viewing Libraries),
Picture Tools (when one or more image files are selected), and Disk Tools (in Computer view), among others.

You can also hide the Ribbon, which might explain why a few view style choices are duplicated in the status bar.
(Another theory is that these items are there to accommodate other UI types like Aero Lite–formerly called Aero Basic–and Immersive,
the tiles-based UI that is based on the Windows Phone "Metro" look and feel.)

In the current pre-release builds we’ve seen, the Ribbon is a serious work in progress and is quite unattractive.
It’s unclear whether Microsoft intends to move forward with this UI as-is, or whether it will appear only in certain UI types.
Based on what we’re seeing, however, it does seem that there will at least be a toggle to disable this top-heavy UI.
So if you don’t like the Ribbon in Windows Explorer, hopefully you’ll be able to turn it off.

Rafael Rivera and Paul Thurrott"

1 0 hvala 1
17 godina
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja čekam:thepiratebay.org starts distributing windows 8 M2 final to testers.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda ćeš se načekat ,jel M2 neće u javnost ,pogotovo ne na PiratBayu! {#}

Evo ,ovo stoji već desetak dana na Wzor.net-u ,pa još uvijek ništa -

''We are waiting for leaks in the network of the final assembly of Windows 8 M2 Build 7971.0.110324-1900.
This assembly became available for the expanded group of testers and OEM partners on the site of Microsoft Connect, to these weekends, you can     expect leakage of the assembly in the network.
Now we are working on the M3, M3, after two months worth waiting for CTP, Beta 1, so wait and wait ...''
Uncle-TSYA

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

Windows koji???!

Na k*rcu te nosam.

Can't find a better Jam!

3 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo kako bi trebao izgledati welcome screen u 8-ici, koji je inspiriran onim od WP7:

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 15:48 (Joco55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da s tim da će se taj konj moči zamjeniti sa wallom po želji,

ovako wzor čeka nekoga da leaka, on navodno neće, neće ni canouna a ni zukona,

ovaj 7971.0.110324-1900 bi trebao biti M3 sad ne zna se jer je ili nije uglavnom nisu sigurni jedni tupe jedno a drugi drugo uglavnom nebi trebalo biti M4 nego beta1 koja bi onda trebala procuriti u 8. ili 9. mjesecu kao beta1 public ionako, ustvari još uvijek se sada sve bazira na sedmici izgledom, osim što kemijaju s tim ribbonima koji već ionako postoje u paintu, officeu,   windows live movie makeru i windows live galeriji fotografija recimo u biti ništa novo, samo što bi sada trebalo biti i u windows exploreru,

po meni se ne isplati ni instaliravati do bete1 ionako i da procuri, jer ionako je svakih par dana novi build

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

..... ovaj 7971.0.110324-1900 bi trebao biti M3 sad ne zna se jer je ili nije ....

Čitaj malo - M2 Build 7971.0.110324-1900 ,gotov ali nema leaka!! I vjerojatno se nikad neće ni znati koji je koji dok god ne izađe neka prebeta ili ''prava''

Beta ,koja će biti ponuđena na testiranje kao i Sedmica!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

Ja bi volio da vrate deskband kao na XP-u i Visti:

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kažem da ne znaju koji je koji svako lupa po svome sve 5 :)

nego eto walla kome treba :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li igdje za download?

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

pročitaj prethodne postove Vice

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan

Kad će izać? 

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

Ima kako ne, eto netko se brusi od jučer da će leakat, leakao je i wall danas koji sam gore stavio ovaj zeleni defaultni a vidi što mu se desilo trenutno sa forumom:

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:)))

inače navodno osmica ide u dućane 7.1.2013. ali sad me nemojte opet hvatati za riječ to je trenutna info koju imam :)

16 godina
neaktivan

lol nemaju pametnijeg posla :))))

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se sad osobno sviđa 7-ica. Ali i sami znamo da je u počecima Vista izgledala ko XP pa je dobila Aero sučulje. I sedmica je u počecima izgledala ko totalna kopija viste zato me i ne čudi što 8-ica sad izgleda praktički identično ko 7-ica. A što se tiće onih Ribbona mislim da su korisni u officu pa zakaj nebi sad bili i u Exploreru ali istina je da zauzima dosta prozora pa se nadam da ce to Microsoft smanjiti barem malo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filip099 kaže...

Meni se sad osobno sviđa 7-ica. Ali i sami znamo da je u počecima Vista izgledala ko XP pa je dobila Aero sučulje. I sedmica je u počecima izgledala ko totalna kopija viste zato me i ne čudi što 8-ica sad izgleda praktički identično ko 7-ica. A što se tiće onih Ribbona mislim da su korisni u officu pa zakaj nebi sad bili i u Exploreru ali istina je da zauzima dosta prozora pa se nadam da ce to Microsoft smanjiti barem malo. 

u vezi tog mozd bi bilo najbolje da i sam mos izabrat hoceslih korisit ili ne

16 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...
filip099 kaže...

u vezi tog mozd bi bilo najbolje da i sam mos izabrat hoceslih korisit ili ne

Pa da. i to bi bilo ok. :D

16 godina
neaktivan

Također nova verzija će imati Built-in verziju PDF čitača!

Evo par sličica:

stranica help-a u novom pdf čitaču stranica help-a u novom pdf čitaču

Back dugme u gornjem lijevom kutu Back dugme u gornjem lijevom kutu

Također trebam još napomenuti da će nova verzija Wins-a dolaziti s novim tipom aplikacija, AppX, koje će se moći instalirati na WP7 i na sam Windows.

EDIT:

Evo kako bi trebala izgledati IE verzija prilagođena, Win8 tabletnom sučelju:

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 14:16 (Joco55).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dobro ribboni mogu biti korisni samo se treba naučiti stalno raditi s njima kao sada povremeno u paintu koji je dio os-a ili recimo u nitro pdf readeru ima sve više softwarea s njima u biti i vodafone broadband soft ih koristi od verzije 10, znači širi se njihovo korištenje polako

nego da se osvrnem da je za sada naravno 95% novosti u biti zaključano na osmici,
a da se osvrnem i na to da je promoviran izgleda OA3.0 iliti oem activation 3.0 neće više bti slic hacksa putem loadera....

evo dvije nove slike:

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice