Bok svima,zadnje 3 godine sam veliki zaljubljenik u GoPro kamere i opremu.Amater sam po snimanju ali jako puno znanja o GoPro imam opcenito,o modelma,dostupnosti,cijeni,opremi,razlikama itd.Imam i dosta znanja o dronovima,ali samo o gotovim tipa dji phantom.Volio bih ponuditi svoje savjete i prijedloge svakoj osobi koja bi si htjela kupiti akcijsku kameru.Navesti prednost i nedostatke,najpovoljniju kupnju,odrzavanje te samu situaciju snimanja.Sherao bih i svoje videe no nazalost dosta su losi zbog mog loseg laptopa pa nemrem zbog stutteringa uredivati skoro nista ali to bi se trebalo promijeniti uskoro.Od samog pocetka GoPRO lineup tj lepeza proizvoda je jako sarolika i zbunjujuca mnogima pa sam mislio ubuduce i pokrenuti yt kanal koji bi se adresirao na to.Samo cu navesti primjer gopro 1 ,gopro 2 ,gopro 3 white silver i black,gopro 3plus silver i black ,gopro hero 4 silver i black,gopro session,gopro hero gopro hero plus gopro hero plus lcd,gopro hero 5 black i gopro hero 5 session.Karmu necu spominjati bas jer i nije nesto po pitanju leta i senzora a i nedavno je opozvana.Ako mislite da mi ova tema mogla zazivjeti i imati nekog utjecaja,spreman sam biti admin nje i sugerirati i odgovarati na pitanja.Naravno i druge kamere su dobrodosle.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore