Nexus 5 službeno

poruka: 40
|
čitano: 11.356
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Nexus 5 službeno
AFK kaže...
Kordy kaže...
AFK kaže...
hrvooje kaže...

neodvojiva baterija? bad google bad!

kitkat homepage

dobar im je trik ovo ukršteno reklamiranje s nestleom. a malo je i skup, 99 kn/kg ;)

*navodno će ići i i na low-end uređaje sa 512 MB na gb. ništa, čekamo poplavu cm10.3 na xda

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-4-4-kitkat-could-spread-the-love-to-budget-handsets-1195232

Kitkat će vjerojatno biti CM11.

Nope, verzija je povečana za 0.1 pa bi zato trebao biti CM10.3

Nema veze što je verzija povečana za 0.1 tako je bilo i za 2.1 2.2 i 2.3.

CM3 = Cupcake

CM4 = Donut

CM5 = Eclair

CM6 = Froyo

CM7 = Gingerbread

CM9 = Ice Cream Sandwich

CM10= Jellybean

CM11 = KitKat

Kao što rekoh, moja greška.

P.S.{#}

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 9:01 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Nexus 5 službeno

Zašto ne mogu naći ništa o novom Nexusu na bugu? Jer sigurno su napisali neki članak.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
17 godina
Cekaju za copy/paste nekoga.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
Kordy kaže...

P.S.{#}

sad ću i ja na galaxy minija :P

iPhone:You're holding it wrong. Always!
17 godina
Nexus 5 službeno

Imam jedno pitanje. Meni bi bratić u njemačkoj kupio N5 i pŠta da radim?oslao poštom u hrvatsku. Hoće li mi naplatiti porez i/ili carinu na mobitel iako ne bude bio račun unutar paketa? Koji je vaš prijedlog?

http://mpajic.carbonmade.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Imam jedno pitanje. Meni bi bratić u njemačkoj kupio N5 i pŠta da radim?oslao poštom u hrvatsku. Hoće li mi naplatiti porez i/ili carinu na mobitel iako ne bude bio račun unutar paketa? Koji je vaš prijedlog?

nista ti nece naplatiti mozes i komotno unutar paketa i racun staviti, pa sad smo EU, nema vise poreza i carine unutar EU zemalja

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
17 godina
Nexus 5 službeno

ali ne razmijem jer ovako piše na službenoj stranici ministarstva financija:

U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22 eura. Dakle roba vrijednosti do 150 eura oslobođena je carine te PDV-a u vrijednosti do 22 eura. Vezano za plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe iz inozemstva šalju fizičkim osobama u RH, prema europskoj regulativi limit pošiljke za olakšicu iznosi 45 eura (podsjetimo trenutni limit je 300,00 kuna). Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pajic3 kaže...

ali ne razmijem jer ovako piše na službenoj stranici ministarstva financija:

U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22 eura. Dakle roba vrijednosti do 150 eura oslobođena je carine te PDV-a u vrijednosti do 22 eura. Vezano za plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe iz inozemstva šalju fizičkim osobama u RH, prema europskoj regulativi limit pošiljke za olakšicu iznosi 45 eura (podsjetimo trenutni limit je 300,00 kuna). Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.

read it again... :)

MuWu
14 godina
Nexus 5 službeno

Jel itko kupovao gdje?

Ima li ikakvih vijesti?

Evo ga u Saturnu

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 1:31 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nexus 5 službeno

Ova tema ti je aktivna.

Ima u biti 3 teme, ali to spojiti u jednu je preveliki posel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice