Problem sa snimanjem

poruka: 3
|
čitano: 1.151
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa snimanjem

Pozdrav,imama jedno pitanje imam malo stariju kameru za snimanje...na kazetice je kamera...i sad se počela malo gubit...kad snimam ili želim pogledati što je na kazetici jednostavno potegne onu traku iz kazetice van i zaj... cijelu kazetu...pak me zanima ako neko zna šta bi bilo za problem da to uvijek napravi...hvala unaprijed...

Inače kamera je samsung...stara 6 godina..

neznam šta bi bilo da uvijek povuce traku van iz kazetice..

hvalkaa

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem sa snimanjem
tido35 kaže...

Pozdrav,imama jedno pitanje imam malo stariju kameru za snimanje...na kazetice je kamera...i sad se počela malo gubit...kad snimam ili želim pogledati što je na kazetici jednostavno potegne onu traku iz kazetice van i zaj... cijelu kazetu...pak me zanima ako neko zna šta bi bilo za problem da to uvijek napravi...hvala unaprijed...

Inače kamera je samsung...stara 6 godina..

neznam šta bi bilo da uvijek povuce traku van iz kazetice..

hvalkaa

Jel na novoj snimaš ili presnimavaš na staroj kazeti ?

Avira+FPF+TF+SAS
17 godina
Re: Problem sa snimanjem

Mehanički problem najvjerojatnije - za početak probaj očistiti (posebnim sredstvom ili alkoholom, nikako ne acetonom!)  sve što se nalazi na putu trake (posebno mislim na capstan i pinch roller - osovinicu i pripadajući gumeni valjčić koji vuku traku) - pogledaj malo na webu upute gdje se to točno nalazi. Oprezno s video glavama - vrlo lako se oštete.

Ako to ne pomogne, trebat će provjeriti mehanizam za uvlačenje trake - neke savjete možeš naći na www.repairfaq.org (poglavlje se bavi VCR-om ali princip je sličan a i sama mehanika je donekle slična).

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice