Trojan na 2 Hardu

poruka: 4
|
čitano: 865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Trojan na 2. Hardu

znaci ovako nedavno sam uzeo novi hard od ujne iz starog kompa njezinog 80 gigi nije bas nes " puno " ali posto je moj pc star vec 6 godina meni je dobro dosao. znaci sve sam ja to lijepo spojio i stavio da mi se boota prvi hard sa OS-om i ovaj mi je zamijenski. formatirao sam ga skroz oba dvije particije te sam ih preko EASUSA spojio. zapravo sam izbrisao I particiju od 50 gigi te ju dodao G particiji. jucer je sve radilo normalno dok danas upalim komp ono nod na BOOT necemu kad sam ga skenirao mi je ocitao trojanca na win32 necemu. posto se nekuzim bas u to stisnuo sam clean da mi ga ocisti no ni to nije pomoglo svejedno mi virus ostaje. e, sad iskljucio sam hard tako da mi nebi virus mogao nastetiti OS-u. imam xp i zadovoljan sam sa njime. moze pomoc kakva decki ako se razumijete u to?

LP Kova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 11:19 (kova07).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trojan na 2. Hardu
kova07 kaže...

znaci ovako nedavno sam uzeo novi hard od ujne iz starog kompa njezinog 80 gigi nije bas nes " puno " ali posto je moj pc star vec 6 godina meni je dobro dosao. znaci sve sam ja to lijepo spojio i stavio da mi se boota prvi hard sa OS-om i ovaj mi je zamijenski. formatirao sam ga skroz oba dvije particije te sam ih preko EASUSA spojio. zapravo sam izbrisao I particiju od 50 gigi te ju dodao G particiji. jucer je sve radilo normalno dok danas upalim komp ono nod na BOOT necemu kad sam ga skenirao mi je ocitao trojanca na win32 necemu. posto se nekuzim bas u to stisnuo sam clean da mi ga ocisti no ni to nije pomoglo svejedno mi virus ostaje. e, sad iskljucio sam hard tako da mi nebi virus mogao nastetiti OS-u. imam xp i zadovoljan sam sa njime. moze pomoc kakva decki ako se razumijete u to?

LP Kova.

Skeniraj Malwarebytes-om ili Emsisoft Enemergency Kit-om.Stavi Full Scan

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 11:24 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

koji je bolji i besplatan?

14 godina
neaktivan
kova07 kaže...
Marko :D kaže...

koji je bolji i besplatan?

Emsisoft Enemergency Kit je besplatan i bolji,mada je Malwarebytes isto besplatan.

Updateaj ga prije scana i stavi Dubinsko skeniranje - tako se zove Full Scan u Emsisoft Enemergency Kitu

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 11:29 (Marko :D).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice