Procurile slike Windows-a 8

poruka: 227
|
čitano: 45.332
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Procurile slike Windows-a 8
Oldy kaže...
Dobro ribboni mogu biti korisni samo se treba naučiti stalno raditi s njima kao sada povremeno u paintu koji je dio os-a ili recimo u nitro pdf readeru ima sve više softwarea s njima u biti i vodafone broadband soft ih koristi od verzije 10, znači širi se njihovo korištenje polako

nego da se osvrnem da je za sada naravno 95% novosti u biti zaključano na osmici,
a da se osvrnem i na to da je promoviran izgleda OA3.0 iliti oem activation 3.0 neće više bti slic hacksa putem loadera....

evo dvije nove slike:

mislis da se vise nece moc pirattizirat?  {#}

16 godina
neaktivan

nemam pojma pitaj 'ackere ja nisam 'acker lol

ako to rade onda vjerovato miču to da bios ima ikakve veze sa aktivacijom ali još je rano to je sve za sad trla baba lan :)

edit: ali da se pokušavaju zaštititi od daz-a i ekipe to je vrlo vjerovatno

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:04 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Dobro ribboni mogu biti korisni samo se treba naučiti stalno raditi s njima kao sada povremeno u paintu koji je dio os-a ili recimo u nitro pdf readeru ima sve više softwarea s njima u biti i vodafone broadband soft ih koristi od verzije 10, znači širi se njihovo korištenje polako

nego da se osvrnem da je za sada naravno 95% novosti u biti zaključano na osmici,
a da se osvrnem i na to da je promoviran izgleda OA3.0 iliti oem activation 3.0 neće više bti slic hacksa putem loadera....

evo dvije nove slike:

Hmm ove dve slike su zanimljive. Jeli si ti sebi skinuo osmicu ili?

15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Windows koji???!

Na k*rcu te nosam.

Kliše...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
filip099 kaže...
Oldy kaže...

evo dvije nove slike:

Hmm ove dve slike su zanimljive. Jeli si ti sebi skinuo osmicu ili?

Ma nisam :) nije još procurila, samo pratim pomalo zbivanja

15 godina
neaktivan

evo bas pravim Windows Bug...javim cim izadje...

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nikako mi se ne svida ako ce uistinu na neku foru ubaciti neki cloud vezan uz Win live ID.
Mislim da bi malo trebali pogledat u "suprotni tabor" (citaj: GNU/Linux) pa neka pokupe par fora od njih tipa izbacivanje registrya, dodavanje neke vrste repozitorija gdje bi imali pristup bar nekim osnovnim free programima, podrska za ext3/4 (ako vec na Ubuntu mogu citati NTFS, zasto ne bih mogao citati neke podatke koji su mi na drugome OS-u tj na Ubuntu!?)....isto tako neka pogledaju kako npr. Ubuntu imam dotjeran desktop i nacin prebacivanja izmedu jednog desktopa u drugi, totalna milina za rad.
Definitino sam za razvoj OS-a, ali jos nije dosao ni posteni SP za Win7 (ovaj SP 1 ne racunam) a oni vec rade na Win8. Sve je to ok, samo se nadam da to nece usporiti razvoj Win7 koji mi je odlican OS....daleko najbolji koji je dosao od strane MS-a (nisam nikakab B.G.fan vec sam samo realan i kazem kakva je uistinu situacija....makar mi Windowsi jos nisu ni priblizno toliko dobri kao sto je to npr. Linux ili Ubuntu kojega koristim).
Netko je rekao kako je Linux kompliciran za rad!? WTF!? Pa Ubuntu je daleko jednostavniji za rad nego Windowsi! Uostalom, nakon sto instaliras Ubuntu sve ti je dostupno....sve programe instaliras u par minuta, svi driveri su vec tu (ako neki driver nedostaje. OS ti ga sam ponudi za download)....vec dugo vremena je Linux jako jednostavan za rad i vjerujem da bi se svatko snasao jako brzo na njemu samo sto neki doslovce preziru neke nove stvari pa tako bi I'm i prelazak na novi OS bio katastrofa!
No dosta o Linuxu jer ne zelim ici u neke rasprave tipa Linux vs Win posto nisam kao sto rekoh neki zadrti fan tako da mi je uistinu svejedno sto neki Pero koristi na svome kompu.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran

Tesko da ce ikad izbaciti registre. Problem je sto registre koriste aplikacije i izbacivanje bi dovelo do nekompatibilnosti kompletnog starijeg softwarea sa novim OS-om tj jos bi manje ljudi htjelo preci na novi OS. Mozda preko nekog emulatora ili compatibility moda koji bi koristio registre dok bi se novije verzije aplikacija razvijale paralelno za rad sa registrima i bez njih kao sto su to zadnjih goina radili sa 32bit i 64bit aplikacijama. i taj prelazak je jako bolan i dugotrajan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za sad mi fali samo watermark lol

od sad ne nasjedajte na fake slike osmice

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad će izać?

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Kad će izać?

Microsoft ga najavljuje za kraj 2012,međutim obični ljudi procjenjuju da će kasnit do 2013...Isto tako nitko nije vjerovao da će sedmica izaći na kraju 2009-te...

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 21:44 (g12356).
16 godina
neaktivan
Windows 8 Secrets: Aero Auto-Colorization

New to Windows 8: The ability to automatically color Aero based on the underlying wallpaper.

Now, as you rotate through different wallpapers, the window color will change to match the wallpaper (in Aero mode only). Some examples can be seen below.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma kakve su ovo gluposti, isti windows 7... Nema smisla vise pratit tu tehnologiju kad svaki dan nesto novo izlazi, svake 2-3 godine novi windows itd itd itd.

Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
MasinGeri kaže...

Ma kakve su ovo gluposti, isti windows 7... Nema smisla vise pratit tu tehnologiju kad svaki dan nesto novo izlazi, svake 2-3 godine novi windows itd itd itd.

Sad si ti izmislia toplu vodu sa tin kad si to reka. Niko te ne prisiljava da uzimaš nove windowse svako 2-3 godine, uostalom ne virujen da imaš ijedne kupljene tako da...

ONTOPIC

Ne sviđa mi se ovo auto aero, najbolje mi je kad su prozori skoro 100% prozirni tako da lipo mogu vidit obrise wallpapera. 

http://about.me/antesirkovic
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
MasinGeri kaže...

Sad si ti izmislia toplu vodu sa tin kad si to reka. Niko te ne prisiljava da uzimaš nove windowse svako 2-3 godine, uostalom ne virujen da imaš ijedne kupljene tako da...

ONTOPIC

Ne sviđa mi se ovo auto aero, najbolje mi je kad su prozori skoro 100% prozirni tako da lipo mogu vidit obrise wallpapera.

Da, bolje da povecaju i poboljsaju transparentnost

15 godina
neaktivan

wooow novi vindovsiiii jeeeeij.. sigurno ce imati cube effect, vise radnih povrsina i tako to sta je u linuxu otvorenog koda, samo ovi ce to zloupotrijebiti i okoristiti se time...

pa dajte mi objasnite zasto se pricate o glupostima kao skinovi prozora tj teme u vindovsima???? pa covjece rade jedno te isto samo sta promijene naziv i dodaju turbo, super ili diesel u prefixu naziva za taj aero. obrisati ce registry? onda znaci da ce u stvari napraviti nesto izmedu windowsa i nekog *nixa sta nece biti kompatibilno ni sa cime? svida mi se ideja o 128 bita, ali brijem da ce zaglaviti sa tim vindovsima novim i napokon ce propasti :D

(sorry sta namjerno neke rijeci pisem krivo, ali ne volim Windows niti M$ i djeluju mi smjesni)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
4 6 hvala 0
16 godina

Meni si ti smiješan...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...
Oldy kaže...

evo dvije nove slike:

mislis da se vise nece moc pirattizirat?   {#}

Update: OEM Activation 3.0 in Windows 8 to curb activation hacks

http://windows8center.com/windows-8-rumors/windows8-oem-activation-3-0-to-curb-activation-hacks/

Ovako a što se tiče auto aera to je samo prva mogućnost na prvoj slici a da naravno da se može kao i dosada staviti boju po izboru u odabiru ostalih mogućnosti, a što se tiče izgleda osmice da naravno da neće u konačnom obliku tako izgledati, jer je i sedmica na početku bila vista po izgledu itd, itd, pustimo ih da rade imaju još puno posla

14 godina
protjeran

zašto bi izbacivali registre ? to je jedna od najboljih stvari u winsu

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...
neznam_ime kaže...
Oldy kaže...

evo dvije nove slike:

mislis da se vise nece moc pirattizirat?  {#}

Update: OEM Activation 3.0 in Windows 8 to curb activation hacks

http://windows8center.com/windows-8-rumors/windows8-oem-activation-3-0-to-curb-activation-hacks/

Ovako a što se tiče auto aera to je samo prva mogućnost na prvoj slici a da naravno da se može kao i dosada staviti boju po izboru u odabiru ostalih mogućnosti, a što se tiče izgleda osmice da naravno da neće u konačnom obliku tako izgledati, jer je i sedmica na početku bila vista po izgledu itd, itd, pustimo ih da rade imaju još puno posla

ma pusti ti sta oni govore ja ti kazen da pirate nikad niko nece sprecit, svidalo se to nekom ili ne, al tako je

15 godina
neaktivan

kad to izlazi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

kad to izlazi

Preksutra

Da si daš malo truda i scrollaš gore vidio bi komentar kad izlazi,tj kad se pretpostavlja da će izač.

Cogito Ergo Sum
15 godina
neaktivan

ccc kak ovaj olly ima windows 8

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

a od kud mi osmica????

jel vidiš na čemu sam???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ja bi volio da vrate deskband kao na XP-u i Visti: 

istina da to na sedmici ubitacno fali,a nema nikakav tweak a se stavi ni nist

http://www.soundstream.com/
15 godina
protjeran
jurluk kaže...

sigurno ste čuli za novu mogućnosti u windowsu 8, System reset, pomoću koje ćete u samo par minuta moći vratiti windows na "tvorničke postavke". uklanja sav instaliran softver i vraća windows na predefinirane postavke

procurila je slika na kojoj se vidi da je ta mogućnost već sad implementirana u testni build

izvor

to je predobro da bi bilo istinito,jer onda npr nebi moro radit reinstal vec sam kliknem na system reset i onda pobrise i vrati sve ko da su frisko instalirani windowsi :D

14 godina
neaktivan

i naravno, kad pokupis vrirus on ce to onemogucit, pa dzabe ona ta tipka kad ju nemzes iskoristit kad ti stvarno zatreba :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CRT kaže...

i naravno, kad pokupis vrirus on ce to onemogucit, pa dzabe ona ta tipka kad ju nemzes iskoristit kad ti stvarno zatreba :)

Nemoj odma tak lose gledat,a i ja da pokupim virus mora stvarno neznam sta bit....
Drugi nek paze sta skidaju i od kud skidaju

16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

to je predobro da bi bilo istinito,jer onda npr nebi moro radit reinstal vec sam kliknem na system reset i onda pobrise i vrati sve ko da su frisko instalirani windowsi :D

zašto ne? pa upravo tome bi to i služilo

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
jurluk kaže...
soundstream kaže...

zašto ne? pa upravo tome bi to i služilo

To je tak mozda zamisljeno,al treba vidjet kak ce to funkcionirat u praksi

Nova poruka
E-mail: