Treba mi neki program za obradu teksta.....ne trebaju mi neke komplicirane stvari vec neki brz program a da ima puno podrsku za stoo vise formata ( i da recimo tekstove iz worda pokaze sto slicnije.....i da moze snimati u .doc) dodoavanje tablica, slika, uređivanje (ono klasicno nista napredno)....word me je pre tezak i dosta mu treba da se ucita kao i open office...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes probati IMB Lotus Simphony, jedino sto mi kod njega smeta sto nema
HRV pravopis...
HRV pravopis...
mislis kao ono ispravke gresaka ili č,ć itd
HRV pravopis...
mislis kao ono ispravke gresaka ili č,ć itd
jep ali ne samo to ono mislim da ima neki rijecnik i tako... ali mozda se moze nekako ubaciti onaj od open offica,
nisam se bas previse zezao, a i dosta sam smanjio pravopisne greske odkada pisem bez da mi ispravlja
samo kod vecih tekstova bi bilo lijepo da mi kaze ako je neka rijec krivo napisana...
Inace je dosta brz i ugodan program, bazira se na open officu ali je dosta elegantije izveden...
svi ste zaboravili mu dati preporuku za besplatan program za obradu teksta OpenOffice.org koji je jako sličan Microsoft Officeu i u njemu se datoteke mogu mogu spremati u .doc format evo link na stranicu pa skini download
mah znam ja za to....samo mi se dugo ucitava ne dugo...ne dugo kao ms office ali trenutno isprobavam abiword
šta fali običnom M$ office
Probaj s Google dokumentima.
Ne trebaš ništa instalirati, sve radiš preko interneta.
Moraš imati Gmail.
svi ste zaboravili mu dati preporuku za besplatan program za obradu teksta OpenOffice.org koji je jako sličan Microsoft Officeu i u njemu se datoteke mogu mogu spremati u .doc format evo link na stranicu pa skini download
Nismo zaboravili, nego je sam u prvom postu rekao da se MS Office i OOo predugo učitavaju i da traži nešto drugo.
EDIT: AbiSource server je pao. Valjda su svi forumaši počeli skidati u isto vrijeme
Možete ga skinuti sa CNETa.
Nismo zaboravili, nego je sam u prvom postu rekao da se MS Office i OOo predugo učitavaju i da traži nešto drugo.
EDIT: AbiSource server je pao. Valjda su svi forumaši počeli skidati u isto vrijeme
Možete ga skinuti sa CNETa.
uspio sam ga skinuti na vrijeme :-D
s kojim programom se moće dobiti npr od 20 stranica A4 u wordu napisanih, 5 stranica A5, al da mi on lijepo složi kao knjižicu,
znači prva i zadnja, druga i predzanja, nešto slično sam davno radila s PageMakerom
isprintas dokument u PDF sa nekim virtulanim pdf stampacem. Recimo pdf creator. Otovris taj pdf u acrobat readeru i tu u opcijama stampanja imas booklet. SVe ti je besplatno.
I page maker ti je program za prelom stranica a ne obradu teksta i zato si tamo imala tu opciju.
hvala, idem probat
Imas tipku hvala ;)
uspjelo,falaaa
No frks. Kao sto rekoh imas tipku hvala za to ;)
AL nije bitno, bitno da radi.