Intel Z77

poruka: 349
|
čitano: 55.486
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Intel Z77
Zna netko kakvu regulaciju ima z77 g43 i koja je najbolja do 800 kn sa z77 ili je upravo ta?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Intel Z77

Samo da kažem da je došla ASUS MAXIMUS V GENE U ADM, trenutna cijena je 1 530,00 kn. {#}
Evo i par slika.  {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
Zna netko kakvu regulaciju ima z77 g43 i koja je najbolja do 800 kn sa z77 ili je upravo ta?

Protegni se na Z68 EX3 GEN3, clockaj i kombiniraj CF/SLI kao covjek.

clock2much
16 godina
Vegeta kaže...
Mitch kaže...

Protegni se na Z68 EX3 GEN3, clockaj i kombiniraj CF/SLI kao covjek.

ne namjeravam ic u multigpu, a 200 kn mi bas nije na dohvat ruke

13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Za 780 HRK je Asrock Z77 Pro3 najbolja ploca.4+1 Digi Power, GEN3 slot i nativna podrska za Ivy.Odlicna za clock SB-a.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 23:07 (Vegeta).
13 godina
protjeran
Intel Z77

Šta je ovo najedanput 8+2 su lošije od 4+1 ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

4+1 Digi VRM je definitivno bolji od 8+2 klasicnog VRM-a.

clock2much
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...
donator_bubrega kaže...
Bulldozer kaže...

Ante nerazumijem te zašto si išao tražit crni karton i opet se vratit ?

Di ti živiš zadnjih par dana? :P

igra b3{#}

Ma nemam vremena dolazit na forum, doletim na 5min  i to je to ...

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
13 godina
odjavljen
Vegeta kaže...
Bulldozer kaže...

4+1 Digi VRM je definitivno bolji od 8+2 klasicnog VRM-a.

Ma nemoj? Otkad to?

I digi i analog imaju svojih prednosti i mana,i pošto niti jedno niti drugo nije savršeno,ne možeš reći da je nešto bolje od drugoga kada to ni proizvođači ploča ne znaju.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina
protjeran
Vegeta kaže...
Mitch kaže...

Za 780 HRK je Asrock Z77 Pro3 najbolja ploca.4+1 Digi Power, GEN3 slot i nativna podrska za Ivy.Odlicna za clock SB-a.

Ako mu ne treba integrirana, ima P67 Pro3

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Pro3

V8+2, IB podrška:

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P67%20Pro3&o=BIOS

Super ploča za siću.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran
Pranja kaže...

Ma nemoj? Otkad to?

I digi i analog imaju svojih prednosti i mana,i pošto niti jedno niti drugo nije savršeno,ne možeš reći da je nešto bolje od drugoga kada to ni proizvođači ploča ne znaju.

Otkad sam probao i jedno i drugo, jer sam imao SB.Ja pricam sa pokricem.Imao sam i tu tvoju plocu sa 12 faza koja qurca ne valja, toliko o klasicnom VRM-u.

Don Kihoty kaže...

Ako mu ne treba integrirana, ima P67 Pro3

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Pro3

V8+2, IB podrška:

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P67%20Pro3&o=BIOS

Super ploča za siću.

Ploca je cisto ok, imao sam 2500K na njoj.Ali kad za te novce moze ubosti nativnu IB plocu sa GEN3 slotom i DIGI vrm-om zasto ne.{#}

clock2much
15 godina
protjeran

Razlika u digi ploči i non digi ploče je sve u povrtanom ciklusu.

Makar je digi VRM precizniji i brže odrađuje posao (mjere brzine su u strojnim ciklusima, milisekundama, zanemarivo),

analogni kontroleri su sposobniji isporučiti više soka.

Primjerice gigabyte 890FXA-UD5 ima 8+2 digi vrm koji je sposoban podnesti opterećenja od cca 70-75A,

dok jedna BIOSTAR-ka sa analognim vrm-om 4+2 može podnesti do 110A, stvarno se vidi razlika.

Analognom digitalnom who cares. Bitno je da su FET-ovi dobri, digi ili analogni kotroler, svejedno mi je.

13 godina
odjavljen
Vegeta kaže...
Pranja kaže...

Ma nemoj? Otkad to?

Otkad sam probao i jedno i drugo, jer sam imao SB.Ja pricam sa pokricem.Imao sam i tu tvoju plocu sa 12 faza koja qurca ne valja, toliko o klasicnom VRM-u.

Bitch please, znaš i sam da je revizija 1.3 bolja. A što se tiče probavanja analoga i digija,daj neku usporedbu,koliko te ploče vdropaju/overvoltaju,max oc itd.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Razlika u digi ploči i non digi ploče je sve u povrtanom ciklusu.

Makar je digi VRM precizniji i brže odrađuje posao (mjere brzine su u strojnim ciklusima, milisekundama, zanemarivo),

analogni kontroleri su sposobniji isporučiti više soka.

Primjerice gigabyte 890FXA-UD5 ima 8+2 digi vrm koji je sposoban podnesti opterećenja od cca 70-75A,

dok jedna BIOSTAR-ka sa analognim vrm-om 4+2 može podnesti do 110A, stvarno se vidi razlika.

Analognom digitalnom who cares. Bitno je da su FET-ovi dobri, digi ili analogni kotroler, svejedno mi je.

Sto se tice SB-a i Intel procesora DIGI regulacija se pokazala kao bolja regulacija, za AMD ocito nije isto.U svakom slucaju ovdje je ova Asrockica najbolji izbor, vidim Done da si zato svratio :P

clock2much
13 godina
protjeran
Intel Z77

Jeli Don odvrtio onaj mem test sa Athlonom ? pošto je bio na moru pa nije mogao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Jeli Don odvrtio onaj mem test sa Athlonom ? pošto je bio na moru pa nije mogao

Bahahha mislim da nista od toga, shvatio je da je porazen.{#}

clock2much
15 godina
protjeran

Preuređivao sam servis. Nov laminat, gletanje, krečenje, nova rasvjeta, dolazi i nova stolarija.

Još nisam ni sve stvari preselio iz privremenog servisa. Tek sam jučer pronašao lemilicu, kondezatore,

a tinol žicu, to malo posrano klupko sam tražio bar 30 minuta po raznim kutijama.

Kad se sve stabilizira, imat ću nova 4 dodatna mjesta za servis, i dva posebna mjesta samo za testiranje/benchanje,

tako da ću zaista imati vremena subotom poslije posla, da se fino igram sa igračkama.

Ovako stvarno ne stignem ništa - svaki dan servis pun.

13 godina
protjeran
Intel Z77

Daj ufotkaj da vidimo jesi dobro gajbu sredio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Kad se sve stabilizira, imat ću nova 4 dodatna mjesta za servis, i dva posebna mjesta samo za testiranje/benchanje,

tako da ću zaista imati vremena subotom poslije posla, da se fino igram sa igračkama.

Budem ti ja popunio drugo. Kad riješim vodemo,dopeljam ga pa da se oca pošteno. ;)

15 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Daj ufotkaj da vidimo jesi dobro gajbu sredio

Ma skoro je sve gotovo osim novog stola (tj. produženog stola za servisiranje) i mjesta za benchanje.

Dolazi vjerovano i nekakav pult za mušterije i tako to. Ima tu još dosta posla, ali ne želim zatvoriti servis

i ne raditi dok se to radi, tako se da se uglavnom radi i servis i obnavlja - nekako improvizirano.

Kad sve bude gotovo - stavim slike.

Pranja kaže...
Don Kihoty kaže...

Budem ti ja popunio drugo. Kad riješim vodemo,dopeljam ga pa da se oca pošteno. ;)

Ok. Ja imam memorija raznih boja i okusa - pa možemo i to testati. Imam sada fine A-DATA-e na 1.5V CL9 1600MHz - to bi tebi letilo preko 2000 mhz.

13 godina
protjeran
Intel Z77

Kihoty ja cekam, javi kad krenes u opsezne testove sa Athlonom II X2.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vegeta kaže...

Kihoty ja cekam, javi kad krenes u opsezne testove sa Athlonom II X2.

Mislim da više nemam ni jednog X2 Athlona - ali X3 će poslužiti - sa zaključanom jezgrom.

Preskup mi je X2 za naručivati novi, jer za taj novac dobijem G620.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Mislim da je V4+1, ili V4+2, nisam siguran.

Bulldozer kaže...

Digi regulacija je bolja od obične.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
protjeran
Intel Z77

Novi flagship kod ASRock-a, Z77 Extreme9:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Extreme9

Nema na njoj čega nema. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Intel Z77

Kopiraju gigu i asus sa wifi/bt i kako neko može stavit tipku za reset i palit na onako glupo mjesto ... najbolje mjesto je negdje gore ...

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
protjeran

A oni kopiraju FoxConn zato STFU.

Bar imaju svoj 5.25'' front deck sa USB3.0 + Wifi + BT antenom. Koliko vidim i to su kopirali od... ah sorry, nisu.

Ja se nebi žalio na takvu jednu ploču.

A power/reset tipke su tu gdje trebaju biti, kad je ploča okrenuta na stolu, bitko je da je u nekom kutu, gdje nije prekriveno kablovima/hlađenjem.

Da je Koko tako dobar dizajner - danas bi imao obrt/poduzeće, a ne trkeljao po forumu.

14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Kopiraju gigu i asus sa wifi/bt i kako neko može stavit tipku za reset i palit na onako glupo mjesto ... najbolje mjesto je negdje gore ...

Da je na njoj gigabyte naljepnica tipke bi odjednom bile savršeno pozicionirane.

Dosadan si više s tim.

--------------------------
13 godina
odjavljen
Bulldozer kaže...

Znaš li ti koja je najbolja ploča?

E pa ja ću ti reći-ona koju si masno platio!!!

Dok ne daš 1500+ kn za ploču,ni jedna nije dobra.

Gigabljak za 1000 kn je smeće.

16 godina
Don Kihoty kaže...

Novi flagship kod ASRock-a, Z77 Extreme9:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Extreme9

Nema na njoj čega nema. 

nice, jos nisam vidio mbo koja ima wifi+bt modul u bundleu

15 godina
protjeran

Imaš na ASRockovo X79 - sa istim front dongleom - ali X79 nije za svakoga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice