AMD Piledriver FX u trećem kvartalu 2012?

poruka: 284
|
čitano: 37.563
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: AMD Piledriver FX u trećem kvartalu 2012?
Bulldozer kaže...

neda veći napon od 1.44

Ak je to ona gd80,kod nje je to poznat kvar 

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
protjeran

Da je .. imaš riješenje za to ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivsa kaže...
itomic009 kaže...

Kako ne, pogotovo FX 8320 za 1300 kn. Moćan CPU koji parira i5 3570k i i7 2600Kkoji su osjetno skuplji. FX 8320 je pogotvo kad se clockne popravio potrošnju, tako da je to super CPU, pogotovo što ubrzano raste podrška za multi threading.

Imaš tu grešku!?

Točno da ima tu greška samo kakvu grešku,{#} i7 2600K je debelo preskup procesor uloženo+dobiveno znači FX-8320 1300kn a i7 2600K hm 2300kn.Ti bokca pa za tih 1000kn razlike, kupiš brz SSD+ dobar cpu hladnjak pa je onda dalje svaki komentar nepotreban kaj se više isplati.{#}{#}

http://www.protis.hr/products/details/ssd-sata-iii-120-gb-intel-330-25-ssdsc2ct120a3k5/56495

http://www.protis.hr/products/details/cooler-arctic-cooling-freezer-13-s-775115511561366754939am2am3/60933

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina

Ma nisam se dobro izrazio ;). FX 8320 nije ni stock to stock generalno daleko za i7. Ali ja sam mislio da ga rokneš na recimo 4.4Ghz što možeš sa prosječnim coolerima i dobrom pločom i onda imaš CPU koji je generalno brži od i7 2600K a toliku razliku u cijeni ni veća potrošnja nemože vratiti ;)

14 godina
Bulldozer kaže...

napisat ću review i bencheve odvrtit .. bilo bi to sve gotovo nego msi radi ogromne probleme

Odvrti bencheve sa takotom kojim možeš sa tih 1.44V pa da vidimo. Ja mislim da ću si uzet FX 6300 jel mi netreba ama baš za ništa 8 threadova {#}. Nove instrukcije,sitna poboljšanja i manja potrošnja. Meni dosta.

14 godina
protjeran

Ljudi ništa do daljnjega .. Ploča dropa debelo nemoguće je benchat .. uspio nabavit bios ali ono stavim 1.50v ono bude u loadu 1.45 a u idle 1.52 i nemoguće je .. 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma kužim ja cjelu situaciju, komotno te nisam ni moro ispravljat, al ipak 2600K je nešto jači procesor, iako trenutno cijena nije u skladu s razlikom u performansama, sve u svemu dobar proc od AMD-a i konačno malo poštenija cijena kod nas, ja sam si upravo uzeo 2600K, al svima bi preporučio ovaj procesor, čisto da se razumijemo!?
Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
protjeran

Vjeruj mi iznenadit ćeš se kad napravim review .. i7 2700k na ud5h i 8320 na gd80 oba sve stock postavke i dosta zanimljiva bitka je moram priznat ! FX rastura u dosta stvari.. Još samo igrice odvrtit .. ali šta se tiče potrošnje i overclockabilnosti to neću moć provjerit jer gd80 je sranje

Moj PC  
4 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Vjeruj mi iznenadit ćeš se kad napravim review .. i7 2700k na ud5h i 8320 na gd80 oba sve stock postavke i dosta zanimljiva bitka je moram priznat ! FX rastura u dosta stvari.. Još samo igrice odvrtit .. ali šta se tiče potrošnje i overclockabilnosti to neću moć provjerit jer gd80 je sranje

Et, jedva čekam review, najdraže mi je tu na forumu fino pročitat review bez namještanja i pristranosti!?

Što se tiče rezultata, sumnjam da FX rastura ali vjerujem da je u nekim aplikacijama bolji 5-10%, možda i ja pređem na AMD, nakon review-a, taman mi onda ostane love za solidnu grafa, ili miš i SSD, tak da jedva čekam tvoj review!? :)

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan

ja cu isto probat neki solidan takt dignuti na proslogodisnjem 8150

17 godina
Bulldozer kaže...

wtf, očekivao sam nešto od tebe a našao samo kukanje, teško je overclockat sa takvom pločom? Sam si pokazao tipa koji drži wr sa 8350 i 2.0v što mu je u loadu bacalo 1.90v i tipa to nije spriječilo da napravi wr, nije kukao već se prilagodio...

Aj uzmi zraka malo i na posao, ako dropa daj mu 1.60v za 1.53v, u čemu je problem?

clock2much
14 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Kaj nije ocito? Zvone ima neka svoja uvjerenja... nije gigabyte, to je vjerojatno problem. Svaka plocu s kojom treba malo radit je bulldozeru sranje. 

14 godina
Bulldozer kaže...

Kad ćeš nabacit bencheve da vidimo ?

14 godina
protjeran

Pripremam ih !

Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice