Ne treba mi ništa pisati, ne trebam guglati, znam točno o čemu se radi.
Ajde dečko.
Ta mantra se je tu prodavala čim su izašli Samsungovi prvi QLED televizori.
LED su, nego što su, ali LED s boljim bojama, preciznošću boja. Javilo se par dječaka poput tebe i vikali su da nema, nema čiko razlike, a ima.
Kao što Samsungov najbolji QDOLED i LG G4 najbolji OLED imaju više svjetline i bolje boje u HDR-u, a zamisli, oba su OLED, ili nisu ? jesu, bolja OLED tehnologija, ali je ipak, ponavljam OLED....tako je i QLED tv s boljim i preciznijim bojama i zamisli LED je, ma nemoj, nismo znali.
Ti stvarno ne kužiš ili se samo praviš ?
Ponašaš se isentično kao kolega koji je na hlađenju od admina jer je bio jednako agresivan kao i ti, daj se smiri malo. Ubacuješ mi stvari koje nikad nisam rekao i onda me napadaš. Gdje sam ja rekao stvari koje mi kačiš, samo sam pojasnio kolegi na početku da je i qled samo led tv da ne pomisli da se radi o oledu ili tako nečemu jer vidimo da se kolega još ne snalazi s pojmovima (kao i mnogi vidim ovdje).
Prvo nisam ti ja nikakav dečko, nauči se kultornoj komunikaciji, vjerojatno sam stariji od tebe i to osjetno.
Zalijepio si se za taj termin qled ko da je ne znam što, a hrpa drugih LED televizora ima quantuum dots i ima bolju sliku od mnogih qleda što god ti prepisao s interneta o tom!!!
Znači na kraju ponoviš da je topčno ono što sam rekao, ali onda me svejedno i dalje trolaš, genij . Evo kad voliš prepisivati, pogledaj recenziju na rtingsu za Qled iz početne serije 6 i što rtings kaže za njega i što preporuča umjeto njega .
I daj ne poistovjećuj QLED sa svim tvima koji imaju quantum dots jer to nije isto, QLED je sasmugova terminologija, a tehnologiju quantum dotsa koriste svi ne samo samsung.
I stojim pri svome, briga me kako se tv zove i koji marketinški pojam korisati, gledam konkretne modele tva i koji daje više za lovu.
Evo pojasnio sam koga je ovo zanimalo, a ti nastavi po svome.
I stvarno mi se ne da voditi forumske borbe s ekipom poput teba, izrazito si naporan i agresivan i izgleda jedini cilj ti je dokazati da netko nije u pravu , tj da si ti u pravu, a zaprvao sama tema te ne zanima toliko, jednako nastupaš na svim temama, daj ne odgovaraj ne moje poruke , samo preskoči.
EOD pogledam što ima novo na temi za koji mjesec, možda ti dosati pa odeš da malo tema odmori :)