Lenovo z50-70 kvar

poruka: 7
|
čitano: 3.295
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Lenovo z50-70 kvar

Pozdrav,evo molim vas za pomoć.Znaci taj laptop ima mozda mjesec dana odkad je kupljen i vec je poceo stekat i to brutalno.Sa svim mogucim prog sam skeniro ga,znaci virusa nigdje(malwarebytes),napravio disk defrag,ccleaner itd itdi dalje je tako.Recimo da u roku od sat vremena,20 min radi ko mašina,dok ostalo vrijeme je spor za riknut.Molim vas za pomoć,nakon tolko skupljanja para za laptop eto sta mi se desi :/ Hvala na odg

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Lenovo z50-70 kvar

Kao prvo krivi forum (trebalo bi da bude pod prijenosna računala ali nema veze). Jesi probao skenirati disk sa HDTune i HDSentinel ? Kod error scan u hdtune skini kvačicu sa "Quick Scan".

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Lenovo z50-70 kvar
funky boy kaže...

Pozdrav,evo molim vas za pomoć.Znaci taj laptop ima mozda mjesec dana odkad je kupljen i vec je poceo stekat i to brutalno.Sa svim mogucim prog sam skeniro ga,znaci virusa nigdje(malwarebytes),napravio disk defrag,ccleaner itd itdi dalje je tako.Recimo da u roku od sat vremena,20 min radi ko mašina,dok ostalo vrijeme je spor za riknut.Molim vas za pomoć,nakon tolko skupljanja para za laptop eto sta mi se desi :/ Hvala na odg

Kad kupujes Legovno ideapad.

Laptopi s dobrim komponentama za nisku cijenu. I srot hladenjem i plastikom i ekranom i izvedbom. Kad ce ljudi vise naucit.

Propusi ga kompresorom, pogledaj na kojoj ti frekvenciji u task manageru radi komp (ona dinamicka frekvencija procesora),

pogledaj temperature svih komponenata hwmonitorom, stavi power mode na high performance.

Ako ide ispod dva ghz, ili na kojoj god bi vec trebo radit bez throttlanja, imas problem s profilom ili s, vjerojatnije, pregrijavanjem

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 0:42 (Mojpismonosa).
14 godina
neaktivan
Lenovo z50-70 kvar

Najbolje da kupi tošibu, jel!??! :S

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Lenovo z50-70 kvar
Bacelj kaže...

Najbolje da kupi tošibu, jel!??! :S

Ima i lenovo kvalitetnih laptopa, samo ne bas u ideapad (a nekad ni u thinkpad)  seriji. I ne, ta toshiba je davno dala svoje.

Kvalitetan laptop s takvim komponentama ili kosta, ili ima malo slabije komponente.

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 0:37 (Mojpismonosa).
12 godina
odjavljen
Lenovo z50-70 kvar

Rijeseno pomoću teamviewera,Avira uzrokovala problem.

Moj PC  
4 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Lenovo z50-70 kvar

Imam problem sa novokupljenim lenovo laptopom Z51-70. Ne mogu instalirati Win8.1 Driver v1.0(64bit) koji sam dobio uz laptop . Ako mi moze netko pomoci jer mi se samo otvara boot i trazi me current date i onda nakon mi se pokaze nekakva komanda.. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice